Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

www.RoyalTown.LT - Vakarų Miestas Istorija ! (Atnaujinta.)


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2574 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Logotipas
 
#Sveiki.
 
www.RoyalTOwn.LT serveris gįžta į jūsų ekranus ir šį karta manau tikrai ilgesniam laikui, nes projektas nebeis iš rankų į rankas nes gavau galimybe prikelti šį projekta vėl, kadangi esu vienas iš pirmūjų šio serverio savininkų, laukiu tiek naujų, tiek senų žaidėjų! Man tikrai nebesvarbu ar jūsų bus 50 ar 5, serveris nebus uždaromas, projektas yra remiamas, todėl jis valgyti neprašys! Taip pat ir patiems administratoriams atvėstant orams bus smagu prisijungti į serverį niūriais rudens vakarais bei praleisti šį laiką pramogoms www.RoyalTown.LT serveryje!
 
# Kontaktai.
 
Administratorius: Domka_Quattro [ skype: dddomantttas7531 ]
 
# Projekto informacija.
 
Serverio veiksmo vieta: San Fierro
Serverio IP adresas: SAMP.RoyalTOwn.LT:7777
TeamSpeak serverio adresas: TS.RoyalTOwn.LT
OficialusTinklalapis: www.RoyalTOwn.LT
 
# Tikslai.
 
Mūsų vienas iš tikslų yra sukurti kuo įdomesni žaidimą, kad galėtumėte mėgautis žaidimu, galėtume pajusti kas yra žaidimas, užeiti ir pasilikti, o ne pabėgti. Jei esate įsikūrę kitame projekte, mes Jūms galėsime pasiūlyti kodėl turėtumėte žaisti pas mus, galėsite vėl pradėti gyventi, susipažinti su kitais žmonėmis, pamatyti naujas sistemas, pramogauti serveryje ir mėgautis žaidimu. Taip pat ir vienas iš rekordų, rekordai, sieksime pagerinti asmeninius rekordus, pasiekti kuo aukštesni serverio rekordą ir išlaikyti žaidėjų skaičių pastovų, kad jums būtu smagiau žaisti. Mes norime jums suteikti įdomu žaidimą, paskatinti pasilikti pas mus ir įsitikinti jog pasirinkote mūsų projektą nebereikalo, administracijos pagalba, serverio modifikacija, dažni atnaujinimai, bendraujanti ir įdomi bendruomenė, taip pat jums suteikiama gera atmosfera!
 
 
# Projekto tvarka
 
Kaip ir visur taip ir čia bus prižiūrėtojai, kurie turės savo sritis ką prižiūrės, prižiūrėtojai bus tokie: Emigracijų prižiūrėtojas, Unban/BAN prižiūrėtojas, ADMIN/VIP prižiūrėtojas, Direktorių prižiūrėtojas. Žmonės paskirti tikrai atsakingi, kurie turintys patirties prižiūrėtojo postuose ir tikimės, jog užtikrins tvarką ir kokybę serveryje. Kiekvieną kartą stengiamės į komandą priimti vis geresnius, bei labiau patyrusius žmones, kad mūsų projekto žaidėjai galėtų dirbti su labiau patyrusiais prižiūrėtojais. Mes nuolatos sulaukiame pasiūlymų užimti kitų žmonių pareigas, bet to griežtai nedaroma, o reikalui prispyrus, mes išrenkame naujus prižiūrėtojus savo diskusijų forume. Serverio tvarka mūsų projekte yra geležinė, bei tikrai kitokia nei kituose serveriuose kuriuose vyrauja tik balaganas.
 
# Apie serverį
 
Visas veiksmas vyks San Fierro mieste, kodėl? Taip gal šis miestas populiariausias tarp SA:MP serverių, bet mes stengiamės jį pakeisti visapusiškai, kad jis būtų kitoks ir įdomesnis žaidėjams. MAP darbai yra kokybiški, tai įsitikinsite vos užsukę pas mus. Padarysime viską dėl žaidėjų, o ne dėl pinigų, kurių galima užsidirbti, kaip žinoma realiais darbais, o čia tik virtuali erdvė, bus paslaugų pirkimas kaip ir visur, bet tai nėra privaloma, tai tik dėl pačio žaidėjo interesų ir jeigu žaidėjas norės jis nusipirks ir taip parems projektą. Mūsų serveris labai smarkiai skirsis nuo kitų eilinių Lietuviškų serverių kurie užsidaro vos kasnors pakiš jiems koją, arba papraščiausiai pasibaigus serverio talpinimui (hostingui). Mūsų serveris išliks gyvuoti ilgai, bei mūsų dirbanti administracija bandys įgyvendinti kiekvieną jūsų užgaidą, taip tobulinant serverio modifikaciją, bei tvarką ir elgesį projekte. Pasižadame daryti dažnus serverio atnaujinimus, ir tai daryti iš jūsų idėjų, bei gerų ir protingų minčių.
 
# MINI darbelis
 
Žvejyba - Serveryje yra ir žvejybos vieta, pagave 30 žuvų turėsite jas nešti priduoti, pridave gausite atlygį, atlygis priklauso nuo bendro žuvies kilogramų, žvejojimo principas labai paprastas, atsistojate ant tiltuko ir rašot /zvejoti atsiradus žuviai spaudinėjate SPACE klavišą.
 
