Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3077 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Taigi rasau apie lasariuka, sake skripteris achuenas ir visa kita, uzsipase saibu susitarem kad kai prades dirbti gaus dali ir poto kita dali, taigi pradejo dirbt parode td ir panasiai, paprase nupirkti zaidima nupirkau, o jis *Myliu SuperGames.lt* chiuhamoras pasiunte nachuj sake grazins pinigus bet negrazino dar ir achuelina.... Nesizaisiu ir nerasinesiu melodramu imesiu pora SS suprasit.

Cia kai paprasiau siandien kad man pinigus grazintu...

0af57ab6153942908761f420c3cb81c8208.jpg

Cia kai kaulijo zaidimu uz "atlikta darba"

661e120c29a25befe2c0ace890cac5c6696.png

Cia kai lasarai nusiunciau gift'a..

7a3f239e616786580a23e3cadb09114a900.png

O cia kai sake kita penktadieni saibas atiduos... dar negavau 10 dienu jau praejo :D

d71b38e9b0e80a494b6ebdb54e4ed59163.png

P.s nieko nemoka jisai nei piest normaliai, nes prasiau kad istaisytu taip ir neistaise klaidu, apie skriptinima vapse nesneku.

SAUGOKITES LASAROS.

efb1f2b74148c0f714794138765121b5166.jpg

• ,

Pirkau prieš pora mėnesiu ar mėnesi textdrawus, šaunei atiliko ir nei karto manes nebuvo apgaves, nebent dabar kas ivyko o apie tai dabar sužinojau.O šeip malonus bendraujantis žmogus, kaip ir nuotraukoje chata rodau jis nekoduoja kitiems tik piešia tai va.Aš jei ka ji neginu, tik imečiau rodymus kad viskas gerai man padarė, aišku nepatiko kad ant playerTextdraw darė, bet viska imanoma pasikeisti.

tVvySAA.jpg

Pirkau prieš pora mėnesiu ar mėnesi textdrawus, šaunei atiliko ir nei karto manes nebuvo apgaves, nebent dabar kas ivyko o apie tai dabar sužinojau.O šeip malonus bendraujantis žmogus, kaip ir nuotraukoje chata rodau jis nekoduoja kitiems tik piešia tai va.Aš jei ka ji neginu, tik imečiau rodymus kad viskas gerai man padarė, aišku nepatiko kad ant playerTextdraw darė, bet viska imanoma pasikeisti.

tVvySAA.jpg

Na o man skripteriu prisistate ir ale dare, viska pateikes nuotraukuose tai ir matosi kad ne is pirsto lauziu :)

Taigi jo nickas seniau buvo Yton ir jis iš čia buvo pašalintas už visokius scamus.

Nezinojau, dabar zinosiu. :D

(redaguota)

Ah sveika tauta. Neskaičiau visų atsakymų nes man tai neįdomu, na, o jeigu yra banoma mane pastatyti į vagies vietą tai manau užteks tai kas įrodys mano teisybę, na, o išvadas pasidarysite patys:

Nuotrauka kurioje matosi, jog ketinu pinigus gražinti:

b04a859a792a460cb65b9b68ddf22935.png

Nuotrauka kurioje sakoma, jog reikia ne pinigų, o TD darbų kurios bučiau atlikęs:

8b377b71461840c3a4de882a4335b223.png

Turiu 7 teigiamus atsiliepimus, nei vienas žmogus nebuvo apgautas, ir neturiu jokio pagrindo tai daryti net už menką 7 svarų sumą. 

Kad ir piesia labai neoptimizuotai, naudoja belekiek TD'u ir apkrauna viska.

WTF piešti optimizuotai? :D negirdėjau kad taip būtų įmanoma :D

Numesk bent vieną mano darbą kuris pagal tave atrodo apkrautas :D

Matosi, kad nesioreantuoji aplinkoj.

Viso gero, gero vakaro  ;). Nesupykčiau net jeigu bučiau užblokuotas šiame forume dėl tokių kurie patys nežino ko nori, bet finale parašo neigiamą atsiliepimą kuris lygus 0.

Redaguota , nario Ron

Ah sveika tauta. Neskaičiau visų atsakymų nes man tai neįdomu, na, o jeigu yra banoma mane pastatyti į vagies vietą tai manau užteks tai kas įrodys mano teisybę, na, o išvadas pasidarysite patys:

Nuotrauka kurioje sakoma, jog reikia ne pinigų, o TD darbų kurios bučiau atlikęs:

Turiu 7 teigiamus atsiliepimus, nei vienas žmogus nebuvo apgautas, ir neturiu jokio pagrindo tai daryti net už menką 7 svarų sumą. 

