Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

BlaineCounty.Lt - Lietuviškas RolePlay serveris


@B0rn

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2617 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Untitled_1.png


Blaine County - tai role play tipo serveris, kurio pagrindinis tikslas stengtis atkurti kuo labiau realybę. Serverio pagrindinė role play vieta yra Red County apygadra į kurią įeina šie miesteliai; Dillimore, Blueberry ir Montgomery. Norint žaisti Blaine County serveryje Jums reikės sėkmingai praeiti Role Play testą, kuris yra VVP (vartotojo valdymo panelėje). Serverio starto data numatoma 2017.02.25, plačiau apie startą galite paskaityti mūsų forume; http://www.forum.blainecounty.lt


    Visų pirmiausia role play stiliaus žaidimas skiriasi labai daug nuo GRP, papasakosiu viską ką galėsiu. Taigi role play stiliaus serveryje nepamatysite keiksmažodžių, aišku nebent būsi pasirinkęs ruso tautybę, kuriems kaip ir realybėje yra priimtini keiksmažodžiai, bet rusą rp'inti yra sunku, todėl pradedantiesiems siūlau būti amerikiečiu, anglu (kadangi čia yra lietuviškas role-play projektas, žaidime viskas rašoma lietuviškai, kad ir pasirinkęs kitą tautybę, tik manieros ir žodžiai turi atitikti tai tautybei).


     Dauguma pasirenka GRP stiliaus serverius, nes ten yra laisvė ir visi yra "padėję" ant sistemos... O role play stiliaus serveriuose susirenka rimti žmonės kurie viską nori perteikti iš realybės į žaidimą arba tiesiog nori sukurti tokią asmenybę kurios negali pavaizduoti realybėje, bet puikiai numano kaip tai atlikti. Tiesiog susirenka, nes tik čia gali patirti labai panašų jausmą kaip realybėje, juk nemanau, kad įdomu kaip tave "grp" stiliaus serveriuose nušauna ir toje pačioje ligoninėje šaudo kelis kartus, visi keikiasi ir įžeidinėja iš niekur nieko... O role-play stiliaus serveryje taip nebūna, yra viskas kaip tikrovėje, tik reikia susikurti tokią asmenybę kurią galėsi pavaizduoti žaidime.


     Svarbiausia ir įdomiausia, kad nusprendi koks būsi žaidėjas, nesvarbu ar mafijozas ar teisėsaugos narys, o gal meras? Svarbiausia tu mokėk juo būti, įsijausk į to veikėjo vaidmenį. Įdomiausia, kad tu gali kilti karjėros laiptais, nesvarbu tu priklausai gaujai ar esi paprastas mechanikas... Svarbiausia tu moki atlikti tokius veiksmus realistiškus kaip realybėje. Visą įdomumą pagerina dvi pagrindinės komandos, tai /me ir /do , jos skirtos atlikti veiksmą ar kokį apibūdinimą rašymu, kai negalime atlikti GTA animacijomis. /me komanda - apibūdina veiksmą pvz.: /me kaire ranka lėtai perbraukia per katą ir nusivalo prakaitą, ranką nusivalo į džinsus. /do komanda - apibūdina žaidėjo išvaizdą arba būseną pvz.: /do Aukštas vyras, apsirengęs juodu kostiumu ir juodom lakierkom, ant kaklo auksinė grandinėlė.

 

Paveikslėlis
IP adresas: 185.80.130.181:7777
Statusas: Įjungtas

Paveikslėlis
IP adresas: 185.80.130.181
Statusas: Įjungtas

 

 

Redaguota , nario B0rn @ Onder
  • Teigiamai 5
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

prieš 6 valandas(-ų), Fokus Pokus parašė:

Sveikas, šį kartą, serverio reklamą sudomino, aprašymas kiek silpnokas bet, man patiko, užsuksiu pasižiūrėsiu kaip kas.

Čia yra sudominimo reklama jei nepastebėjai, nes didžiausia dalį rašiau apie RP tipo serverį kaip kas ir pnš. , taip norėdami pritraukti naujų veidų į roleplay serverio tipą. Aišku užsuk. ;)

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2617 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...