Peršokti į turinį
Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

GamingLife.lt || Tavo istorija dar neparašyta


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2645 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

 

 

Sveiki visi.

Pristatau jums naują projektą GamingLife , šiandieną 2017-02-12 startavo mūsų forumas.

Serveryje bus alkio, troškulio, miego sistema. Serveryje atsijungus žaidėjui jo mašina liks serveryje, tad reikės laikytis tvarkos. Mašinų sistema labai paprasta, tačiau labai paprastai tvarkoma. Kiekvienas darbas bus išskirtinis ir viskas bus surišta. Vairavimo mokykla bus su direktoriaus pakvietimu ir ji bus tik San Fierro mieste. Kur instruktoriai galės susidaryti maršrutus. 
Serverio ekonomika bus labai sunki. Kainos sukurtos kaip realybėje. Grįžta senas geras pelnas, tačiau patobulintas. Dalis pinigų keliaus į bendrąjį firmos biudžetą, iš kurio reikės pirktis automobilius, uniformas, ir kitus svarbius dalykus. Iš direktorių važinėjimo su darbine mašina eis pelnas direktorių prižiūrėtojui, kuris bus dalinamas serverio direktoriams kaip atlyginimas. Naujovė, jog bus darbas su direktoriaus pakvietimu - autobusų vairuotojai. Jus negalėsite taip lengvai įsigyti savo transporto priemonės ir bus sunku keliauti.  Tad važinėti į miestus bus galima autobusu. Taip pat serveris sudarys visą San Andreas mapp'ą.

Darbai:

 

1. Pasienio apsauga - Darbas gal ir girdėtas, tačiau tai svarbus darbas, kadangi pasienio apsauga turės galimybę valdyti serveryje važinėjimą į serverio vietas. Norint pravažiuoti reikės išsikviesti pasienieti ir laukti kol šis atvyks ir atidarys vartus ir galėsite pravažiuoti. Taip pat jie tikrins ar fūristai neturi nelegaliu krovinių, kuriuos galės užsakinėti frakcijos.

2. Autobusų vairuotojai - tai darbas naujiena. Kadangi visi serverio miestai surišti tarpusavyje. ir norint kažką gauti reikės vykti į tam tikrą vietą. Pvz Reikia teisių reikės vykti į San Fierro miestą jeigu gyvenate kitame mieste. Taip pat direktorius galės reguliuoti maršrutus po miestą, kadangi bus 3 skirtingų tipų autobusai. Čia priklausys nuo direktoriaus kokius autobusus į kokį miestą leis. O serverio ekonomika bus labai sunki tad nusipirkti transporto priemonę bus labai sunku, kadangi viskas bus atsižvelgiama į realų gyvenimą, t.y. automobilio ar kitos transporto priemonės eksplotacines išlaidas. O taxi į kito miesto teritoriją kištis negalės. Kadangi jie kišasi į svetimą teritoriją ir bando užsidirbti nelegaliai vežiodami svetimo miesto keleivius, taip pat taxi išlaidos bus brangios.

3. Armija - tai galinga puolamoji jėga kuri bus kviečiama per gaujų karus ar miesto riaušes. (Apie tai bus kitame atnaujinime arba naujienoje)

4. Kalėjimo prižiūrėtojai - Tai taip pat naujiena. Kadangi pareigūnai nusikaltėli galės nuvežti tik į komisariatą ir ten laikyti su žvaigždutėmis, kol atvyks prižiūrėtojai pasiimti nusikaltėlio. Ir tik nuvežti į kalėjimą ir saugoti tvarką. Vadinasi kalėjimo prižiūrėtojus pareigūnai kviesti privalės ir kito miesto jeigu turės nusikaltėlį. O šis darbas priskiriamas Los Santos miestui, kadangi kalėjimas bus Los Santos miesto teritorijoje. Taip pat kaliniai galės bandyti pabėgti iš kalėjimo. (Plačiau apie tai bus atnaujinime ir naujienose)

5. Vairavimo mokykla - Manote tai dinozaurų laikų darbas ir jis bus nereikalingas. Ką gi, jūs labai klystate. Kadangi vairavimo mokykloje bus galima užsidirbti pinigų tarp kitko jų ganėtinai daug. Nes bus galima pardavinėti teises. Na žinoma kainos prasidės nuo 7000 Eur. Atsižvelgiant į kategoriją. Taip pat šiame darbe patys instruktoriai turės dėstyti teoriją, iš užrašų, kuriuos sudarys direktorius. Ir vairavimo mokykloje privalėsite išvažinėti 10 pamokų. Tad nebus taip lengva gauti vairuotojo pažymėjimą. Plačiau apie šį darbą papildomai sužinosite ateityje.

