Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3417 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki. Įdomu jūsų nuomonės ir gal būt netgi buildai SFF PC dėžese, ypač tokiose, kuriose telpa normali GPU, pvz.: Fractal Design Node 202:

38a.jpg

Arba netgi DAN Cases A4-SFX:

253b8d.jpg

Jeigu kas nors turit buildą su panašia dėže, įdomu sužinot, kokį CPU coolerį naudojat (ar patartumėt naudot), nes pasirinkimas tokiems korpusams turbūt ant vienos rankos pirštų telpantis. Pvz. Node 202 maksimalus CPU coolerio aukštis 56mm. :D

Redaguota , nario TheMariuzaz
(redaguota)

Mažiukas, bet ir kaisti viskas ten turėtų ir ūžti kai nuolatos tokioje erdvėje reikia vėsinti viską. 

Labai jau miniatiūrinis cpu cooleriukas turėtų būti. Nesenai teko susidurti su 

https://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16835185097

Tai net toks mažylis netilptų :D

Mano nuomonė, tai nesąmonės.

Jei reik, tai mažų mažiausia apie cooler master elite 110/120/130 +++ galvočiau. Mažesnio korpuso nenorėčiau.

Redaguota , nario Kakas69
prieš 1 valandą, Kakas69 parašė:

Mažiukas, bet ir kaisti viskas ten turėtų ir ūžti kai nuolatos tokioje erdvėje reikia vėsinti viską. 

Labai jau miniatiūrinis cpu cooleriukas turėtų būti. Nesenai teko susidurti su 

https://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16835185097

Tai net toks mažylis netilptų :D

Mano nuomonė, tai nesąmonės.

Jei reik, tai mažų mažiausia apie cooler master elite 110/120/130 +++ galvočiau. Mažesnio korpuso nenorėčiau.

Aišku apie overclockinimą pamiršt viską sugrūdus į tokią dėžutę. :D O dėl kai kaitimo tai radau CRYORIG C7 coolerį, kuris visai padoriai aušina, jei nenaudočiau AMD unlockinto CPU. Tik tektų iš UK/DE siųstis. 

P. S. Elite 110 ne ką mažiau viskas sugrūsta gaunasi. :D

Prieš 1 valandą, Kusanagi97 parašė:

fractal design nano S

http://www.skytech.lt/fdcadefnanosbk-fractal-design-define-nano-black-p-297076.html

prabangu, tvarkinga. geras airflow'as puikiai talpina cpu coolerius net ir liquid'as sutilptu

turi galimybe sugrusti gpu su dviem ventais.

Pas mane po stalu yra 93mm aukščio ertmė (kaip stalčius klaviatūroms kad būna, tik niekas ten neišsitraukia, tiesiog dėl išvaizdos padaryta :D), o ten Node 202 kaip tik tilptų. Būtų gerai, kad šitas man tilptų. :D

(redaguota)
prieš 1 valandą, TheMariuzaz parašė:

Aišku apie overclockinimą pamiršt viską sugrūdus į tokią dėžutę. :D O dėl kai kaitimo tai radau CRYORIG C7 coolerį, kuris visai padoriai aušina, jei nenaudočiau AMD unlockinto CPU. Tik tektų iš UK/DE siųstis. 

P. S. Elite 110 ne ką mažiau viskas sugrūsta gaunasi. :D

Pas mane po stalu yra 93mm aukščio ertmė (kaip stalčius klaviatūroms kad būna, tik niekas ten neišsitraukia, tiesiog dėl išvaizdos padaryta :D), o ten Node 202 kaip tik tilptų. Būtų gerai, kad šitas man tilptų. :D

http://www.fractal-design.com/home/product/cases/define-series/define-nano-s

jau vienam zmogui buvau isiules si korpusa  forume ir jis nepasigailejo ji isigijes. pasieme ne stock cpu cooleri ir laimingas.

galbut net ir su trimis ausintuvais gpu sutilptu iki 300mm ilgio.

Redaguota , nario Kusanagi97

Chestnuts please

(redaguota)
20 minutes prieš, Kusanagi97 parašė:

http://www.fractal-design.com/home/product/cases/define-series/define-nano-s

jau vienam zmogui buvau isiules si korpusa  forume ir jis nepasigailejo ji isigijes. pasieme ne stock cpu cooleri ir laimingas.

galbut net ir su trimis ausintuvais gpu sutilptu iki 300mm ilgio.

Jai jau toks geras korpusas, tada n* tą stalą, su lobziku išpjaunu tą ertmę ir padidinu, kad Nano S tilptų :D

Jeigu rimtai, tai man tokio tipo korpusas nelabai į temą, kadangi pas mane nėra tokios vietos, kur tilptų koks Define Nano S, bet netilptų normalus mid-toweris kaip S340 ar netgi dar didesnis Define S. Tad man realiai reiktų HTPC tipo dėžės iki ~9cm aukščio arba jau tada iškart mid-full towerį imt.

Redaguota , nario TheMariuzaz
1 minute prieš, TheMariuzaz parašė:

Jai jau toks geras korpusas, tada n* tą stalą, su lobziku išpjaunu tą ertmę ir padidinu, kad Nano S tilptų :D

Jeigu rimtai, tai man tokio tipo korpusas nelabai į temą, kadangi pas mane nėra tokios vietos, kur tilptų koks Define Nano S, bet netilptų normalus mid-toweris kaip S340 ar netgi dar didesnis Define S. Tad man realiai reiktų HTPC tipo dėžės iki ~9cm aukščio arba jau tada iškart mid-full towerį imt.

ant zemes laikyk.

Chestnuts please

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3417 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...