Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3035 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• ,
(redaguota)
28 minutes prieš, wadedesigns parašė:

Asmuo nepatikimas, nesilaiko zoddzio turejo atsiskaityti uz dizaina dabar atsimazina jog negavo stipendijos del kazkokio svarstymo nors sake y projekta kis daug pinigu nes jam su jais neproblema.. Nepatariu prasidet manuo nuomone. Liudna Lukai jog nesilaikai bachuro zodzio, skola liks skola.

Neiimk į širdį, jis man irgi 5 eurus skolingas , jau pora metelių tai tikrai, nusiteik ilgai laukti

Redaguota , nario Fiesta
(redaguota)
prieš 5 valandas(-ų), wadedesigns parašė:

Asmuo nepatikimas, nesilaiko zoddzio turejo atsiskaityti uz dizaina dabar atsimazina jog negavo stipendijos del kazkokio svarstymo nors sake y projekta kis daug pinigu nes jam su jais neproblema.. Nepatariu prasidet manuo nuomone. Liudna Lukai jog nesilaikai bachuro zodzio, skola liks skola.

Laimi, Laimi, juokas ima, tuomet siūliau tau į projektą ateiti tuo atveju jei būsi kaip komandos narys dizainieris, ir pasakiau už dizainą numesiu pora eurų, kad bent kiek būtai paskatintas, taip nesakiau ? Sakiau šitą tikrai pamenu. Tuomet tu išėjai dėl kažkokios priežasties iš projekto lyg ir bendravom viskas čiki piki, taip aš tau pramesiu tuos pora eurų ar man gaila ? :D Svarstymas buvo ir nuėmė stipendiją būčiau šiandieną gavęs ir atidavęs, jokio vargo nematau. :D Beje jei neatiduočiau iš kontaktų būčiau išmetęs, bet neišmečiau nes atiduosiu. Nepriživaj viskas tvarkoj. :D

prieš 5 valandas(-ų), Fiesta parašė:

Neiimk į širdį, jis man irgi 5 eurus skolingas , jau pora metelių tai tikrai, nusiteik ilgai laukti

Amm, pirkau iš tavęs modifikacija su vienu draugeliu t.y Kobiu, už modifikaciją kiek pamenu 20e reikėjo mokėti, pervedžiau 15, nes numačiau jog kažkas blogai, todėl ir sakiau, kad permesiu jei ką likusius, modifikacijoje sakiai tik, kad truputį paprastų bugų ir pora komandų su mapp darbais beliko užbaigti, o jezz įsimete modifikaciją nieko gero nematėme ką sakiai, klaidų klaidos (tik pora bugų paprastų ? :D), tai tuo metu ir parašiau į skype, jog pinigų negausi, kadangi modifikacijos nepateikiai tokios kokią ir žadėjai.

Any way, sekmės jums, projektas rąstas, Laimi nenuliūsk greitu metu bus tie keletas eurų :D, Deivydai, neprisikabinėk jei neturi prie ko. ;) hgh.

Redaguota , nario Lukas_Fiesta
prieš 2 valandas(-ų), Lukas_Fiesta parašė:

Laimi, Laimi, juokas ima, tuomet siūliau tau į projektą ateiti tuo atveju jei būsi kaip komandos narys dizainieris, ir pasakiau už dizainą numesiu pora eurų, kad bent kiek būtai paskatintas, taip nesakiau ? Sakiau šitą tikrai pamenu. Tuomet tu išėjai dėl kažkokios priežasties iš projekto lyg ir bendravom viskas čiki piki, taip aš tau pramesiu tuos pora eurų ar man gaila ? :D Svarstymas buvo ir nuėmė stipendiją būčiau šiandieną gavęs ir atidavęs, jokio vargo nematau. :D Beje jei neatiduočiau iš kontaktų būčiau išmetęs, bet neišmečiau nes atiduosiu. Nepriživaj viskas tvarkoj. :D

Amm, pirkau iš tavęs modifikacija su vienu draugeliu t.y Kobiu, už modifikaciją kiek pamenu 20e reikėjo mokėti, pervedžiau 15, nes numačiau jog kažkas blogai, todėl ir sakiau, kad permesiu jei ką likusius, modifikacijoje sakiai tik, kad truputį paprastų bugų ir pora komandų su mapp darbais beliko užbaigti, o jezz įsimete modifikaciją nieko gero nematėme ką sakiai, klaidų klaidos (tik pora bugų paprastų ? :D), tai tuo metu ir parašiau į skype, jog pinigų negausi, kadangi modifikacijos nepateikiai tokios kokią ir žadėjai.

Any way, sekmės jums, projektas rąstas, Laimi nenuliūsk greitu metu bus tie keletas eurų :D, Deivydai, neprisikabinėk jei neturi prie ko. ;) hgh.

Nera ko cia liudet vps, tiesiog blogai kai nesilaiko zodzio + kai kalbama apie skola.. 

lil peep x lil tracy

(redaguota)
prieš 3 valandas(-ų), Lukas_Fiesta parašė:

Šmaikštuolis tu :D Sakiau modifikacija nebaigta ir tikrai nieko panašaus kaip tik pora bugų yra nesakiau, aišku nei man tų pinigų reikia nei ką, bet tiesiog pisi protą atsipūtes, net prajuokinai, normalus pirkėjas daugiau pasidomi apie perkamą prekę, nes tau užteko pasakyt, kad modifikacija neužbaigta ir pora nuotraukų nusiūsti.

Redaguota , nario Fiesta
prieš 4 valandas(-ų), wadedesigns parašė:

Nera ko cia liudet vps, tiesiog blogai kai nesilaiko zodzio + kai kalbama apie skola.. 

Echh, kiek tau metų ? Aiškinau, kad bus tie pinigai, situacija yra tokia jog kompiuteris naujas, o per tuos pora mėn kaip nematiai manęs neturėjau kompo sugedęs buvo, tad buvo taupoma ant naujo.. Tuomet prieš savaitę susirašėm ir pasakiau jog bus tie pinigai :D Nesuprantu kas tau čia darosi, paaiškinau situacija, tai palūkėk, man jie irgi nenusipaišo automatiškai. 

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3035 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...