Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3024 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Taigi norėčiau paklausti tų žmonių, kas žaidžia minecraft serveriuose, nes draugas planuoja kurti Factions/raid serverį.

Ar jūs žaistumėte Factions/raid serveryje? Jei žaidėjų kiekis būtų ~ 20 ir serveris būtų be jokių klaidų?

Taip pat būtų vis atnaujinamas serveris ir įdedami nauji tik šitam serveriui kurti įskiepiai.

Ačiū už jūsų nuomonę ir sugaištą laiką.

Prieš 1 valandą, Maniakas parašė:

Na jeigu galėtum duoti labiau detalesnę informaciją apie serverį , tai gal nuspresčiau. Nes tuos faction / raid galima žaisti angliškuose serveriuose , nes jų yra pilna . Arba pavyzdžiui pasakyk kuo išsiskirsites nuo kitų.

Aš tik noriu sužinoti ar žaistų kas tokio tipo, tokiame serveryje. Galima žaisti užsienietiškuose serveriuose, bet čia būtų lietuvių serveris. Jau kaip ir minėjau, kad išsiskirtų serveris mano sukurtais jam įskiepiais įvairiais ir visokiom sistemom.

prieš 2 valandas(-ų), Simuciokas parašė:

Vėl kursi?

Aš asmeniškai nežaisčiau, man jau atsibodęs yra Minecraft'o žaidimo stilius - eini, griauni, renki, kapojies, miršti, atsikeli. Ir taip eina ciklas

(Čia gal tiksliau būtų pasakius, kad pats Minecraft atsibodęs)

Ne, draugas kurs sakė. Esmė tame, kad tu neturi kažkokį gražų namuką pastatyti. Tau reikia susirasti draugus, su kuriais kalbėsi per skype ir tu eisi, ieškosi bazių ir vogsi. Pats tas patrankų statymas ir bandymas viską padaryti ir daro tokį serverį įdomų taip pat tas dalykas, kad nėra 100% apsaugos, todėl tu pats turi pastatyti kuo sunkesnę ir neapvogiamą bazę. O kuo tai gerai? Tuom, kad nebus visada to tokio "Turiu viską max ir nebeturiu ką veikti serveryje", kasdien prisijungti tu gali būti apvogtas ir teks viską darytis iš naujo. Tuomet serveryje nebus taip, kad ten yra tik keli žmonės, kurie yra patys geriausi ir viskas. Kiekvienas galės juos "sutvarkyti" ir palikti be nieko. Žodžiu, čia kam koks serveris patinka. Aš nuo mažens mėgau tokio tipo serverius, bet tiesiog nebūdavo tokių Lietuvoje ir "cracked", kaip ir dabar.

prieš 5 valandas(-ų), TerZer parašė:

Ne, draugas kurs sakė. Esmė tame, kad tu neturi kažkokį gražų namuką pastatyti. Tau reikia susirasti draugus, su kuriais kalbėsi per skype ir tu eisi, ieškosi bazių ir vogsi. Pats tas patrankų statymas ir bandymas viską padaryti ir daro tokį serverį įdomų taip pat tas dalykas, kad nėra 100% apsaugos, todėl tu pats turi pastatyti kuo sunkesnę ir neapvogiamą bazę. O kuo tai gerai? Tuom, kad nebus visada to tokio "Turiu viską max ir nebeturiu ką veikti serveryje", kasdien prisijungti tu gali būti apvogtas ir teks viską darytis iš naujo. Tuomet serveryje nebus taip, kad ten yra tik keli žmonės, kurie yra patys geriausi ir viskas. Kiekvienas galės juos "sutvarkyti" ir palikti be nieko. Žodžiu, čia kam koks serveris patinka. Aš nuo mažens mėgau tokio tipo serverius, bet tiesiog nebūdavo tokių Lietuvoje ir "cracked", kaip ir dabar.

