Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3040 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, skaitantieji.

Patariu nepirkti darbų iš J'Juske maperio.

Kodėl?

- Todėl, kad pirkau iš jo darbus picerijos mapą, sandėlį, bei interjerą. Mapai yra gražus, dėl to nieko nesakau. Prieš darant mapą jo paklausiau ar galės koreguoti, kas man nepatiks, sakė taip. Pabaigęs darbą gavo pinigus už darbą, nuėjau pasižiūrėti mapo, taigi nuėjas pasižiūrėti mapas patiko, jie yra paprasti ir gražūs. Bet man nepatiko, kad interjere buvo tamsu, stalus galima eiti kiaurai, bei burgerių visokie objektai. Paprašiau koreguoti, atsisakė koreguoti. Štai ką jis man parašė

"Mano paslaugą mano sąlygos. Nepatinka durys atviros ir pisi pro jas"

Kas žino jo sg profilį parašykite į komentarus

J'Juske skype - milava29

Youtube channel - https://www.youtube.com/channel/UCicwU78l5rIUM1bGp7tbcfw

Moderatoriams (perkelkit temą kur jį turi būt, nes aš neradau, todėl parašiau čia)

Pardavėjo vardas pavardė: Arvydas Kieras

Redaguota , nario `Antonio

Beje dar biškį jo komentarų į skype:

"*Myliu SuperGames.lt* žinok... Tuoj aš viską nachui pisių. Vien iš principo. Galėsi rašyti visur, kad kažką apipisau. Tik liks vieną tiesą tai, kad mapp'us gavai. Ir manau parodžius visiems kokia yra pilnavertiškai įvertins teigiamai kiekvienas. Kažkas nepatinka rankas turi. Priekė gavai."

"Laisvas. Priekė gavai. Toliau nėra mano konpetenciją. Picerija - interjera - sandėli gavai. Pilnavertiška priekė. Toliau ką norį tą darai sueis. Aš savo padariau :)"

Tada dar pradėjo apie metus klausti

Parašęs temą va ką dar sulaukiau:

"O dabar tai jau tikrai nichuja koregavimo ne bus :)
Sėkmės bachureli"

Nesuprantu, mokat pinigus, bet darbo iki galo nepadaro, padaro darba iki galo, sukoreguoja ką reikia ir tada sumokat.

Jis išvis norėjo pusė pinigų į pradžią o kitą dalį po viso darbo.

Dar vienas:

"Ačiū dar kartą :). O mapp'ai nepergyvenk atsiras visuose forumuose"

Jeigu pardavęs darbą tau dabar kaip minėjai paplatintu visuose forumuose už tai, kad tiesiog pasakei kaip yra su jo žodžių citatomis, be jokio šmeižto tai jau tada tikrai, kad kristu jo reputacija žemiau nulio. O aš jei padarau darbą, net pats paklausiu ar nieko nenori pakoreguoti, net paprastų elementarių dalykų kaip stalo tekstūrų, o čia dėl kelių dalykų jis čia taip, nežinau nežinau.. :oho:

RobertasHks

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3040 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...