Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3277 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, galvoju nusipirkti 3d spausdintuvą už 200-400eur iš aliexpres ar kito tinklapio, kaip manote ar verta ir ar gautusi kažkoks pelnas, ką su juo būtu galima gaminti, ir kaip išpešti kuo daugiau naudos ir kaip ten su medžiagomis ar tik plastika galima naudoti ant tų pigių ar dar kažkaip gal kas turite ir galėtume pasidalinti patirtimi ar šiaip patarti, dėkui už atsakymus.

(redaguota)

Na taip labai kažko kokybiško tikrai nepatarčiau tikėtis, nes jie kiek ten to plastiko, elektro sunaudoja vien paprastas daiktas užima labai ilgai daryti tai tokius kinietiškus aparatus baisu būtų net palikti per naktį. 

Čia vienas durniausių žmonijos paistalų, kad kiniška prekė yra bloga prekė. Dauguma Kinijos prekių, sukurtų prietaisų yra geresni už kai kuriuos itališkus ar vokiškus, tik va Lietuva vietoj to, kad pirktu geras kiniškas prekes, perka šlamštą kurį surenka vaikai rūsiuose, tam kad sutaupyti, o vokiečiai, italai, prancūzai ir kitos šalys perka jau geras kiniškas prekes iš patikimų gamyklų. Kiek esu pirkęs kiniškų daiktų iš pačios kinijos ir iš normalių sandėlių ir gamintojų, mokėdavau centus, o naudojuosi metų metais ir nėra jokių problemų, tai ir tą 3D printerį nusipirkus iš patikimo gamintojo nereikėtu myžt į batą kad palikus nakčiai įjungtą namas sudegs. Kažkas vienas nusipirko kinijos džiunglėsę vaikų surinktą televizorių, sugedo jam tą pačią dieną, paskleidė paistalus ir visi kaip idiotu banda iš paskos tą patį kartoja. 

O šiaip sugalvoti su tokiu dalyku versliuką visad galima, aš turėjau idėją ginklų rankenas gamint, nes rankų darbo (įskaitant ir pačiam atspausdinus ir surinkus, nudažius) 1911 rankenos kainuoja nuo 50 eurų maždaug, jeigu ne vien lygus medis ar plastikas, Lietuvoj neteko dar matyt kad tuo kas užsiiminėtu, o mūsų gretose daug kas mėgsta savo pistoletus ir karabinus pasidaryti pagal savo skonį. Tik man tokį daiktą nusipirkti nėra lėšų, tai pagalvok apie tokį variantą.

Redaguota , nario cCheerSs

Čia vienas durniausių žmonijos paistalų, kad kiniška prekė yra bloga prekė. Dauguma Kinijos prekių, sukurtų prietaisų yra geresni už kai kuriuos itališkus ar vokiškus, tik va Lietuva vietoj to, kad pirktu geras kiniškas prekes, perka šlamštą kurį surenka vaikai rūsiuose, tam kad sutaupyti, o vokiečiai, italai, prancūzai ir kitos šalys perka jau geras kiniškas prekes iš patikimų gamyklų. Kiek esu pirkęs kiniškų daiktų iš pačios kinijos ir iš normalių sandėlių ir gamintojų, mokėdavau centus, o naudojuosi metų metais ir nėra jokių problemų, tai ir tą 3D printerį nusipirkus iš patikimo gamintojo nereikėtu myžt į batą kad palikus nakčiai įjungtą namas sudegs. Kažkas vienas nusipirko kinijos džiunglėsę vaikų surinktą televizorių, sugedo jam tą pačią dieną, paskleidė paistalus ir visi kaip idiotu banda iš paskos tą patį kartoja. 

O šiaip sugalvoti su tokiu dalyku versliuką visad galima, aš turėjau idėją ginklų rankenas gamint, nes rankų darbo (įskaitant ir pačiam atspausdinus ir surinkus, nudažius) 1911 rankenos kainuoja nuo 50 eurų maždaug, jeigu ne vien lygus medis ar plastikas, Lietuvoj neteko dar matyt kad tuo kas užsiiminėtu, o mūsų gretose daug kas mėgsta savo pistoletus ir karabinus pasidaryti pagal savo skonį. Tik man tokį daiktą nusipirkti nėra lėšų, tai pagalvok apie tokį variantą.

