Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

LSM.US.LT Gyvenimas Los Santos


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2630 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

4c3a1ce0bcc5a1cf87886c2441bc154e178.png

 

 


LSM.US.LT forumas sėkmingai gyvuoja nuo 2017-02-05. Forumo lankomumas dabar nėra didelis, tačiau mes dedame visas pastangas, kad jį išreklamuotume. Dabar mes norime pristatyti Jums projekto modifikaciją.


Transportas


6ca443c1dfb10bf8bee4062e299ccfda526.png

Nusipirkus tr. priemonę privaloma ją prisiregistruoti mechanikų kompanijoje, transportui yra duodami atsitiktiniai numeriai. Kaip ir kiekviename serveryje, taip ir mūsų, transporto priemonę reikia išlaikyti, į ją pilti degalus, prižiūrėti jos būklę. Transportą galima valdyti su /t komanda.

Namai


65b15c6ed19b80660541dddee1e0776e764.jpg

Namuose galite laikyti ginklus, narkotikus. Taip pat auginti žolę, pasigydyti, atsigerti alaus ar gaiviųjų gėrimų kai jus troškina. Taip pat serveryje egzistuoja mokesčių sistema, jei neprižiūrėsite namo jį iš jūsų gali konfiskuoti.

Gaujų gyvenimas ir jų veikla

43b7ca1a5cfbf60cc809535422f82304297.jpg


Viena iš serverio įdomybių - gaujos. Yra trys skirtingos gaujos: Grove Street Famillies, The Ballas bei Los Santos Vagos. Jos atskirai turi savo rajoną kuris užtušuotas žemėlapyje. Kiekviena gauja turi savo vadą, kuris atsakingas už ją. Būnant vadu gali išmesti ar priimti žaidėjus ir visa kita kas priklauso gaujų gyvenimui. Norint susikalbėti su gauja naudojama /g komanda. Gauja yra atskira veikla, tai nėra darbas tad jūs galite dirbti ir būti gaujoje.

Gaujos veikla. Galima užpulti kitą gaują užimant jų buveinę, užgrobti banką padedant bombą ar reikalauti išpirkos, tačiau čia nieko nuostabaus. Šiame serveryje su gaujomis neteks nuobodžiauti nes yra sukurta "pack‘ų sistema". Kiekvieną dieną nuo 21:00 valandos yra organizuojami pack‘ai per kuriuos galima gauti ginklų ir kitų vertingų dalykų pasipriešinant kitos gaujos spaudimui.



Darbai

 

 

1a48de0bb9c6d400466f51fb05c5a1a1204.png


Serveryje yra nemažai darbų. Kiekvienas darbas turi pareigas, jeigu jums atrodo, jog turėsite tik važinėti ratais tai jūs labai klystate. Pavyzdžiui, picų išvežiotojas turi pastoviai vežioti picas į namus, o ne važinėti "kur akys veda". Darbai skirstomi į du tipus: tai darbus be pakvietimo ir darbus su pakvietimais. Be pakvietimo galite dirbti šiuos darbus:  Pašto darbuotojas, picų išvežiotojas, autobusų vairuotojas, valytojas, mašinistas, bmx‘eris, šiukšliavežis, pilotas, pakrantės apsauga bei gaisrininkas.

Darbai su pakvietimu: Čia daug aiškinti nereikia, tik gavus direktoriaus pakvietimą galite dirbti šiuos darbus: taksi, tolimųjų reisų vairuotojai, medikai, mechanikai, dyleriai, policija, SWAT.


Verslai

023e31cf09e019990352cdc6dc21d61c31.png

Vienas iš variantų gauti pinigų nedirbant yra verslas. Tačiau reikia juo rūpintis,  prižiūrėti jo produktyvumą, įrangos būklę. Verslų yra nuo a iki ž, nuo „Maxima“ parduotuvės iki kazino lošimo namų. Verslo valdymą galite surasti užlipę ant pickupo ir paspaudę enter mygtuką.



Pokeris
 

1d3f23cd67c49972f6e36ec9c10f554d215.png


Dar vienas iš variantų užsidirbti - pokeris. Pokerio namuose yra 1 lošimo stalas ir 6 lošimo automatai kurie veikia nuo 19:00-22:00. Prie stalo ir lošimų automatų galite atsisėsti ir žaisti paspaudę enter klavišą. Daugelis čia praleidžia didžiąją žaidimo dalį, pavyzdžiui naujokai čia žaisdami uždirba pirmuosius žaidimo pinigus. Tai tikrai įdomus žaidimas ir derėtų išbandyti kiekvienam.

Dažasvydis

 

bedc6feb8ef4f4f6f91070dd6a44e75078.png
 


Dažasvydis tai vieta praleisti gerai laiką su draugais. Įėjimo mokestis 500 eurų. Dažasvydyje yra paskirstoma į dvi komandas tai: į mėlynuosius ir raudonuosius. Pasiskirstę komandos eina tarpusavyje kovoti. Daugelis ateina čia mokytis šaudyti ar šiaip gerai praleisti laiką.


Event‘ų gausa

 

015ca4b7cb20eedfbad524c22254793f449.jpg
 


Mūsų serveryje nebūna nuobodu, kadangi vyksta daug įvairiausių event‘ų. Išvardinsiu turbūt jums žinomus kaip: DM, TEAM DM, MASS DM, ir begalę kitų tikrai įdomių event‘ų. Taip pat yra tikrai gan įdomi sistema su patekimu į event‘ą: yra parenkamas žaidėjų limitas ir pavyzdžiui 10 greičiausiai parašiusių žmonių /ievent nusiteleportuos į event'o pradžią kur bus pradedamas event'as.

