Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3069 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

MAKRO-is-looking-for-consultant.jpg

Ieškomas ARCHITEKTAS Las Venturas mieste,

su didelia vizija ir noru pasiekti kažką ir kurdamas, tik šiam asmeniui, serverio viziją paaiškinama tik rimtam architektui kuris nedirbtu už "centus" ir rodytų savo "unikalius" map darbus kurių nėra, reikia tokio asmens kuris prie map redagavimo programų dirbti ne dieną ir ne dvi, mokėtu teksturinti, rašyti tekstus ant sienų, mokėti objektus priderinti prie aplinkos. Priderintu ir išdėstytu teksturą gražiai. Serverio komandoje esu tik aš vienas, ir būsite jūs - serverio architektas. Komandoje man tik to ir užteks, kadangi moku dirbti vienas. Vasario 14dieną atostogu metu būtų galimybė apsižiūrėti serverį savo akimis !

Susidomėjusiam(pateiksiu daugiau informacijos) - skype: pashka_lt, serverio svetainės nėra - nes modifikacijos darbai šiuo metu skaičiuojami 10%.

Durnų komentarų nelaukiu, nerasiu tam tikro asmens, teks būti vienam, ir pirkti paslaugas iš rimtų asmenų. Iki 

bye-gif-455.gif

Redaguota , nario PaskaV

:) 

• Parašė po 2 savaičių...
  • ,

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3069 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...