Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3429 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, nusipirkau nauja kompiuteri ir užsimaniau nusipirkti controller'į. Kad patenkinčiau savo norą žaisti kaip ant Playstation. Tai nežinau iš kur ir koki pirkti, ar ji apsimoka pirkti ar nebus problemų su žaidimo nustatymais. Ar jie automatiškai nusistatys kai pasijungsiu joystika. Pagrinde žaisiu GTA V, Primal, Division,  Red Dead Redemption 2   

Redaguota , nario Tautedorus

Verta pirkti tada, jeigu loši tokius žaidimus, kuriuose reikia lenktyniauti (pvz.: GAT V, Forza Horizon 3), reikia žaisti trečiuoju asmeniu ir nereikia daug ir tiksliai taikytis (pvz. Dark Souls III) ir pnš. Jei manai, kad jis pravers, tada pirk. Jei perki, tai pirk originalų Xbox'o controller'į, mažiausiai bėdų turėsi.

Taip, jeigu pirkti, tai tik XBOX360/XBOXOne pulteli. (Butinai su uzrasu for Windows. Nes kitaip teks pirkt gan brangu Wireless Receiver'i, kad veiktu)

Nebus tada problemu su driver'iais. Nereikes su kas nauju zaidimu nustatynet valdyma. Visuose zaidimuose rodys XBOX mygtuku ikonas, o ant paprastu pulteliu dazniausiai buna skaiciai. Nereikes jokiu emoliatoriu (nes kaikurie zaidimai priima tik XBOX pulteli) 

ASUS PRIME Z370-P l i7 8700K 5Ghz l GIGABYTE GTX1080Ti 11GB l 16GB 2400Mhz RAM l 256GB SSD l 500GB SSD l 256GB m.2 l ASUS ROG SWIFT PG348Q G-Sync 3440x1440 Ultrawide

Playstation 3 Slim (Unlocked) 120GB / Playstation Vita Slim 128GB / New Nintendo 2DS XL 32GB / iPad Mini 4 128GB / MacBook Pro

(redaguota)
prieš 4 valandas(-ų), Vadila parašė:

Taip, jeigu pirkti, tai tik XBOX360/XBOXOne pulteli. (Butinai su uzrasu for Windows. Nes kitaip teks pirkt gan brangu Wireless Receiver'i, kad veiktu)

Nebus tada problemu su driver'iais. Nereikes su kas nauju zaidimu nustatynet valdyma. Visuose zaidimuose rodys XBOX mygtuku ikonas, o ant paprastu pulteliu dazniausiai buna skaiciai. Nereikes jokiu emoliatoriu (nes kaikurie zaidimai priima tik XBOX pulteli) 

O tai gal gali įkelti linka. iš kurios parduotuvės apsimoka pirkti ta xbox pulteli? Nes kiek žiūrėjau, randu tuos paprastu pultelius.  :)

Redaguota , nario Black_Philips
11 minutes prieš, Black_Philips parašė:

O tai gal gali įkelti linka. iš kurios parduotuvės apsimoka pirkti ta xbox pulteli? Nes kiek žiūrėjau, randu tuos paprastu pultelius.  :)

http://www.playshop.lt/xbox-360-slim/xbox-360-joystick/microsoft-xbox-360-wired-controller

http://pigu.lt/kompiuterine-technika/zaidimu-kompiuteriai-priedai/zaidimu-kompiuteriu-priedai/zaidimu-pultas-microsoft-xbox-360-controller-for?id=1169666

ASUS PRIME Z370-P l i7 8700K 5Ghz l GIGABYTE GTX1080Ti 11GB l 16GB 2400Mhz RAM l 256GB SSD l 500GB SSD l 256GB m.2 l ASUS ROG SWIFT PG348Q G-Sync 3440x1440 Ultrawide

Playstation 3 Slim (Unlocked) 120GB / Playstation Vita Slim 128GB / New Nintendo 2DS XL 32GB / iPad Mini 4 128GB / MacBook Pro

(redaguota)
19 minutes prieš, Vadila parašė:

Tu sakiai, kad su nustatymais bedu nekils. Kai pasijungsiu pulteli ar tikrai man jų nekils? Ar tik nereikės man pačiam visų nustatymu statinėtis?

Redaguota , nario Black_Philips
3 minutes prieš, Black_Philips parašė:

Tu sakiai, kad su nustatymais bedu nekils. Kai pasijungsiu pulteli ar tikrai man jų nekils? Ar tik nereikės man pačiam visų nustatymu statinėtis?

Pirma kart prijungus pulteli prie PC, isirasys driver'iai. (Man atrodo viska surasys automatiskai. Jei ir ne, turesi diskeli su driver'iais, ne problema)

Viskas, daugiau jokiu nustatymu tau keist nereikes. Viskas bus nustatyta pagal default. 

24 minutes prieš, ProGreen parašė:

Šiaip gali ir originalų PS pultelį pasijungt prie PC, jei tokį jau turi...

Jai turėčiau, tikrai nekurčiau nereikalingų temų. :):taika:

17 minutes prieš, Vadila parašė:

Pirma kart prijungus pulteli prie PC, isirasys driver'iai. (Man atrodo viska surasys automatiskai. Jei ir ne, turesi diskeli su driver'iais, ne problema)

Viskas, daugiau jokiu nustatymu tau keist nereikes. Viskas bus nustatyta pagal default. 

Labai dėkoju, už informacija kuria man suteikei. :hi::)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3429 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...