Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3432 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki,
taigi  Rugpjūčio 24d., likau apgautas nario Luko "u mad bro?"
Šiame forume jis jau nesilanko, na turbūt lankosi, tik jau ne su minėta paskyra.
Apgautas buvau labai paprastai, tiesiog jis turėjo berots 15 teigiamų atsiliepimų, pasirodė malonus žmogus. Aš jam pervedžiau 31.51e
Prekės kurias turėjau gauti:
Batai
Rankinė
3 laikrodžiai.
Spalio 11d., gavau rankinę.
Kitų prekių nematyti ir po šiai dienai.
Susiradau aš jį facebook'e, ten rašė, kad gausiu, viską gausiu. Poto, kad refundino pinigus, vėliau, kad jau gavo laikrodžius, prašė duoti adresą, daviau, poto laukiau laukiau ir galiausiai aš užblokuotas.

Dalis mūsų pokalbio įrodymų:
b7ba09ecd1cf0e7bde69442d1c07fb14624.jpg
21a9298242a402259dace7a4a57fcaf3781.jpg
efc12532c6acd42e46c5fcf558ddb8c8371.jpg

6991b4357216555a3a9f4ac7c6654084503.jpgas

Ilgai laukiau, nes tikrai aklai tikėjau, na ir čia tas 30 eurų nėra labai didelis pinigas, bet vistiek abydna, kad kažkoks asilas vaikščioja ramiai sau su mano pinigais.

4c45e402edd8d08bd8300e58d943eef8440.png
Nežinau kaip juos išmušti iš jo, gal truputėlį pabandom jį pašokdinti per facebook'o paskyrą? Parašinėti ant sienos jam, kad apgavikas ir t.t?

Jo kontaktai:

Facebook: https://www.facebook.com/ciziunas.lukas?fref=ts

SG paskyra:
https://www.supergames.lt/profile/47273-u-mad-bro/

giphy.gif

1 minute prieš, T. Wey parašė:

Sėkmės kariaujant, tau su šiuo veikėju, ačiū, kad pranešei visiems! Žiauriausia yra, kaip žmogus patikimas ir pisa ragus..

Bandžiau gązdinti su policija, bet tai buvo tik mano kalbos jam. Neturiu tiek daug laiko tampytis po policiją dėl 30eurų.
Maniau išsigąs, kaip matau nei velnio jis nebijo.

giphy.gif

Dabar, Rockis parašė:

Bandžiau gązdinti su policija, bet tai buvo tik mano kalbos jam. Neturiu tiek daug laiko tampytis po policiją dėl 30eurų.

Jobint tokiam per nosį gerai... O, šeip, aklai niekuomet nepasitikėk, tokiais atvejais geriausia apmokamu paštu siųsti ir tiek, pasiimi prekę, sumoki pinigus ir abi pusės laimingos.. :)

Dabar, T. Wey parašė:

Jobint tokiam per nosį gerai... O, šeip, aklai niekuomet nepasitikėk, tokiais atvejais geriausia apmokamu paštu siųsti ir tiek, pasiimi prekę, sumoki pinigus ir abi pusės laimingos.. :)

Supranti, man jis turėjo tas prekes užsakyti iš tam tikrų svetainių. Jis juk kaip žinoma "teikė" tokias paslaugas. Ir taip, aš pats moku užsisakinėti, bet neturėjau tuo momentu nei paypal'o, nei mc nei visa, kad galėčiau lengvai užsisakinėti iš užsienio šalių svetainių man reikalingus daigtus. Tai taip ir gavosi..

giphy.gif

4 minutes prieš, Rockis parašė:

Ir realiai nieko policija nepadarys, pirmas dalykas tai sutarties nebuvo parašyta jokios, o kitą tai tiesiog FB nėra skaitomas kaip įrodymas ( tiksliai nežinau bet taip atrodo ) Su Skype tas pats irgi.

