Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3422 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki,

Pasiūlykit CO-OP žaidimų. Tokių kaip The Forest, Unturned ar Minecraft ar kitokius gerus žaidimus kuriuos būtų galima žaisti dviese. Kad būtų galima žaisti kartu su draugu. (Nesiūlykit cs:go, rainbow six siege)

P.S Ar įmanoma ARK: Survival Evolved ir Farming Simulator 2017 metų žaisti crackintą multiplayer, jeigu taip tai gal galėtų kas žinot kaip parašyt kaip tai padaryt?

P.S.S Galit siūlyti ir MMORPG žaidimus kuriuos būtų smagu žaisti dviese.

Ačiū. :)

Redaguota , nario TheErniXas...

~

4 minutes prieš, TheErniXas... parašė:

Sveiki,

Pasiūlykit CO-OP žaidimų. Tokių kaip The Forest, Unturned ar Minecraft ar kitokius gerus žaidimus kuriuos būtų galima žaisti dviese. Kad būtų galima žaisti kartu su draugu. (Nesiūlykit cs:go, rainbow six siege)

P.S Ar įmanoma ARK: Survival Evolved ir Farming Simulator 2017 metų žaisti crackintą multiplayer, jeigu taip tai gal galėtų kas žinot kaip parašyt kaip tai padaryt?

P.S.S Galit siūlyti ir MMORPG žaidimus kuriuos būtų smagu žaisti dviese.

Ačiū. :)

prieš 1 valandą, TheErniXas... parašė:

Tau  šitas veikė? Pats bandei? Nes kai bandau multipayer nueit tai meta "no connection could be established to the multiplayer game" Gal žinai kaip sufixint?

as tokiu zaidimu nezaidziu, tai nebandziau, bet ir youtube pilna tu crack yra, tiesiog parasyk ir atrasi. JUK 21Amzius, Visi i ragelius/pc sulinde, o cia i paprasta youtube nesugeba nueti. Eina aplinkeliais.

prieš 12 valandas(-ų), Amoniakas parašė:

as tokiu zaidimu nezaidziu, tai nebandziau, bet ir youtube pilna tu crack yra, tiesiog parasyk ir atrasi. JUK 21Amzius, Visi i ragelius/pc sulinde, o cia i paprasta youtube nesugeba nueti. Eina aplinkeliais.

Tai reiškia čia random video įmetei. Tavo tą žinutę su tuo video pavadinčiau kaip free-post'u... Tų crackų yra milijonai, bet man reikia to kuris veikia, o šitas man neveikia.

~

22 minutes prieš, Amoniakas parašė:

tai paieskok youtubei, o ne moralizuok cia man

Skaityt nemoki? Rašiau, kad toj tavo youtube'ėj yra pilna tokių video, bet kiek esu bandęs nei vienas neveikia. Todėl ir prašau čia žmonių, kad įmestų iš kur parsisiūst kur patys bandė ir patiems veikė...

~

Rust, 7 Days To Die, RS, Terraria, Rocket League, GTA, Garry's Mod, Farming Simulator 17, Don't Starve Together, DayZ, Euro Trucks Simulator 2, Miscreated, Civilization 6, Starbound, Arma 3. Visus turiu steam'e. Paryškintus aktyviai žaidžiu ir rekomenduoju. Ne visus pažaisi crack'intus, kaip: 7DTD, ETS 2. Mano vienas draugas turi crack'intus, bet šių dviejų nepaeina jam palošti MP, kažkokia apsauga uždėta naujausiom versijom ar pnš. 

An error occurred while loading signature.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3422 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...