Pasiekimai

 

08b432aaae95e65ca85773d0153fd11a677.png
 


Serveryje yra sukurta pasiekimų sistema. Juos galite rasti parašę - /pasiekimai. Kas tie pasiekimai ir kaip jie vyksta? Žmogus įvykdęs vieną pasiekimą gauna atitinkamą atlygį ar tai būtų serverio valiuta ar pražaisto laiko serveryje.


Kita


Serveryje kas tam tikrą laiką vyksta mini klausimanijos, lobio, pinigų maišo ieškojimo eventai kuriuos laimėjus galima gauti tam tikrą kiekį pinigų. Tai pat yra paprastutė alkio sistema. Kai jūsų alkis ar troškulys nukrenta iki 0 procentų jūs mirštate. Norint pamatyti savo alkį, troškulį galite pažiūrėti į dešinį žaidimo kampelį kur yra dvi juostelės. Alkio procentus galima padidinti pavalgius restorane arba tiesiog nusipirkus iš „Maxima“ ar dar kokios parduotuvės produktų, troškulio procentus atsigėrus gaiviųjų ir kitų gėrimų. LSM.US.LT serveryje galima pirkti kaukes, kepures, akinius iš aksesuarų parduotuvės Užsidėti akinius, kaukę ar kepurę galite parašius komandą /k.
Serveryje ekonomika pakankamai pastovi ir neiškreipta. Pinigus kaip ir tikrovėje sunku uždirbti, o juos išleisti tikrai yra kur.



Serverio Savininkai: Jessy_Torreto ir Ben_Ryutto
Mūsų svetainė: lsm.us.lt
Serverio IP: samp.lsm.us.lt
TeamSpeak: ts.lsm.us.lt

  • 0
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

*Myliu SuperGames.lt* koks *Myliu SuperGames.lt* :DDD
Netgi aprašymą nukopijavo, ktu *Myliu SuperGames.lt* :D Netgi nuotraukos tos pačios, nieko nepakeitė, tas pats ir su serveriu bus, dvj, greičiau žlūkit, prašau.
Man gėda, kad Lietuvoje yra tokių *Myliu SuperGames.lt* ... :/

Redaguota , nario Ainius
Pažeista taisyklė: 1.1 Forume reikia nesikeikti, gerbti kitus forumo narius bei administraciją ir jų nuomonę, neįžeidinėti ir negrasinti, savo nuomonę pateikti aiškiai, suprantamai ir civilizuotai.
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

9 minutes prieš, Sogo/Kipras. parašė:

O man įdomu... Ar pati sukurtum bent tokį aprašymą ? Nes pagal profilio istoriją žaidi MINEKRUFTĄĄĄĄĄĄĄĄ,

Baisiai sudėtingo čia nėra tik GFX truputis nuotraukų apkirpimui su foto iš serverio. Ir gražiai lietuviškai tekstas parašytas. Pristatymas kaip pristatymas ,paskaityk viską nuo pradžių .... 

 

P.S Aš žaidžiu kartais Minecraft privačiuose serveriuose man 16m. ir turiu daugiau mėgstamų žaidimų(SA-MP, GTA IV, Euro Truck, Epic Skylines, CS:GO ir t.t.).

Redaguota , nario ♥Vesta♥
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

(redaguota)
On 2017-02-06 at 17:40, Sogo/Kipras. parašė:

O man įdomu... Ar pati sukurtum bent tokį aprašymą ? Nes pagal profilio istoriją žaidi MINEKRUFTĄĄĄĄĄĄĄĄ,

Kokį mc tu nebesvaik

 

On 2017-02-06 at 17:40, BaySide.lt parašė:

*Myliu SuperGames.lt* koks *Myliu SuperGames.lt* :DDD
Netgi aprašymą nukopijavo, ktu *Myliu SuperGames.lt* :D Netgi nuotraukos tos pačios, nieko nepakeitė, tas pats ir su serveriu bus, dvj, greičiau žlūkit, prašau.
Man gėda, kad Lietuvoje yra tokių *Myliu SuperGames.lt* ... :/

Tavo nuomonė visiškai neįdomi žlugęs esi be keiksmų nieko nemoki paskyt žiaurus krc neturi ką pasakyt tai išvis nesakyk ;)

Redaguota , nario Ainius
Pažeista taisyklė: 1.2 Draudžiama rašyti du (ar daugiau negu du) pranešimus iš eilės. Norint papildyti savo pranešimą reikia naudoti redagavimo funkciją.
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

19 minutes prieš, TiesiogRokas parašė:

Eilinis projektas kuris užsidarys po 1mėn. gamemode RPG-LIFE[NEREKLAMA] a jau išmokai pakeisti iš lvl į xp ? :D

  • Yo... taprasme, bandžiau su juo kurti projektą ech... sakiau davai būtų neblogas gm :/ gal iš lvl į xp išeitų? Sako nežinau, jei padarai klaidą, viskas iš naujo. Paskiau prašė 1 EUR paysera, kad jam padėtų sukurti medikų bazės vartus, galvojau normalus scripteris, bet dėja... moka tik pagrindus.
  • Nesakau, kad aš moku scriptinti '' ''

 

  • Komanda normali. Dizainas tragiškas. Tiesiog neturiu ką daugiau sakyt anw - sėkmės.
  • Bėje, jeigu kažką sakysit dėl mano projektėlio, tai dizainas unikalus pirktas iš WDESINGS (ar koks ten) jau koduojamas ir piešiamas. 
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2630 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...