Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

''DVIGUBAS DUBLIS'' - naujas krepšinio naujienų puslapis


Ainius

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2672 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Labas vakaras, visų pirma noriu pasveikinti visus SuperGames.lt forumo narius su artėjančiais Naujaisiais metais. Noriu palinkėti, kad ateinatys 2017-ieji Jums būtų žymiai geresni už 2016-uosius ir, kad ateinančiais metais labiau vertintumėte tikrus dalykus: sveikatą, nuoširdžius draugus, supratingus šeimos narius ir tuos su kuriais gera būti kartu. Nelinkėsiu jokių turtų, nes tai yra laikina ir be tikrų vertybių tie patys pinigai nublanksta. Tai tiek, būkite laimingi.

 

Na, o dabar einu prie pagrindinės šios temos dalies. 2016-12-27 socialiniame tinkle FACEBOOK įkūrėme naują krepšinio naujienų puslapį - ''DVIGUBAS DUBLIS''. Ką reiškia pats pavadinimas manau dauguma krepšinio mėgėjų puikiai žino, nežinantiems siūlau su pavadinimu susipažinti paspaudus čia. Šiuo metu mūsų tikslas pasiekti kuo didesnį krepšinio mėgėjų susidomėjimą, konkrečiai didesnį puslapio ''patinka'' mygtuko paspaudimo ir straipsnių peržiūrų kiekį. Šiuo metu mes prieinami tik FACEBOOK erdėje, tačiau netolimoje ateityje planuojame įkurti krepšinio diskusijų, naujienų ir informacijos tinklapį.

Kaip jau minėjau dabar mūsų pagrindinis tikslas surinkti kuo didesnę auditoriją, kuri domėtųsi mūsų keliamais straipsniais ir jais dalinųsi su draugais. Taigi norėčiau paprašyti Jūsų pagalbos siekiant įgyvendinti šį tikslą. Visi kas nors kiek domitės ar sekate krepšinio naujienas nepatingėkite ir paspauskite mygtuką ''patinka'' ir pasidalinkite puslapiu su savo bendraminčiais draugais, kuriems krepšinis - daugiau negu žaidimas. Mums kiekvienas paspaudimas yra labai svarbus ir nė vieno paspaudusio pasistengsime nenuvilti ir naujienas bei informaciją pateikti vieni pirmųjų. ''DVIGUBAS DUBLIS'' puslapį galite rasti paspaudę čia.

 

15781336_196736397457588_651110634913894

Redaguota , nario Ainius!
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2672 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...