Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3085 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• ,
prieš 19 valandas(-ų), R0L1S parašė:

tu serva padaryk normalu , o ne mappink kitiem :D

Tu tik spruk. Jau virš pusė metų laukiam tavo unikalaus projekto, save laikai samp pažiba, bet jau huj znaj kiek laiko pavėsi sėdi vis tik lodamas visiems koks geras tu esi.

Į.T Žmogus patikimas, buvau padaręs darbą, atsiskaitė.

CInk2yQ.jpg

12 minutes prieš, Šarūnas V. parašė:

Barbem zaidei, pampersai.. tai kiek jau paciam metu vyras? :D

21 ;]

6 minutes prieš, Eimantas // parašė:

Tu tik spruk. Jau virš pusė metų laukiam tavo unikalaus projekto, save laikai samp pažiba, bet jau huj znaj kiek laiko pavėsi sėdi vis tik lodamas visiems koks geras tu esi.

Tai jo sedek pas 15 meti pacuka nusiktam serve. :D

efb1f2b74148c0f714794138765121b5166.jpg

25 minutes prieš, Eimantas // parašė:

Ilga laika jis ieškojo patikimu asmenų kurie galėtų dirbti jo komandoje , dabar ko jam reikia rado ir sėkmingai pradėtas kurti gamemodas , taip pat webas ;)

P.s jeigu žmogus pasakė kad sukurs tai sukurs , webas startuos tada ir pažiūrėsim ar žlugs ar toliau kursis :))

Dabar, R0L1S parašė:

Tiesa yra kad tau 15, ir tik nemeluok ;]

*Myliu SuperGames.lt* koks man skirtumas kiek tu galvoji kad man metu? :D Tu man nei draugas nei kas, o kažkoks vaflis kuris užsimetes ale daug korišų į savo paraša, nors dalis iš jų taves net nepažysta, arba laiko po varpa. Kietas old schooleris, su didelimis svajonėmis ir dar didesniais siekiais

2 minutes prieš, Šarūnas V. parašė:

*Myliu SuperGames.lt* koks man skirtumas kiek tu galvoji kad man metu? :D Tu man nei draugas nei kas, o kažkoks vaflis kuris užsimetes ale daug korišų į savo paraša, nors dalis iš jų taves net nepažysta, arba laiko po varpa. Kietas old schooleris, su didelimis svajonėmis ir dar didesniais siekiais

ne as dariau, o Dresta jei nezinai, ir dauguma is ju zinau :D o kad pasakiau tiesa kiek tau metu, tai dabar jau nervuojes.... oh dear, isi uz tiesa pikti.

2 minutes prieš, R0L1S parašė:

ne as dariau, o Dresta jei nezinai, ir dauguma is ju zinau :D o kad pasakiau tiesa kiek tau metu, tai dabar jau nervuojes.... oh dear, isi uz tiesa pikti.

Del metų apsirikai, čia žaidimų forumas o ne pažinčių klubas jautruoli. :D šaunu jog turi autoritetu SA:MP erdvėje, didžiuojiuos tavimi. Jei reikės psichologinės pagalbos mano kontaktai profilyje

Dabar, Šarūnas V. parašė:

Del metų apsirikai, čia žaidimų forumas o ne pažinčių klubas jautruoli. :D šaunu jog turi autoritetu SA:MP erdvėje, didžiuojiuos tavimi. Jei reikės psichologinės pagalbos mano kontaktai profilyje

Psihoclogines pagalbos? tau gal ir reike, 15-metis apsiverkes uz ekrano :D autoritetai? cia zmones normalus tai idomu prisiminti 4 metus atgal.. :D 

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3085 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...