# Namų sistema
 
Serveryje namų kainos prasideda nuo 60.000 eurų, kaina yra ganėtinai maža, tačiau tiek neužtenka norint turėti gražų namą, nes yra galimybė remontuoti namo interierą, išviso yra 5 interierai, kuo didesni remontą darai tuo didesnė jo kainą, interierų kainos skiriasi tarp 10.000 eurų. Serveryje išviso yra apie 60 namų bei butų, kolkas skaičius yra tik toks tačiau visada reikalui esant namus galėsime pridėti arba išimti netgi būnant pačiame serveryje.
 
# Verslų sistema
 
Serveryje verslų kainos prasideda taip pat nuo 150.000 eurų, verslo atlygis gaunamas į minute. Verslo našuma nustato administratoriai. Tačiau visada yra galimybė tobulinti gaunama atlygi į minute už kreditus,patobulinimo kaina 200.000 euru. Užlipus ant verslo paspaude ENTER mygtuką galėsite funkcionuoti savo verslą, valdyti savo pelną, jį įdėti, išnešti ir panašiai. Serveryje verslų kiekis yra ribotas, todėl tik turtingiausi serveryje turės verslus.
 
# Dylerių sandėlys 
 
Narkotikų sandėlyje Išviso yra 4 rūšiu narkotikai, heroinas, kokainas, ekstazi ir žolė. Jie gaminasi automatiškai, kai narkotikų sandėlis būna pilnas policija būna automatiškai informuota į racija ir vyksta į narkotikų sandėlį jų naikinti, o gaujos važiuoja susirinkti narkotikų bei ginklų, todėl prie narkotikų sandėlio vyksta didžiulis veiksmas, - susišaudymas. Taip pat dar tame sandelyje galima gauti ir ginklų AK-47 bei ShotGun, taip pat prisidarius daug kulkų juos galima pasiimti, arba teisėsaugai sunaikinti. 
 
# Telefonų sistema
 
Serveryje telefonų sistema šiektiek išsiskiria nuo kitų, nes pavyzdžiui yra realus sąskaitos naudojimas, tam tikri tarifai į minute rašant žinutes ar kalbant telefonu, išviso man rodos yra 2 telefonų rūšis, aišku brangiausias telefonas yra Samsung 4S!
 
 
# Transporto sistema
 
Išviso yra serveryje yra dvi vietos įsigyti automobiliui, tai būtu automobilių salonas bei automobilių turgus, pačiame turguje transportas atsiranda tik tada kai jo atveža arba ideda administracija, nes rašo transporto likutį. O salone transporto visada yra, taip pat mašinų salone reikia priregistruoti tr.priemone, bei praeiti tech.apžiūra specialiam garaže, kuriame taip pat galėsite ir įsimonuoti dujų įranga į savo automobili, o persijungti iš benzo į dujas arba iš duju į benzina galima su komanda /perjungtiv, visos transporto komandos /transportas.
 
Pildomą.
Redaguota , nario MandarinukasxD
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

prieš 11 valandas(-ų), raketa parašė:

Nors nekopijuokit teksto nuo kito projekto :D net patys teksto nemokat susikurti. APGAILĖTINA

 

PS: Kopijuotos temos linkas: 

 

 

Gerai,kopijavau,bet ne toks apgailetinas kaip tu...Taip kad patylėk.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Na, sėkmės su projektu bet manau jog jis tikrai neišgyvens ilgai, visgi didelės pasėkmės projektui būna nuo pačio projekto APRAŠO o pas jus tas aprašas tirkai yra kopijutoas, manau projektos nieko vertas vien del to nes jis kaip sakoma viską kopijuoja, tai ir visi atnaujinimai ir t.t. bus kopijuoti, BET ANWAY SĖKMĖS.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

prieš 12 valandas(-ų), @Tautvis parašė:

Nieko gero, jai platinta dizaina naudoja.O beje kas buvo forumui, kad teko visa varikliuka perrašyti? Nulaužė? :D

Untitled.jpg

Nulauže? Nebejuoking,reikėjo tai ir perašiau,pats su modifikaciją platintą country-life.lt,tad nesivaizdink.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

59 minutes prieš, MandarinukasxD parašė:

Nulauže? Nebejuoking,reikėjo tai ir perašiau,pats su modifikaciją platintą country-life.lt,tad nesivaizdink.

Nemates gamemoda, nesakyk dabar viskas kitaip.Ir tokiu kaimeliu country-life nenaudoju nepatinka platinti.Išmok rašyti, tada kažka kurk.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

On 2/27/2017 at 17:51, MandarinukasxD parašė:

Demėsio stoka jūms? Nepatinką nežiūrėkit,kokios problemos? Heiteriai nesustabdys projekto veikimo,nepasiduosim kad ir kaip kas nors norėtu,tad nekažką.

Tai čia tau turbūt jau stoka. Išmok priimti kritika ir viskas normaliai bus. Nieko gero neišeis viskas kopijuota sėkmės.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2574 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...