Peršokti į turinį

Mano nuomonė apie RusT delayed update.


Dovias

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2668 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Rašau per telefoną, tad gali būti klaidų. Tai tik mano nuomonė. Taigi pradedam. Nusipirkau žaidimą RusT. Ta diena pamačiau kad žaidimas nėra gerai optimizuotas? Net ir geram kompiuteriui žaidimo neišvešdavo ant 200-300fps, bet pagalvojau bet juk žaidimas yra alpha stadijoje, tai ko čia stebėtis. Pirma dieną žaidus žaidimą sužinojau kad ryt bus update, aš apsidžiaugiau per anksti. Sulaukiau tos dienos, bei valandos kada turėjo išleisti update, bet žinot ką? Atnaujinimas delayed (lietuviškai pratestas išleidimo laikas). Na pamačius jų atnaujinimų sąrašą, višiškai supykau idėti du nauji pastatai ir dar truputėli kitko. Aš nesuprantu jų kodėl jie nepradeda pirmiausiai optimizuoti žaidimo, o poto kelti naujus daiktus. Atnaujinimas jau buvo suplanuotas prieš 1-2 savaitę o pradėjo prie jo dirbt prieš 3 dienas? Tai aš nesuprantu kodėl jis iškarto per tą savaitę ar dvi neišleido atnaujinimo o vakar galėjo jį išleisti serveriams.Na iš dalies suprantu žaidimo kūrėjus kad visko developinimas užtrunka daugiau laiko, bet jei nesugebi padaryti darbo iki tam tikro laiko, kodėl tu to darbo nepradėjai ankščiau? Po žaidimo nusipirkimo aš pasidariau žaidimo fanas, ir labai mėgstu jį žaisti. Aš developerius kūrėjus tikrai suprantu, bet supraskit ir community kad jie laukia iš jūsų daug ko. Jie beveik 20€ nemokėjo už nieką. Na galiausiai delayed update ryt tikiuosi jie dabar tikrai ištesės pažadus dėl atnaujinimo.. Tikriausiai esu nevienas žmogus kuris pasipyktines taip, bet jau ką be darysi...

Redaguota , nario Dovidas '#
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 3 savaičių...

Kam tau tokie FPS dideli? Nepastebėsi skirtumo vistiek su tiek jau žaisdamas. Be to kai kurie serveriai turi FPS limitus, kad neapkrauti CPU, taip, kad jei žaidei ne default vanilla kur 260cap, gal tiesiog pataikei ant serverio kuriame yra sumažintas fps, sakykim koks 100.. O update buvo delayed, nes developeriai po švenčių buvo kaip ir visi normalūs žmonės. Tokių delay niekada anksčiau nebūdavo ir tai buvo tiesiog vienetinis atvejis kuris neturėtu kartotis dažnai. Šiaip manau kaip tik turėtume džiaugtis, kad šie developeriai, kas savaitę major update leidžia žaidimui (retą, kad kas nors taip dirbtų prie kitų žaidimų ypač survival), pats Garry vos ne kiekvieną kartą devbloge aprašo kokias optimizacijas padaro. Ir taip, žaidimas yra daug reikalaujantis, nes tiesiog taip sukurtas, kad ir kiek bus optimizuotas.

Redaguota , nario Deliux
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2668 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...