Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3474 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Laba Dienu forumiečiai!

Taigi ieškau laisvo laiko turinčio scripterio kuris norėtu padirbėti ant mažo darbėlio kuris daug laiko neužima.

Būtu šaunu jog atsirastu savanorių kurie norėtu savo labui užsiimti šiuo neilgu darbėliu ir patobulinti savo užsiiemimą :)

Visą info galėsiu pateikti jums asmeniškai parašė man. ;)

Geros dienos! ;) 

Redaguota , nario Hriuška
(redaguota)
9 minutes prieš, TerZer parašė:

Gali plačiau parašyt ko tu nori išvis? Nes rašai į forumą "Apie viską" tai neaišku koks tau tas "scripteris" reikalingas.

Atsiprašau jei temą ne čia įkėliau.

Kalbant plačiau, tai pagalbos man reikia su šiuo reikalu ant Plug.dj. Noriu pasikeisti savo kambarį backgroundą, spalvas ir t.t, kad kai ateis lankytojai jiems kitaip rodytu (yra taip per kitus kambarius). Taigi pagrindą viską žinau. Su šiuo puslapio pagalba https://rcs.radiant.dj/ccs viskas yra nurodyta. https://code.radiant.dj/radiant.json čia yra kodas, kur viską galimą keisti t.y (Spalvas, backgroundą ir t.t.) Visą duotą kodą terpsim į šitą puslapį https://jsonformatter.curiousconcept.com/ su juo pagalbą galėsim viską redaguoti pagal savo norus. Tada kai viską baigsim paspausim ''Process'' nu ir tada ten aš užsikertu ir nebesuprantu. 

Kai paspaudi ''Process'' va ką reikia padaryti:

The JSON Formatter was created to help with debugging. As JSON data is often output without line breaks to save space, it is extremely difficult to actually read and make sense of it. This little tool hoped to solve the problem by formatting the JSON data so that it is easy to read and debug by human beings.

Shortly after it was created, JSON validation was added following the description set out by Douglas Crockford of json.org in RFC 4627. It has since been expanded to also validate both current competing JSON standards RFC 7159 and ECMA-404.

Kai jau kodą gausim man reikės jį įterpti į kambario aprašymą, kad jis suveiktu. Manau dabar aišku visiems kokios man pagalbos reikia. 

Redaguota , nario Hriuška

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3474 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...