Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3041 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Galvoji ims ir duos nepatikimam žmogui VPS vartotoją su VPS? ir + dar kai gavęs neigiama atsiliepimą tai iškarto matos kad nepatikimas žmogus. Nusipirk pats ir išbandysi ..

Tu gal baigsi free postint ir bent pažiūrėsi už ką atsiliepimas?  :funny:  kaip aš pavogsiu vps jei prisijungimai prie serverio ir nuo pačio vartotojo, pvz vpsnet yra skirtingi  :mucha:

image.png.02ab42842cd28702954b3f6fae9b6496.png

(redaguota)

Tu gal baigsi free postint ir bent pažiūrėsi už ką atsiliepimas?  :funny:  kaip aš pavogsiu vps jei prisijungimai prie serverio ir nuo pačio vartotojo, pvz vpsnet yra skirtingi  :mucha:

O ar aš minejau apie VPSNET? yra tokiu VPS kur galima el-paštą pakeisti be patvirtinimo. Jokio garanto nėra kad tikrai esi patikimas. Ir nereikia čia -REP spaudineti.

Redaguota , nario :.Pepsi.:

:DDDDDDDDDDDDDDDDD Nah man el paštas? Visuose hostinguose prisijungimai prie serverio ir prie vartotojo yra skirtingi. Nesiorentoji - nefreepostink :)

Aš kaip matau šiandien tu ne ta koją išlipęs iš lovos? "yra tokiu VPS kur galima el-paštą pakeisti be patvirtinimo" iš šituos citatos gal suprasi perskaites kokius 2-3 kartus.

Aš kaip matau šiandien tu ne ta koją išlipęs iš lovos? "yra tokiu VPS kur galima el-paštą pakeisti be patvirtinimo" iš šituos citatos gal suprasi perskaites kokius 2-3 kartus.

Prisijungimo prie serverio pvz:

IP:91.211.245.41

User: root

PW: password

Kaip aš *Myliu SuperGames.lt* prisijungsiu prie vartojo valdymo paneles, kad pasikeisčiau paštą? Tu vpš degradas ar kaip?

IP: 37.139.19.195
User: vlm
Password: digitalocean

RAM: 512MB

Šiuo metu nenaudoju, savaitės bėgyje pradėsiu naudot. Turėk omeny, kad gali atsirasti trolių kurie viską trins tai gali prisijungęs pasikeisti slaptažodį.

Tai aš prišau nenauduojama vps, kad nieko ten nebūtu, o pw galima atgal pasikeist per valdymo panele

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3041 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...