Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ieškau rimto projekto.


Flamkis

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2646 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki ieškau gan rimto projekto, vienadienius nekreipiu demesio, žiūriu tik i projektus su rimtom idejom bei tikslais, taigi prisistatysiu.

Kas aš toks?

Mano vardas Mantas man yra 19-ioliką metų, mėgstu kompiuterinius žaidimus, taip pat nuo 8 metų jau kaip ir turiu kompiuterį, bei domiuosi juo 14 metų jau mokėjau profesionaliai perašinėti windowsus, taip pat sugebu pats sutvarkyti kai kuriuos kompiuterio defektus, šiuo metu studijuoju multimedijos specialybe, bet gyvenimą turiu, yra begalės draugų, turėjau hobį anksčiau bėgiojimą, bet po poros metų mečiau, turiu drauge, bei šiaip esu fainas bahuriukas, ir su manimi bendrauti tikrai yra nesunku, tai štai toks trumpas pristatymas apie mane jeigu bus butinybe galėsiu prisistatyti plačiau.

Ką aš sugebu?

1. Tvarkyti VPS serverį, galiu į jį lengvai surašyti tokius dalykus kaip java, teamspeak, web serverį, mysql ir kitus menkniekius, taip pat sugebėčiau VPS serverį apsaugoti labiau ir surašyti papildomas apsaugas, jeigu serverį tikrai stipriai kažkas mėgintu nulaušti.

2. Nors ir nesu labai patyręs web kūrime, bet tikrai nesu žalias, labai domiuosi šitu reikalu, bei galėčiau pakurti HTML puslapį su IPB forumu, bei sutvarkyti pilnai abu puslapius, man yra sunku tik photoshope bet turiu tam tinkamų draugų ir jai reiktų man jie neklausdami padėtų.

3. Sugebu kažkiek konfiguruoti pluginus, ką manau ir kiekvienas sugeba, taip pat galiu juos lietuvinti, bet nenurimčiau kol serveris neveiktų 100% ir jame rodytu kažkokias klaidas.

Tai štai trumpai aprašiau ką sugebu, jai dar kažkas įdomu klauskite.

Ko noriu iš projekto?

1. Projektas privalo turėti domena, esu su plačiomis idėjomis tai domenos pavadinimas neturi būtinai būti susijes tik su minecraft žaidimu, nes norėčiau plėstis ir kitų žaidimų serveriuose.

2. Norėčiau, kad žmogus būtų pats motyvuotas o ne tik sakytu daryk ta daryk ana o aš sedėsiu ir nieko neveiksiu, projektui turėtume būti atsidave abudu norėčiau, kad žmogus kuris norės kurti su manimi projektą, būtų linksmas bei draugiškas, nenoriu dirbti su kokiu surūgeliu, 

3. Būtų neblogai jai projektas turėtų VPS serverį jau nusipirkęs bet tai nėra butinybė, labiau tik privalumas, nes ir aš pats manau galėčiau kažkiek paremti finansiškai jai projektas tikrai rimtas.

4. Projekte noriu priėjimo prie visko, aišku nesakau iškart atėjus į projektą duoti man visus prisijungimus, bet laikui einant norėsiu turėti priėjima visur nes, kad nebūtų tokių bairių, kaip padarai serverį viską sėkmingas projektas ir žmogus blokuoja per visur ir pabėga.

5. Būtų neblogai jai projektas turėtų kokia pradžia, ar bent jau plačias idėjas kurias galėtume panaudoti projekte, pats turiu nemažai idėju kurias galėtume panaudoti.

Ar aš turiu patirties?

Taip, ir gan nemažai minecraft žaidžiu nuo ALPHA versijos, ir praktiškai mačiau kaip visas žaidimas keičiasi bei tampa toks populiarus nuo pat pradžių, turėjau nemažai projektų ne visi buvo sėkmingi, bet aš didžiuojuosi jais, kad ir kokie jie buvo nes žmonės tiesiog neįvertindavo projekto, didžiausias žaidėju skaičius kurį man yra surinke pavykti yra 40, tai nėra labai daug bet man tai didelis pasiekimas, viskas prasidėjo nuo serverio kurio pavadinimas buvo plus.fm su šitu pavadinimu buvo taip, kad aš tiesiog gaudavau uždyka vps'a iš pusbrolio jis ant jo laikė radija, tarpkitko ta radija dar ir dabar veikia, čia buvo mano pirmasis projektas kokie keturi penki metai atgal, toliau buvo daug projektų kurie nesublizgėjo, tai infronted.lt su kuriuo turėjau ir SA-MP serverį man rodos vėliau vGamers.lt su kuriuo bandžiau kurti žaidimų tinklą, šitie buvo įsimintiniausi visai nesenai turėjau projekta pavadinimu legacylands.eu kuriame buvome paleide towny serverį, vėliau jis evolicionavo į rpg/quest serverį, kurio Lietuviai taip pat nelabai pripažino tai teko parduoti toliau codmp.eu SA-MP serveris su kuriuo taip pat nenusisekė, nes aš tuo metu buvau mažai atsakingas ir nedaug laiko skyriau projektui, paskuj visa komanda iširo, ir viskas tuo pasibaige, bet galiu užgarantuoti, kad iš savo klaidų mokausi ir projektui būčiau atsidavęs visu šimtu procentu.

Tikiuosi neatsibodo skaityti temos, tai jeigu bent šiek tiek sudominau lauksiu žinučių PM kas mane tikrai sudomins, persikelsime bendrauti kitur į skype ar facebooka.

Geros likusios nakties SG nariai!

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

prieš 4 valandas(-ų), TerZer parašė:

Na sėkmės tau susirandant projektą. :D Savo nesumąstei sukurti, tai prisijungt planuoji? Na, kaip bebūtų gaila, bet greičiausiai pasiūlymų gerų negausi greičiausiai , nebent survival/pvp serveriai prispamins tau :/

Jeigu neatsiras geru projektų, kursiu savo bet galbūt pavyks kažką gero dar rasti, dėkoju!

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Iš viso nebus gerų pasiūlymų, pats pagalvok:

Geri projektai tie kurie gyvuoja jau 3 ar 5 metus, tiek laiko jie kurė savo įskiepius, koregavosi o dabar kažkokiam nežinomam žmogui duos visus prisijungimus.
Nelogiška čia... Pasitikimumas irgi 0... Nei nepažystamas esi nei ką, tad galvoju ir tikrai žinau tokių nebus kurie pasiūlys tau gerą pasiųlymą ir jei pasiūlys kasnors greitu metu užsidarysite, nes visados atsiras problemų kurių neišsispresite.

 

P.S. 

Bei ne visą pilna informaciją parašęs, nori paremti serverį, o tai pats iš jo uždirbti norėsi/nenorėsi.

Daugybę čia neaišku..

Redaguota , nario Reklameris1
Redaguota: Sujungti 2 pranešimai į vieną.
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Aš ir nekalbu apie projektus ten kurie pasiekė belekiek mane domina ir paprasti projektai kurie neturi susilauke didelio populiarumo ir jeigu neatsiras čia tokių žmonių kurie norės, aš pats kursiu savo projektą kuris bus Europos rinkai, nes tik Lietuvoje aš nematau tikslo kurti nes tiesiog yra begalė gerų projektų, ir tiesiog mažas šansas prasiplesti 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 3 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2646 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...