Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3094 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Zmogus turi buti aktyvus mokantis elktis saviniko komandu turi turet bet 17metu mokantis aptarnauti zaidejus padedantis  turi buti patikimas serverio savininkui ir mokantis sutvarkyt ts3 serveri jai reike mano kontaktas: Valera68208

tai yra serveri tikrai ne tikras tai ira justhost.lt serveris nes as visai neapgalvojau kad reiketu ir forumo bet jau kai neapgalvojau net jo pavadinimas yra sevrerio 

San-Fierro.lt | Naujas Galimybiu Miestas! serveris galoja iki 2018-04-03 Liko 454 diena tai mano serveris as pradejau kurti serveriu nuo 2015metu tai man buvo metu:14 o dabar yra man 16metu tai ir pradejau savo karjera samp serverioes kaip visi naudoja vps.net hostinga o as naudoju justhost.lt nes as dar nepriprates pre vps.net hostngo as kada ismoksu tai darysu normalu serveri tai norecau jusu pasulimo

serverio sistemos

namu sistemos

verlsu sistemos

masinu sistemos

darbai su pakvetimais

1.Aras 0 EXP
    2. Radistai 0 EXP
    3. Policininkai 0 EXP
  4. Mechanikai 0 EXP
   5. Taksistai 0 EXP
 6. Medikai0 EXP
  7. Dyleriai 0 EXP
 8. Furistu 0 EXP

serverio gaujos

Svolačių“ Mafija

Tulpinių“ Mafija

Darbai Be Pakvetimo

1. Picų išvežiotojai 0 EXP
2. Kelių prižiūrėtojai 300 EXP
3. Limuzinų vairuotojai 600 EXP
4. Gaisrininkai 900 EXP
5. Autobusų vairuotojai 1200 EXP

Redaguota , nario Valera_Ivanov
  • ,

Turbūt pagalbininkas gaus 3 lygio adminą serveryje ir pagalbininko rangą forume, nors turės dirbti daugiau, nei savininkas, kuris tik ir moka rašyt temas sg, kad ieško jau šimtą kartų paplatintų modifikacijų.
Beje, rašai taip, tipo tau 17 metų, man įdomu nuo kada septyniolikmečiai yra tokie beraščiai.

mokantis elktis saviniko komandu

Sakiniai visiškai nesuprantami.

(redaguota)

tai yra serveri tikrai ne tikras tai ira justhost.lt serveris nes as visai neapgalvojau kad reiketu ir forumo bet jau kai neapgalvojau net jo pavadinimas yra sevrerio 

San-Fierro.lt | Naujas Galimybiu Miestas! serveris galoja iki 2018-04-03 Liko 454 diena tai mano serveris as pradejau kurti serveriu nuo 2015metu tai man buvo metu:14 o dabar yra man 16metu tai ir pradejau savo karjera samp serverioes kaip visi naudoja vps.net hostinga o as naudoju justhost.lt nes as dar nepriprates pre vps.net hostngo as kada ismoksu tai darysu normalu serveri tai norecau jusu pasulimo

Tau 16 metų rašai kaip 10 metų vaikas... Justhost serveris forumo nėra ir apie tai neapgalvojau prajuokinai. 

Redaguota , nario BigLine
(redaguota)

Sorry, bet arba tu dauno sindromu sergi arba tau ne 16-lika tikrai.

Redaguota , nario MisterisR

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3094 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...