Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3460 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki !

Ieškau įdomaus youtuberio(ės) kuri(s) norėtu nufilmuoti kažkokį video su manimi.

Noriu nufilmuoti įvairių žaidimų video ir bet kokių įdomių video, kad sudomintų kitus žmones :)

Youtuberis(Youtuberė) turi turėti bent 300 prenumeratorių ir kelti įdomius video :D

Su manim galit susiekti skype arba rašyti asmeninę žinutę.

Mano skype : Stasiukynas159
Mano kanalas jeigu įdomu - www.youtube.com/c/McBagasLTU

...turi turėti bent 300 prenumeratorių ir kelti įdomius video :D...

Ar man vieninteliam nesiriša šitie reikalavimai? Nemanau, kad keldamas įdomius video, youtuberis turėtų tik 300 prenumeratorių.

Šiaip siūlau šitą video peržiūrėt: https://www.youtube.com/watch?v=s8PsokmF6rY gal padės suprasti, ką pats darai blogai :)

Beje, susitvarkyk kanalą savo, užėjau vos ant 20 sekundžių content'o tavo pažiūrėt, bet nieko nei įsijungęs nebuvau, nes visų video pavadinimuose vien klaidos, tai vsio jasna ką pamatyčiau atsidaręs.. No hate. Tik sakau.

Atsiprašau ?? mano kanale nėra jokių klaidų. Arba aš jų nepastebiu, bet niekas man nesakė, kad yra klaidų kažkokių. Jeigu matai klaidą, tai gal galėtai pasakyti kur jinai yra  ? Ne pyktis atėjau čia.

(redaguota)

Atsiprašau ?? mano kanale nėra jokių klaidų. Arba aš jų nepastebiu, bet niekas man nesakė, kad yra klaidų kažkokių. Jeigu matai klaidą, tai gal galėtai pasakyti kur jinai yra  ? Ne pyktis atėjau čia.

Tai aš ir ne pyktis atėjau čia, aš ir be to turiu kuo užsiimti :D.

8f39634e0c6b8fdfd8b7a047ca860274252.PNG

Žiūrint koks dar ir amžius tavo, aš 13 metų irgi kažką "kurti" bandžiau, dabar nei prisimint nenoriu, tavo klaidos ne tiek gramatinės, kiek stiliaus, kalbi nerišliai, content'as tiesą sakant prastas, na kaip ir sakiau nežinau kokio amžiaus esi, jei tau ten kokių 14 metų tai viskas ok, bet jeigu jau peržengei bent 16 ar 17 metus, tai manau turėtum jau pradėt mąstyt apie tai, kad žmonės susidomi ne vien tuo ką mato, bet ir tuo ką girdi, vieną tavo video buvau įsijungęs įdomumo dėlei, klausimų ir atsakymų berods, ir ten buvo kažkoks klausimas, ką darytum jeigu vieną dieną prabudęs pamatytum kad turi 1000 prenumeratorių, realiai tai "cringe" ta vieta man buvo, aš čia ne koks heiteris tavo, aplamai pirmą kartą matau tavo kanalą, bet tiesiog kaip žmogus kuris belekiek laiko sėdi youtubėj ir žiūri mažiausiai 5 youtuberių kasdieninius video jau pats pradėjau suprasti kas yra kas, taip kad dar kartą pasikartosiu, kad viskas ir nuo amžiaus priklauso, jeigu dar esi jaunas pūkas, tai viskas čia čiki. Na žodžiu. 

Edit: tik dabar pasižiūrėjau, kad profilyje metus savo nurodęs esi, 15 metų galėtum ir geriau, bet tikrai nebeturiu prie ko prikibti, jeigu planuoji ir ateityje "youtubinti", bandyk semtis idėjų iš vyresnių, pasižiūrėk jų video, kaip jie kalba, kaip žiūri į kamerą, kokie jų editinti video ir viskas bus čiki. 

Redaguota , nario cCheerSs

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3460 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...