1 minute prieš, Rockis parašė:

Supranti, man jis turėjo tas prekes užsakyti iš tam tikrų svetainių. Jis juk kaip žinoma "teikė" tokias paslaugas. Ir taip, aš pats moku užsisakinėti, bet neturėjau tuo momentu nei paypal'o, nei mc nei visa, kad galėčiau lengvai užsisakinėti iš užsienio šalių svetainių man reikalingus daigtus. Tai taip ir gavosi..

Tos prekės ko gero buvo užsakytos iš papraščiausio „eBay“, na, bet vistiek, nėra malonu, kaip kažkokie snargliai apipisinėj*..

Dabar, T. Wey parašė:

Tos prekės ko gero buvo užsakytos iš papraščiausio „eBay“, na, bet vistiek, nėra malonu, kaip kažkokie snargliai apipisinėj*..

Tai čia visai nėra esmės iš kur tos prekės buvo užsakytos.. Ar šiuo atveju nei nebuvo užsakytos.. Esmė, kad kažkoks lodaris apgavo:D Nežinau, apgailėtina.. Turėjo neblogą reputaciją, bet matau jau jis čia su cs:go steam'u kažką apgavo.. Manau jo idėja buvo tokia:
Su užsakymais prisrinkti šie tiek ++ atsiliepimų, o tada apgauti vieną kitą asmenį.

giphy.gif

Dabar, Rockis parašė:

Taip, tu teisus. Ir dar suma tokia juokinga policijos atžvilgiu.

Joo, max ten jei kad ir butų skaitomas tas FB kaip įrodymas tai tą bylą tiesiog numestų į patį galą ir niekas nesiaiškintų, dar jei iš lempinio FB jis rašytų ne su savo pavarde tai tikrai niekas neieškotų, net nereikia čia bijot jam butų, blogiausiu iš blogiausių atvėju jei jį surastų tiesiog grąžintų pinigus jis ir uždarytų bylą, nes ikiteisminis tyrimas prasidėtų tik nuo MG3 ( ~37€ )

Dabar, Rockis parašė:

Tai čia visai nėra esmės iš kur tos prekės buvo užsakytos.. Ar šiuo atveju nei nebuvo užsakytos.. Esmė, kad kažkoks lodaris apgavo:D Nežinau, apgailėtina.. Turėjo neblogą reputaciją, bet matau jau jis čia su cs:go steam'u kažką apgavo.. Manau jo idėja buvo tokia:
Su užsakymais prisrinkti šie tiek ++ atsiliepimų, o tada apgauti vieną kitą asmenį.

Iš esmės, tai, kaip atsiliepimai yra dedami, net už 1€ sandorį, tai iš ten jie ir prisirenka jų, o jau vėliau, kaip pamato 30€, „akys ant kaktos iššoka“ ir prasideda, apipisinėjim**...

1 minute prieš, Maquex parašė:

Joo, max ten jei kad ir butų skaitomas tas FB kaip įrodymas tai tą bylą tiesiog numestų į patį galą ir niekas nesiaiškintų, dar jei iš lempinio FB jis rašytų ne su savo pavarde tai tikrai niekas neieškotų, net nereikia čia bijot jam butų, blogiausiu iš blogiausių atvėju jei jį surastų tiesiog grąžintų pinigus jis ir uždarytų bylą, nes ikiteisminis tyrimas prasidėtų tik nuo MG3 ( ~37€ )

Daugiau vargo tampymuisi ir įrodinėjimui toj policijoj nei visos naudos.. Šiuo atveju, galit parašinėti bachuriukui, gal užsakymą padarys :funny:
Nes facebook''o paskyra TIKRA

giphy.gif

1 minute prieš, T. Wey parašė:

Iš esmės, tai, kaip atsiliepimai yra dedami, net už 1€ sandorį, tai iš ten jie ir prisirenka jų, o jau vėliau, kaip pamato 30€, „akys ant kaktos iššoka“ ir prasideda, apipisinėjim**...

Realiai gali but kad jis ir nenorėjo apgauti, nes koks jam tolkas buvo iš vis tą rankinę siusti vieną? Jei galėjo iš karto pasiusti jį ** ir nieko apskritai jam nesiusti.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3432 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...