Tame esmė, kad tokio tipo serveriuose esu atsižaidęs, GodPlay senais laikais žaisdavau, budavo įdomu, su chebra ir pati Minecraft rūtina nebuvo atsibodus, bet kai esu jau prisižaidęs jo.. Nebematau kas įdomaus jame gali būti. Taspats buvo su Garry's Mod Trouble in Terrorist Town, anksčiau jį visada žaisdavau, prisižaidžiau ir atsibodo. Arba pertrauka ilga arba "kažkas naujo" atsirastų.. Kažkas pasikeistų stipriai tada ir galbūt vėl pradėčiau žaisti Minecraft

Free cancer cure:
188055d006.gif

prieš 22 valandas(-ų), Simuciokas parašė:

Vėl kursi?

Aš asmeniškai nežaisčiau, man jau atsibodęs yra Minecraft'o žaidimo stilius - eini, griauni, renki, kapojies, miršti, atsikeli. Ir taip eina ciklas

(Čia gal tiksliau būtų pasakius, kad pats Minecraft atsibodęs)

Kad ir kaip sunku būtu pripažinti, bet tai yra tiesa jau senoliai kurie žaidžia nuo senu versijų nebenori grįžti į ši žaidimą nes pabodus rutina, o išlike tik vaikai arba žaidėjai kurie neturi gero kompiuterio, kad žaistu naujesnius žaidimus. Peace

On 2017-01-25 at 02:36, Simuciokas parašė:

Tame esmė, kad tokio tipo serveriuose esu atsižaidęs, GodPlay senais laikais žaisdavau, budavo įdomu, su chebra ir pati Minecraft rūtina nebuvo atsibodus, bet kai esu jau prisižaidęs jo.. Nebematau kas įdomaus jame gali būti. Taspats buvo su Garry's Mod Trouble in Terrorist Town, anksčiau jį visada žaisdavau, prisižaidžiau ir atsibodo. Arba pertrauka ilga arba "kažkas naujo" atsirastų.. Kažkas pasikeistų stipriai tada ir galbūt vėl pradėčiau žaisti Minecraft

Na jei atsižaidei tai ir viskas, aš pats tikrai nesiimčiau žaisti kokį survival ar dar kažką, bet jei būtų koks geras lietuviškas factions/raid serveris tai tikrai su draugais uždominuotume :D Na tiesiog aš pats labiau linkęs prie kūrimo visokių įskiepių ir t.t., o ne pačio minecraft žaidimo, bet jei atsiranda gera kompanija su kuria galima paprikolinti ir prisiminti gerus minecraft laikus, tai kodėl gi ne?

On 2017-01-25 at 14:31, MartynasG parašė:

Kad ir kaip sunku būtu pripažinti, bet tai yra tiesa jau senoliai kurie žaidžia nuo senu versijų nebenori grįžti į ši žaidimą nes pabodus rutina, o išlike tik vaikai arba žaidėjai kurie neturi gero kompiuterio, kad žaistu naujesnius žaidimus. Peace

Pabodus rutina, tai gali eiti į įvairius RPG užsienietiškus serverius ir atrasti šį žaidimą vos ne iš naujo, nes žinau, kad šiuo momentu yra tikrai pakankamai galimybių apversti žaidimą aukštyn kojom ir sukurti gerą serverį, kuris būtų labiau skirtas seniems šio žaidimo žaidėjams.

On 1/29/2017 at 20:57, Zolq parašė:

Community canceris yra minecrafto. O seip kaip sakė, reikia kažka naujo padaryti , tada bus galima kazka kalbet

Jeigu suburi normalius žmonės tai tada toks pusiau canceris būtų :D Šiaip jei kažko naujo sukurti aš tiesiog nelabai žinau ką reiktų, kad būtų balansuotas žaidimas ir viskas būtų gerai. Na aišku bus ten mano sukurta būrimo sistema, mano kurtas kazino ir krepšelių sistema. Šiaip nežinau, planuoju temą atskirą sukurti, gal kas ką patars sukurti ir pritraukti žaidėjus.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3024 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...