6. Baikeriai - tai pastoviai pikti, girti, apsiuostę riaušių sukėlėjai, jie serverio blogiukai, ir vagys, turintys ginklus ir gali būti geri pagalbiniai frakcijoms. Bet apie tai toliau sužinosite Riaušių atnaujinime ir naujienose.

7. Kurjeriai - Tai parduotuvių aprūpintojai svarbiomis prekėmis. Arba darbų aprūpintojai jiems reikiamomis priemonėmis. Reikės užsisakyti viską kurjeriuose, jeigu jums kažko prireiks. O fūristai viską tieks į sandėlius. 

8. Fūristai - Apie juos daug nekalbėsiu, nes jų sistemą serveryje žinote, tačiau pasakysiu tik tiek, kad jiems reiks labai daug važinėti ir ilsėtis. Pravažiavus 100km reikės sustoti ir pailsėti ir sunkvežimis jiems neužsikurs, kol jie nepailsės.

9. Pilotai - Darbas naujovė. Tai brangus, tačiau greitas būdas keliauti po serverį ir aplinkines poilsines salas, kur su kateriu nenuplauksite ar į renginių vietas. Viskas priklausys kaip darbo direktorius suorganizuos šio darbo darbą.

10. Fotografai - Tai taip pat darbas naujiena. Šis darbas buvo mano vieno kolegos sugalvotas prieš 6 metus atgal, tačiau tik čia nusprendžiau jį įgyvendinti. Tai serverio socialinio gyvenimo viešinimo, laikraščio redakcijos rašytojai, tvarkytojai, FaceBook puslapio naujienų rašytojai. Darbas paprastas, bet kartu ir labai įdomus, kadangi jie turės galimybę rašyti naujienas, daryti interviu ir kita.

Čia tik dalis dalykų kurie bus serveryje. Tad laukite svarbių naujienų ir likite su GamingLife.lt

 

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                   Su pagarba @Wildcard.

Redaguota , nario WildCard
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

1 minute prieš, EligijusGraphic parašė:

Aprašymas 0 vertas, bet sėkmės jums.

Prajuokino šitas tik į forumą užėjus http://prntscr.com/e7qwxi:D

Esu tik savininko pagalbininkas ir daug apie pati GM pats nežinau , tik pagrindus todėl aprašyme nurodžiau nedaug. Forume bus daugiau naujienų taip pat stengsiuosi rašyt naujienas čia taip pat.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Sėkmės su projektu jums ! ;)

Redaguota , nario Ethno
Narys įspėtas: 1.2. Rašyti pilnus, turiningus, prasmingus bei su tema susijusius pranešimus. Vietoje žodelių "patikimas, rekomendacija, sėkmės, jėga, žinau, fainai, ok, gerai, help" ar panašių geriau nieko nerašyti.
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

(redaguota)
prieš 3 valandas(-ų), Svajus // parašė:

Sėkmės su projektu jums ! ;)

Ačiū !

 

O štai ir pirmas serverio atnaujinimas :).

http://www.gaminglife.lt/index.php?/topic/42-atnaujinimas-gl-001/#entry95

Taip pat suradome naują dizaineri , ir jau vakar buvo pakeistas forumo dizainas.

http://www.gaminglife.lt/index.php?/topic/38-forumo-atnaujinimas-1/#entry91

Redaguota , nario WildCard
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

prieš 20 valandas(-ų), WildCard parašė:

Ačiū !

 

O štai ir pirmas serverio atnaujinimas :).

http://www.gaminglife.lt/index.php?/topic/42-atnaujinimas-gl-001/#entry95

Taip pat suradome naują dizaineri , ir jau vakar buvo pakeistas forumo dizainas.

http://www.gaminglife.lt/index.php?/topic/38-forumo-atnaujinimas-1/#entry91

:DDDDD Va čia tai skėlei... Geras dizaineris, jei platintus dizainus deda į tą projektą :D Sėkmės xD

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Dabar nepamenu, bet čia tipo dar kreditus jie pakeitė? :D

Forumo rangai tragiški, kaip ir gfx'erio ateitis :D

Redaguota , nario Ethno
Narys įspėtas: 1.2. Rašyti pilnus, turiningus, prasmingus bei su tema susijusius pranešimus. Vietoje žodelių "patikimas, rekomendacija, sėkmės, jėga, žinau, fainai, ok, gerai, help" ar panašių geriau nieko nerašyti. Taip pat draudžiama rašyti du (ar daugi
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2645 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...