Peršokti į turinį

Nepatikimas asmuo Apgavo ant 20eurų.


Quantame

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2701 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki vakar parašiau,temą jog noriu nupirkti GTA5 ir man parašė toks asmuo Domantas skype: domcee10 jis man sakė,kad turėjo supergames acc su atsiliepimais,tačiau gavo ban,Jis man davė šią nuorodą,kaip įrodymą jog jis yra patikimas,https://www.supergames.lt/topic/266576-reikia-pagalbos-prane%C5%A1ant-epolicijaltcertlt-apie-apgavim%C4%85vagyst%C4%99-vytun%C4%97/ Ir iš tikrūjų skype temoje sutapo ir asmuo turėjo nemažai teigiamų atsiliepimų,tačiau manęs tai nesuviliojo ir aš pasirinkau pirkti per tarpininką,iš pradžių viskas vyko sklandžiai jis man davė 2 socialclub GTA5 account,aš pasikeičiau gmail,slaptažodį ir pnš,bet kaip supratau socialclub leidžia turėti tik 1 pagrindinį gmail kurį gauni pirmą kartą registruodamas,ir nors aš pasikeičiau gmail,tai nebuvo pagrindinis.Ir šis asmuo tuo pasinaudojo.

a991a8633c75e6c650b1b9eb06b81c0a177.PNG

Šiandien ryte norėjau prisijungti prie socialclub ir parsisiūsti GTA5,kai vedžiau slaptažodį man rodė,kad jis yra neteisingas,tada paspaudžiau forgot my password tikėdamas,kad tai yra tiesiog mano klaida,tačiau kai prisijungiau į gmail pamačiau tokią žinutę,Vadinasi šis asmuo susigražino savo abu acc.Ir dabar visa diena nėra jo prie skype,jei viskas išsispręs tikrai ištrinsiu temą.

049a682a2d0f02950959f1ab2df7b09b958.PNG

SocialClub turi tokį dalyką kaip Facebook twitter ir pnš surišimą,tai ką aš padariau,ir man buvo leista prisijungti prie socialclub su feisbuku tada nuėjau į nustatymus ir pamačiau,kad tikrai visi duomenys yra pakeisti.3221e1513e2b90c12748b7d88a7eecdd64.PNG

 

Čia yra naudojamas 5 skaitmenų slaptažodis,o pas mane buvo apie 12.

Redaguota , nario Quantame
  • Teigiamai 4
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Atsisakiau iš karto :D Kažkaip gaila vardo ,nes 99% kad eis scam vaikus, ne karta praneštas buvo čia.

galėtų padaryt čia kokį sukčių sarašą,nes kai reikia asmenis patikrint,tai nerandi informacijos paskui....

Noriu pranešti,kad viskas išsisprendę ir šis žmogus man gražino viską ką praradau,galite rakinti temą.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2701 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...