Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Keli klausimai apie VAPE ( iš kokio materialo coilai tfv8 padaryti ) ir kt.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3457 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Nu jau išsiaiškinau, db ant kiek Voltų reik garint? :D

Žiūrint su kuria galvute garini. Jei su ta paruošta, gamykline tai parašyta ant kiek, o jei kur RBA tai ten pagal kaitiklio varža žiūrėk. Šiaip tai jei perki tokį daiktą tai manau jau neturėtum klausinėti tokių elementarių klausymų. Aš kol pradėjau naudoti kažką geriau jau buvau visą ecf.lt forumą išnagrinėjęs ir nereikėjo klausinėti nieko, o tuo labiau "vaikų forume" :D.

http://rkentas.tk - Kitoks motyvacinis puslapis

Žiūrint su kuria galvute garini. Jei su ta paruošta, gamykline tai parašyta ant kiek, o jei kur RBA tai ten pagal kaitiklio varža žiūrėk. Šiaip tai jei perki tokį daiktą tai manau jau neturėtum klausinėti tokių elementarių klausymų. Aš kol pradėjau naudoti kažką geriau jau buvau visą ecf.lt forumą išnagrinėjęs ir nereikėjo klausinėti nieko, o tuo labiau "vaikų forume" :D.

tai pirmą ijust s turėjau, po to užpiso, pardaviau ir padariau pertrauką, na o vėliau nesinorėjo vėl tą patį šuduką pirkt tai paimiau rx, vis gi ant praktikos šiek tiek ką ir pramokiau :D

(redaguota)

tai pirmą ijust s turėjau, po to užpiso, pardaviau ir padariau pertrauką, na o vėliau nesinorėjo vėl tą patį šuduką pirkt tai paimiau rx, vis gi ant praktikos šiek tiek ką ir pramokiau :D

Nieko tu nepramokai :D . Ką išmokai kaip skysčio užsipilti ir kaitinimo galvute pasikeist? Jis yra sukurtas žmonėms, kad būtų kuo paprastesnis ir nieko galvot nereiktu, bet būtų garų ir pan. Tu jį turėdamas nei vieno net paprasčiausio coilo neesi susukęs 100% . Turbūt pats skysčio irgi neesi maišes, nors čia tai ir nebūtina mokėk pinigus jei labai daug turi, bet jei ne tai šis komplektas tau skysti srėbs, kad arba garinsi retai arba pilsi ir mokėsi daug jei pats nesigaminsi. Tau reiktu pasiskaityt ecf.lt forume, ten daug informacijos, sužinosi kas yra varža, watai, voltai ir kaip naudotis viskuo. 

Galiu kai ką aš patart, kai ką kiti, bet pirmą tu pastudijuok apie visą tai, nes uždavinėt elementarius klausymus yra vaikiška, o jei vaikas tai tau net ir negalima garint :D . Jei nenori tuo domėtis tai tada geriausia grįžti prie ijusto, arba, kad ir ant to pačio tfv pirk galvutes ir nesukt galvos garindamas ant ~ 160 W, daugiau nieko ir žinot nereikia tada. 

Redaguota , nario BruceD

http://rkentas.tk - Kitoks motyvacinis puslapis

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3457 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...