Viso gero, gero vakaro  ;). Nesupykčiau net jeigu bučiau užblokuotas šiame forume dėl tokių kurie patys nežino ko nori, bet finale parašo neigiamą atsiliepimą kuris lygus 0.

Taip pirmoj nuotraukoi matoma kad ketinai, bent jau prizadejai bet negrazinai. :D 

antroje nuotraukoje sneku kad man pinigai nerupi man produktas rupi kadangi tu uztrukai beveik 2 sav rasant masinos sistema su td ir panasiai, ir paskui sakei grazinsi 7 svarus, man gruzas paime nes man projekta reikia judinti o tu sakai kad sugaisinai mane 2 sav ir dar grazinsi pinigus o ne darba.....

Zmonem gal ir menka 7 svaru suma, bet tau tikrai nera menka, tiek per menesi kisenpinigiu is tevu negauni... Anyway, as mieliau duociau tam kas padare man ta darba duos 7 plius svarus nei tau juos palikti uz mano laiko sugaisima....

Ka turejau sakant neaptimizuotai? tai kad tu belekiek td vieno ant kito lipdai kai galima daug geriau padaryti ir maziau td sunaudojant.....

Taigi grazink pinigus vagie.

(redaguota)

numesiu aš :) (ryt redaguosiu)

tu pieši darbus naudodamas vien tik playertextdraw. Bandžiau tau paaiškinti draugiškai kad playertextdraw naudoji kur naudosi kintamaji pvz: atvaizduojant teksta, skaičiu ar dar ką. bet tu su manim nesutikai ir pradėjai savo "stumimo" mena. Nes tu gi profas.

dar kart pasakysiu: samp'as turi limitus. jis senas žaidimas todėl nereikia kažko kurti ko jis neatlaikys.

Išvada: visi tavo parduodi txd (serveriui gta-lv, ar žmonėms kuriems juos kodavau. buvo playertextdraw) nors kaip supratau iš tavo žinutęs į skype tu žinai ką tu darai.

Nereikia būti kažkokiu pro kad suprasti kaip naudoti txd. 

Created Serverwise (Per-Player) 256
Created Serverwise (Global) 2048
Redaguota , nario Karolis'H

Viso gero, gero vakaro ;). Nesupykčiau net jeigu bučiau užblokuotas šiame forume dėl tokių kurie patys nežino ko nori, bet finale parašo neigiamą atsiliepimą kuris lygus 0.

Pats save statai į nepatikimo žmogaus vietą, nes nei produkto nei pinigų tu jam negražinai.

Pats save statai į nepatikimo žmogaus vietą, nes nei produkto nei pinigų tu jam negražinai.

Jei jis man būtų pasakęs kokių darbų reikia - būčiau juos atlikęs, tačiau iš jo nebuvo gauta jokių žinių iki tol kol jam pats neparašiau ir nepaklaisiau kokių darbų reikia (tai buvo vakar).

(redaguota)

Jei jis man būtų pasakęs kokių darbų reikia - būčiau juos atlikęs, tačiau iš jo nebuvo gauta jokių žinių iki tol kol jam pats neparašiau ir nepaklaisiau kokių darbų reikia (tai buvo vakar).

As turbut jau tau labai aiskiai pasakiau PINIGU reikia, nes nenoriu tavo niekam tikusiu darbu, isvaistei mano ir mano komandos laika ir dar negrazini pinigu kuriu neuzsidirbai?

*Myliu SuperGames.lt* per paklode padarytas aborta isgyvenes zmogau gali pasakyti ka tu darai su savo slieko dydzio smegenim dedamas man - rep uztai kad as pinigus tau sumokejau o tu man nieko uztai nedavei?!

Redaguota , nario R0L1S

*Myliu SuperGames.lt* per paklode padarytas aborta isgyvenes zmogau gali pasakyti ka tu darai su savo slieko dydzio smegenim dedamas man - rep uztai kad as pinigus tau sumokejau o tu man nieko uztai nedavei?!

O tu dar ir melagis? Surask bent vieną pranešimą kuriame esu tau uždėjęs -REP. 

O tu dar ir melagis? Surask bent vieną pranešimą kuriame esu tau uždėjęs -REP. 

ne rep o atsiliepima, ne taip isireiskiau.

nežinau aš užsisakiau ir nelikau apgautas dar sakė jog padės ties button kodavimo nu ta prasme išmokti normaliai koduoti tuos button.

Esme tame kad prisizadejo to ko nesugeba o pinigus grazint irgi gaila taip ir buna.

Piešė šis žmogus man 10 TD už pinigus ,darbai buvo puikiai atlikti, tai nežinau kaip jums, bet pas jūsų pačių kitokia situacija nei, kad buvo pas manęs.

Piest moka, koduot nemoka, prisizadejo bet nepadare taip ir gavos

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3077 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...