Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3069 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, taigi per vasarą patobulėjęs, su naujais tikslais ir naujomis, daugiau žadančiomis galimybėmis norėčiau rasti, bei prisidėti prie kažkokio projektėlio. Tad pradėsiu nuo to Kas aš, ką sugebu ir pan.

Mano vardas Geraldas, internete esu žinomas kaip #Dissco, žiūrint tiesiai į SA-MP sritį, ten esu žinomas kaip White'Demon. SA-MP žaidžiu jau 4 metai. Prie tinklapių užsiimu kiek mažiau nei vienerius metus. Sugebu editinti dizainus, juos kurti nuo default ipb dizaino, taip pat galiu atlikti visą kas susiję su ipb. Taip pat galiu sukurti html dizainus.

Na, o dabar, Kokie projekto reikalavimai?

* Turėti domeną, o ne sub-domeną (visokie us.lt, 96.lt ir pan., nedomina, nebent projektas turi ORIGINALIĄ modifikaciją ar idėjas, kurias sugebėsite įgyvendinti[/b]

* Projekto forumas turi būti startavęs, ar būti arti jo

* Administracija turi būti subrendusi, sukalbama

Mano darbų Pavyzdžiai

http://m.imgur.com/a/Pb1MO (senas)

http://imgur.com/a/3K7Ap

http://imgur.com/a/NkRIi

(Daugiau pavyzdžių galėsiu pateikti susisiekus)

Kaip galite su manimi Susisiekti?

Skype - dissco6 (Jei neranda skypėje, parašykite į PM savo skype kontaktus, pats jus pakviesiu)

Taip pat galite susisiekti per šio accounto PM

Redaguota , nario #Dissco
  • ,
Svečias

Labas #Dissco, sėkmės tau ieškant puikaus projekto, kuriame galėtum kurti ir įgyvendinti po biški ir savas idėjas, tikrai patikimas žmogus ir aš jį jums rekomenduoju, puikiai išmanantis savo darbą, atlieką puikiai ir kruopščiai darbelius, matosi, kur žmogus nori į rimtą projektą ir kur ne, taigi linkiu tau dar kartą didžiausios sėkmės susirandant gerą projektą su geru kolektyvu. :) (Taip pat menka klaidelė, tokio ,,Skype'' Kaip: dissco6 neranda, pataisyk.)

(redaguota)
Dabar, J'Constantine parašė:

Ką aš matau tai tik IPB, IPS pvž nėra :). Sėkmės.

Kodėl visi apsimeta weberiais kaip tik sugeba tik ties vienu varikliuku dirbti? 

Tai pala, tegul neapsimeta jog weberis yra :). 

Hi dear :) Kiek tų projektų yra šiuo metu, kurie yra paleisti ant IPS varikliuko? Tas varikliukas yra dar gana naujas, tų projektų pats žinau ~ 3-4... Ir tu manai, kad...  Kad yra šimtai projektų kuriems tų IPS dizainų reikia? Tai retorinis klausimas, jei ką. Tai žinok, ne. Manai, kad labai lengva šviežiam varikliukui prisikurti dizainų ir po to niekur jų nedėti? Pff... Blogai galvoji, o nieko nežinodamas gali nieko nesakyti, jog kažkas apsimeta weberiu ir pan. Tikriausiai pats nieko taip ir nesugebi ir išlieji nuoskaudas čia. Esmė ta, kad esu 90% įsitikinęs, jog sukoduočiau ir pilnai parengčiau tiek IPB, tiek IPS varikliukus. Ačiū už išsireiškimus.

Labas #Dissco, sėkmės tau ieškant puikaus projekto, kuriame galėtum kurti ir įgyvendinti po biški ir savas idėjas, tikrai patikimas žmogus ir aš jį jums rekomenduoju, puikiai išmanantis savo darbą, atlieką puikiai ir kruopščiai darbelius, matosi, kur žmogus nori į rimtą projektą ir kur ne, taigi linkiu tau dar kartą didžiausios sėkmės susirandant gerą projektą su geru kolektyvu. :) (Taip pat menka klaidelė, tokio ,,Skype'' Kaip: dissco6 neranda, pataisyk.)

Sveikas, ačiū už tokią ištiesų paskatinančią žinutę, o dėl skype, tai turėtų rasti jį, bet dėl visa ko pasitikrinsiu :)

Redaguota , nario #Dissco
prieš 1 valandą, #Dissco parašė:

Hi dear :) Kiek tų projektų yra šiuo metu, kurie yra paleisti ant IPS varikliuko? Tas varikliukas yra dar gana naujas, tų projektų pats žinau ~ 3-4... Ir tu manai, kad...  Kad yra šimtai projektų kuriems tų IPS dizainų reikia? Tai retorinis klausimas, jei ką. Tai žinok, ne. Manai, kad labai lengva šviežiam varikliukui prisikurti dizainų ir po to niekur jų nedėti? Pff... Blogai galvoji, o nieko nežinodamas gali nieko nesakyti, jog kažkas apsimeta weberiu ir pan. Tikriausiai pats nieko taip ir nesugebi ir išlieji nuoskaudas čia. Esmė ta, kad esu 90% įsitikinęs, jog sukoduočiau ir pilnai parengčiau tiek IPB, tiek IPS varikliukus. Ačiū už išsireiškimus.

Sveikas, ačiū už tokią ištiesų paskatinančią žinutę, o dėl skype, tai turėtų rasti jį, bet dėl visa ko pasitikrinsiu :)

Nu tai laukiam to IPS dizaino tavo :).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3069 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...