Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3443 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, dirbau new-santos.lt projekte, bet atrodo kad buvau kaip šūdo vietoj, dirbau ir prie svetainės ir meppinau bet gavau tik adminą, turėjau paprašiau pinigų ant biznio negavau nieko.. Pinigų taip pat nemoka, tai tikrai neverta dirbti jei net gaila pinigų.. bugų pilna, molius renka į komandą. graudu, dar grasina kad rekomendaciją gerą parašys nu tipo iš blogos pusės, :D Jam svarbu pas jį projekte yra jo žmoną ar merga bbž kas ten :DD

http://prntscr.com/dsbd36 jiem *Myliu SuperGames.lt* paplatinti ar ne svarbu mepai, gi nieks nenaudos, turėkit visi.

Turėkit ir jų rangus, kuries darė projekto narys kuris irgi leavino nes savininkas piima į darbą beleką ir rangus duoda.. :D graudi ten situacija, jai kam  dar reikia išsamiau papsakot apie serverį, rašykit į AŽ. :D

kelių mapp darbų fotkės

Tegu rašo ką nori, pats grybas yras daro nesamones.
Bėja ant galo gavau baną visur, nežinau už ką nieko nepadariau :D
Redaguota , nario eK0.
  • Teigiamai 6
  • Neigiamai 2

Su SuperGames.LT nuo 2014-04-27!

(redaguota)

Ačiū, jog šiek tiek patraukiai į šalį mūsų konkurentus. Kurie labai buvo "ereliai", nors vistiek lenkėm lankomumo ir visa kita statistika. :) Pablo, tikiuosi tai ne tavo darbas buvo šį žmogų apgauti ir nesumokėti jam pinigų. O yogho, tai atrodė normalus kai atkūrė vLKG.lt ( ne reklama ), bet vistiek pasišiukšlina. Jie vis galvoja, kad iš sa:mp'o pinigai greit ateina. Pirmiausia pagalvokit, kad reikia serverį išlaikyti, o po to imti sau pelną, ir dar apgaudinėti žmones. :) Atsiprašau Yogho, jei šioje situacijoje tu nekaltas. 

Redaguota , nario Aurimas.

KAPI - Kriptovaliutos ir pinigai mobili aplikacija 
Facebook puslapis https://www.facebook.com/profile.php?id=61558019442962

Yogho šito :DDDD bet ir tai žluge jie yra.

Aš tau *Myliu SuperGames.lt* tuoj duosiu Yogho. Eik iš čia nevykelį manęs nekaltinęs. Ką tu tokio pasiekiai, kad galėtum apie mane kalbėt. 

Dabar kalbant į temą. Mantas totalus nevykelis yra. Man šiuo metu sesija, neturėjau laiko dirbti prie projekto, tad sakiau jam, kad kažką vietoj manęs imtu, arba parduoti gražiai, nes buvo žmogus, kuris norėjo apsiimti projektu. Ne.... Jis įkalbėjo mane dirbti, sakė, kad viskas bus gerai, svarbiausia stengtis dar ir mokėti žadėjo ( taip, man tai buvo svarbu, nes gaišau savo laiką ). Pradėjau dirbti, daug laiko praleidau, dariau vos ne kiekvieną dieną atnaujinimus ir ką dabar?? Ateini, o jis pradeda viską trinti. Nieko man neparašė, tiesiog viską ištrinė. Nu ką aš pasakysiu. 

• Teigiamai 5

Aš tau *Myliu SuperGames.lt* tuoj duosiu Yogho. Eik iš čia nevykelį manęs nekaltinęs. Ką tu tokio pasiekiai, kad galėtum apie mane kalbėt. 

Dabar kalbant į temą. Mantas totalus nevykelis yra. Man šiuo metu sesija, neturėjau laiko dirbti prie projekto, tad sakiau jam, kad kažką vietoj manęs imtu, arba parduoti gražiai, nes buvo žmogus, kuris norėjo apsiimti projektu. Ne.... Jis įkalbėjo mane dirbti, sakė, kad viskas bus gerai, svarbiausia stengtis dar ir mokėti žadėjo ( taip, man tai buvo svarbu, nes gaišau savo laiką ). Pradėjau dirbti, daug laiko praleidau, dariau vos ne kiekvieną dieną atnaujinimus ir ką dabar?? Ateini, o jis pradeda viską trinti. Nieko man neparašė, tiesiog viską ištrinė. Nu ką aš pasakysiu. 

aleik tu tau visad nėra laiko niekad tu update normaliu nepadarai visad tinginio mode įjungęs ir vsio daugiau nieko, vlkg update atnaujinimai vos ne po pusantro mėn pamatydavom o dabar čia ta pati situacija apsimeti kietu nors ir tie tavo atnaujinimai nieko verti kas kad tu juos iš vis darai :D

aleik tu tau visad nėra laiko niekad tu update normaliu nepadarai visad tinginio mode įjungęs ir vsio daugiau nieko, vlkg update atnaujinimai vos ne po pusantro mėn pamatydavom o dabar čia ta pati situacija apsimeti kietu nors ir tie tavo atnaujinimai nieko verti kas kad tu juos iš vis darai :D

Šioje situacijoje nelabai yra svarbu tie update. Žmogui svarbiau mokytis, nei kažkoks projektas, kuris dabar ir žlugo. Gerai, kad tų atnaujinimų nedarė, nes vistiek kitas savininkas būtų apgavęs. Žodžiu, kaip čia jums pasakyti. Lietuviams sukurtum pamoką, kaip reikia pradėti normaliai kurti SA:MP'o projektą, tai jie vistiek savaip varytų. Turiu omenyje, pirmas dalykas tai turėti sąžinės ir neapgaudinėti žmonių, už darbą mokėti - ir viskas bus tik geru. O su laiku tave žmonės pastebės jog stengiesi dėl projekto. Tiesiog Lietuviai su SA:MP'u daug žadėt mėgsta, kad čia bus "oj,oj projektas" nors net nepažinosi, kas toje komandoje yra. Vienas leavina, kitas leavina - savininkai nebeturi motyvacijos todėl ir žlunga. Žodžiu čia galima rašyt ir rašyt apie tą durną mąstymą kurie kuria SA:MP projektus neturėdami jokios motyvacijos ir tik isivaizduodami, kad ten pas juos žais 50 žaidėjų iš karto. 

KAPI - Kriptovaliutos ir pinigai mobili aplikacija 
Facebook puslapis https://www.facebook.com/profile.php?id=61558019442962

Oi ble, spėk iš pirmo karto, ant ko aš dėjau. 

Ai jo. Žinai ką. Aš dariau viską, ką norėjo Mantis. Ištaisiau visas, nu *Myliu SuperGames.lt* visas klaidas, kurios buvo forume. Kas antrą dieną dariau atnaujinimus. Kas tau negerai? Dariau tai, ką reikėjo, aš tu norėjai, kad per dvi dienas auksą padaryčiau. 

• Teigiamai 1
(redaguota)

Ką galiu pasakyti kad prie šio projekto žmogus dirbo, nes bugų buvo daug juos taisė, pirmą juos ir reikia taisyti, o ne sistemas daryti. bet Mantas yra nevykęs, viską sušika. Ir dar manau meluoja savo metus, nes jo merga ar ten žmona sakė kad jam 15 o jei 14, o daug kas kalba kad jam daugiau.

Redaguota , nario eK0.

Su SuperGames.LT nuo 2014-04-27!

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3443 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...