Peršokti į turinį
Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Drift-Brothers - coming soon...


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2671 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

 

Sveiki, noriu pristatyti jums, kuriamą lietuvišką drifto serverį Drift-Brothers, gal prieš kokius trys metus buvome pradėja savo veiklą, bet startavome nevietoj ir nelaiku, trūko žaidėjų, nebuvo motivacijos ir mums tęsti savo darbą toliau, bet štai atėjo ta diena, kai tęsiame savo darbus, ir stengsimės, jog serveris nebūtų paskutinėje vietoje, stengsimės, jog žaistų daugybė žaidėjų.
Serveris, bus pritaikytas daugiau drift'ui, bet galima bus ir kitaip praleisti laiką.

Mūsų web adresas, bus greitu laiku paskelbtas, tinklapis jau beveik baigtas, liko kelios smulkmenėlės, šendien arba rytoj, paskelbsiu nuorodą. Šiek tiek apie tinklapį papasakosiu dabar, kadangi tokio pobūdžio serveriui nereikia milžiniško forumo, visas pagrindinis bendravimas vyks serveryje, tai mūsų tinklapio varikliukas bus PHP Fusion, jis gan lankstus, nėra sunkiai koduojamas, bet pasistengsime kuo unikaliau pasirodyti.

Na pagaliau pereikime prie serverio, serverio startas bus kiek vėliau, gali užtrukti iki savaitės, dauguma dalykų jau padariau:
* Registracija/Prisijungimas - paprasta, bet manau gražu, surišta viskas su MYSQL, problemų neturėtų kilti.
146174ebd357e4dde87bb47a838e51a3556.png
* Drift taškai - kaip driftinsite, pagausite drifto kampą, pradės kauptis taškai, atsitrenkus į kliūtį jums jie pradės per nauja kauptis, bet ką buvote pririnkę prieš tai nedings, o išsisaugos, kuo daugiau surenkate taškų tuo daugiau kartų jie padidės, tarkim surenkat 200 taškų, pasidarys 2x, surinksite 500 jums pasidarys 3x, manau supratote, palei taškus kils ir lygis, nuo lygio priklausys kai kurios funkcijos, text draw'ai pradžiai padayti paprasti, nakti spalva pasikeičia, bet prisiderina gražiai, su laiku viskas tobulės.
252ccef069fc4b6f704ebaff3faa0e05715.png
* Neon'ai - Tai paprasta, iš meniu galėsite pasirinkti, juos užsidėt, bus 5 spalvos.
7478953e117b3ee24d8436981d476113855.png
* Drift dvikova - Vienas žaidėjas galės mesti kitam drift išukį.
* Lenktynės - Bet kuris žaidėjas galės sukurti lenktynes, bus trys pasirenkamos trasos, stafke bus nuo 0 iki 30000e, galės dalyvauti, bet kiek, bet tik 3 prizinės vietos, 1 vieta gaus 4 kart daugiau nei užstatė, 2 vieta gaus 3 kart daugiau, o 3 vieta gaus 2 kart daugiau.
* Sukurta stunt trasa.
716e4c4a6aec2cc3df4b9ad29a744912766.png

Viskas bus valdoma per meniu, galimos bus trys mašinos, infernus, elegy ir bullet, kitos kainuos 50000e. Taip pat padaryti autosave, automatinis mašinos valdymas, auto nitro. Galėsite žaidime pasikeisti slaptažodį, vartotojo varda, nicko spalva. Nu pradžiai tiek, tolimesnes naujienas pamatysite tinklapyje.

Redaguota , nario Freddy
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 2 savaičių...
Svečias

Labai smagu pažaisti DRIFT Lietuviškus serverius, gera matyti kaip juos kuria ir kai kurie neapleidžia, tad manyčiau gal šis bent jau pasirodys ir išliks, bei bus galvojamos idėjos serveriui ir panašiai, sėkmės tau. :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2671 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...