Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Negalima prašyti ar platinti betkokių žaidimą (multiplayer) palengvinančių programų ir scriptų! Kitaip bus taikoma 1.21. taisyklė

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3069 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• ,

Jo, ištikro man bent jau yra didžiulis HYPE lošt GTA V, gali žiauriai prisijuokti iš kitu žmonių charackteriu, yra įvairiausių modu online, baigęs heistų misijas gali jas restartinti, ir žaisti vel nuo pradžiu, kad užsidirbtum pinigų, man bent jau neatsibosta ir iki dabar turiu didžiulį hype, tik gaila, kad mano kompiuteris kažkodėl nedraugauja su GTA, nežinau kame net problema ar kalta mano gpu ar ramai, nes gaunu didelius frame dropus nuo 40-50fps iki 25-10fps, o tai man žiauriai nepatinka. O šeip rekomenduoju nusipirkt GTA V :)

• Teigiamai 2
  • Neigiamai 1
(redaguota)

Greičiausiai per ateinančius metus gtanetwork turėtų nukonkuruoti GTA:O, ar bent jau smarkiai išsiplėsti. Tai net nepirkus žaidimo gali atsirasti galimybė pažaisti daug įdomesnius modus nei siūlo GTA:O.

O kalbant apie patį GTA:O, asmeniškai man jis gan greit atsibodo. Iš esmės ten gali viską pereiti per kelias dienas, o tada lieka tik insanity.

Redaguota , nario ProGreen

Filthy-Frank.jpg

Greičiausiai per ateinančius metus gtanetwork turėtų nukonkuruoti GTA:O, ar bent jau smarkiai išsiplėsti. Tai net nepirkus žaidimo gali atsirasti galimybė pažaisti daug įdomesnius modus nei siūlo GTA:O.

O kalbant apie patį GTA:O, asmeniškai man jis gan greit atsibodo. Iš esmės ten gali viską pereiti per kelias dienas, o tada lieka tik insanity.

Bet tai kad GTA V uždraudę gi crackintus ir dabar šituose bus galima žaisti tik su legaliom versijom ar ne? Nes administratoriau pranešimas forume pas juos : Gunna I be able to use a Pirated version?

Hi-ho Pondy! we do not support pirated versions, an Anti-scurvy pirate system gunna be in place at release. ye hear me matey?

120 valandų žaidžiau įdomiai vien tik dėl to, kad papuolė seniai, kurie priėmė į savo kompaniją, bet dabar jau visiškais atsibodęs žaidimas, tie patys heistai 24/7, visiškas freeroam'as, jokio releplay, ko ištikro iš GTA:O tikėjausi, pasižiūrėjęs jų informaciją dar prieš perkant žaidimą. Tikiuosi atsiras kokia nors modifikacija, kuri leis žmonėms patiems susikurti serverius, kažką panašaus į roleplay, nes dabar tai visiškai nėra ką ten veikt. 

• Parašė po 3 savaičių...
  • Ridas užrakino šią temą

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3069 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...