Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3469 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki,kas skaitėte mano seną temą supratote,kad mane apgavo,niekingas vaikas,kas dar nežinote štai tema https://www.supergames.lt/topic/283977-nepatikimas-asmuo-apgavo-ant-20eur%C5%B3/#entry2017652,Ašnoriu kreiptis į supergames.lt tautą prašydamas didelės pagalbos,Ar man galėtumetė padėti sugauti šį "parazitą" kuris vaidina kietą kitam laido gale ir kuriam yra vos 15 metų,Ko aš noriu jūsų paprašyti,tie kurie moka naudotis gerai kompiuteriu ar galėtumėte,gauti man jo IP adresą ar kokį nors adresą,feisbuką ar telefono numerį,Aš kaip suprantu toks vaikas naudoja tėvų kreditinę kortelę,tačiau,kadangi aš ėjau per tarpininką jis man neduoda duomenų kadangi,tai yra draudžiama.Ir kaip jis pats sakė,swedbank negali pateikti jokios informacijos apie kito kortelės duomenis,Ir policija nieko nesiima,nes jis mane apgavo vos ant 20 eurų,tačiau jei mes jo nesustabdysime gali nukentėti ir kiti žmonės.Ačiū visiem už pagalbą,tikrai tikiuosi,kad atsiras tokių žmonių kurie man padės,noriu pridurti,kad jis yra kažkokio minecraft serverio savininkas.www.timenet.lt ir gal per ten būtų galima gauti jo kažkokius duomenis.Jei tikrai atsiras tokių kurie man padės,žadu susisiekti su šio vaiko tėvasi ir tikėtis jog jie man gražins pinigus ir nubaus šį parazitą.Ačiū visiems dar kartą už paramą ir pagalbą.

Mano skype jei prireiktų: tomse8 (Tom'as)

To sukčiaus skype: domcee10

049a682a2d0f02950959f1ab2df7b09b437.PNG

Redaguota , nario Quantame
  • Teigiamai 3

add4f35516d1dd247a3cb7217e118d66829.gif

(redaguota)

Ačiū už bet kokia informaciją, žmogučio IP turiu gaus dooso snarglys dabar, kol atsibos man dosinti.  :lol:

MAROZAS ŽMOGUS.

14054238_732460873558433_163945466179119

papultų jį man į nasrus sudraskyčiau gyvą dabar :D Ir nuo mažų dienų vierchai sukčiauja,nu blemba atkasiu aš juos žinos kaip rautis,ant rimtesnių :D

Redaguota , nario Quantame

add4f35516d1dd247a3cb7217e118d66829.gif

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3469 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...