Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

SAMG.lt - San Andreas Miesto Gyvenimas | samp.samg.lt


Pyazo

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2617 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

~SAMG.LT~

SAN ANDREAS MIESTO GYVENIMAS

 

# Šiek tiek informacijos apie projektą

Tiesą pasakius ilgai galvojau kaip Jums pristatyti projektą... galiausiai priėjau išvadą, jog tiesiog aprašysiu keletą pagrindinių dalykų, juk atėjau pareklamuoti ne tinklapio ar kažko kito, o pačio serverio. Taigi patį serverį įkūrėme visai neseniai, jam vadovauja Tony_Slash ir Steven_Gomez. 

# Serverio pradžia (early game)

Žaidimas prasideda nuo to atvykimo į San Fierro traukinių stotį, kurioje rasite pagrindinę informaciją apie serveryje esančias komandas, galimybes. Tik išėjus iš stoties jūs rasite nuomos transportą, kuris bus labai naudingas šiame žaidimo etape. Išsinuomojus transportą (dviratį,mopedą,mašiną) galėsite keliauti įvykdyti pirmąjį reikalavimą, be kurio negalėsite tęsti žaidimo iki mid game - išsilaikyti teises. Šioje situacijoje jums puikiai padės žaidimo pradžioje turima navigacija (/gps), jos pagalba rasite Vairavimo Mokyklą. Išsilaikę teises, galėsite pradėti ieškotis savo pirmojo darbo ir žengti karjeros laiptais...

# Žaidimas (mid game)

Šio žaidimo etape jūs sieksite daug įvairių tikslų - turėti nuosavą būstą (namą, butą), taip pat galbūt norėsite įsigyti verslą, kurio pagalba gausite daugiau pajamų. Serveryje yra gausu darbų, kurie reikalauja direktoriaus pakvietimo, visus šiuos darbus rasite parašę komandą /darbai. Mid Game pasižymi tuo, kad jame pasirinksite savo kelią - tapti visagaliu mafijozu, o gal būt Los Santos gatves šluojančiu gaujos nariu arba tvarkos ir teisingumo atstovu - teisėsaugininku. Pasirinkę savo kelią siekite jo maksimaliai, nepasiduokite ir pamatysite, koks smagus gali būti žaidimas.

# Aukštuomenė (late game)

Šiame etape jūs būsite pasiekę praktiškai viską ko jums reikia, beliks tik mėgautis žaidimu, vesti savo darbuotojus pirmyn, atstovauti savo frakcijai/gaujai/mafijai. Serveris yra pritaikytas, kad žaidėjui būtų smagu net ir pasiekus itin daug, gausi įvairios veiklos. Svarbiausia savybė, kurią serveris mėgins jums įdiegti - pagalba mažesnio etapo žaidėjams, kuriems nuolat iškyla įvairių klausimų, prireikia pagalbos.

# O toliau...

Visą kitą reikiamą informaciją rasite mūsų projekto diskusijų forume ( https://samg.lt ) bei apsilankę mūsų serveryje.

# Serverio informacija

Serverio IP: samp.samg.lt:7777

TeamSpeak: ts.samg.lt

# Mus rasite

https://samg.lt/

 

 

 

Redaguota , nario Marcusas
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Labas, gerbiamasis žmogau. Iškarto perskaičiau pradžią pasakau kad bus eilinis serveris. Atkartoti SARG.lt (nereklama) atkartoti norit? Koks tolkas jį jums atkartoti jeigu yra tikrasis tas SARG, eis ir žais kas norės į ta SARG o ne į tavo ta atkartojama... Tiesiog mąstyti reikia kaip kuriat ir panašiai, nes čia aišku kad šūdas, sėkmės ateityje...

Redaguota , nario markellon
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 2 savaičių...

Nesuprantu savininku logikos biški .... šis projektas gyvuoja labai ilgą laiką ir per ta ilga laika jie nieko nepasiekė net nesusirenka žmonių normaliai ..... jie ką laiko projektą kad galėtu pora žmonių pažaisti ???? Juk gi matote kad nieko gero neišeina su projektu lankomumo 0 ! Ankščiau nors savo editinta moda tūrėjote ir tobulindavot o dabar išvis nusiritot sarg kopija paleidod ir sėdit laukiat 500+ žaidėjų ........ uždarykit projekta ir nemėtikite vėjui pinigus , sakot daug investuojate reklamom ?? Ok investuojate ateina 50 žaidėjų +- o kitą dieną jau vos 3 ateis iš tu 50 :D senei laikas ta projektą uždaryti 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2617 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...