Neesu žmogus kuris apie gandus šnekėtu jeigu pats to nepatyriau iš aliexpresso užsisakinėjau ir vis dar užsisakau tik ne elektroninės prekės kadangi su kokia 90 procentų yra gedimai ar nėra jos tokios kokybiškos. Tad čia savo litanijas visas gali prisilaikyti sau, jeigu užsisakei viena kart lazeriuką kokį ir dabar ardaisi čia jog viskas ten gerai tai nusiramink. :)

Neesu žmogus kuris apie gandus šnekėtu jeigu pats to nepatyriau iš aliexpresso užsisakinėjau ir vis dar užsisakau tik ne elektroninės prekės kadangi su kokia 90 procentų yra gedimai ar nėra jos tokios kokybiškos. Tad čia savo litanijas visas gali prisilaikyti sau, jeigu užsisakei viena kart lazeriuką kokį ir dabar ardaisi čia jog viskas ten gerai tai nusiramink. :)

Jeigu būčiau užsisakęs kokį lazeriuką už 2 dolerius, nieko net rašęs čia nebūčiau. Pagrinde užsakinėjau telikus mašinoms ir holografinius prietaisus ginklams, kas yra labai labai kaprizingas dalykas ir turi būti tobulos kokybės, na neįskaitant ten visokių šūdniekių dar kaip racijos, telefonai ir t.t., litanijų aš tau jokių čia nerašau, o sakau tai kuo domėjausi ir kalbėjau su žmonėmis kurie tuo užsiima. Taip kad teigti, jog kiniškos prekės yra "šūdas" visiškas debilizmas. Tik kaip ir sakiau nereikia pirkti to, kas surenkama kur nors rūsyje ir panaudotų komponentų. Visi čia mes perkam tiek tam Ali, tiek eBay, tai mūsų nedaro "eksepertais", norint galima visu tuo pasidomėti, kad nereikėtu paskui žmonėms miglos į akis pūsti. 

Jeigu būčiau užsisakęs kokį lazeriuką už 2 dolerius, nieko net rašęs čia nebūčiau. Pagrinde užsakinėjau telikus mašinoms ir holografinius prietaisus ginklams, kas yra labai labai kaprizingas dalykas ir turi būti tobulos kokybės, na neįskaitant ten visokių šūdniekių dar kaip racijos, telefonai ir t.t., litanijų aš tau jokių čia nerašau, o sakau tai kuo domėjausi ir kalbėjau su žmonėmis kurie tuo užsiima. Taip kad teigti, jog kiniškos prekės yra "šūdas" visiškas debilizmas. Tik kaip ir sakiau nereikia pirkti to, kas surenkama kur nors rūsyje ir panaudotų komponentų. Visi čia mes perkam tiek tam Ali, tiek eBay, tai mūsų nedaro "eksepertais", norint galima visu tuo pasidomėti, kad nereikėtu paskui žmonėms miglos į akis pūsti. 

Ar per daug laiko prie kompiuterio praleidai ar kas yra, nei vienas čia neteigia jog būtent kinietiškos prekės yra šūdų, šūdas, tiesiog perspėjame jog kokybė gali netenkinti žmogaus o kad tu čia kelis dalykus užsisakinėji ir ardaisi dėl tokių nesąmonių dar juokingiau. Tebūnie išsiaiškinom tarpusavyje nes iš tuščio į kiaurą pilstai.

Ar per daug laiko prie kompiuterio praleidai ar kas yra, nei vienas čia neteigia jog būtent kinietiškos prekės yra šūdų, šūdas, tiesiog perspėjame jog kokybė gali netenkinti žmogaus o kad tu čia kelis dalykus užsisakinėji ir ardaisi dėl tokių nesąmonių dar juokingiau. Tebūnie išsiaiškinom tarpusavyje nes iš tuščio į kiaurą pilstai.

Man atrodo, kad tu labiau už rimtą tai priimi, nei aš, nei aš čia ardausi, nei ką :D.  Tik bandžiau argumentuot savo požiūri ir tiek, žodžiu ne su tavim man apie tokius dalykus kalbėt, ką norėjau pasakyt - pasakiau, o ginčytis nėra čia ko :D

Iš to verslą daryti nelabai apsimoka, nes: iš 3d spausdintuvo už 200-400e nieko gero tikrai nesitikėk, mokykloje yra tas 3d spausdintuvas, galiu pasakyti, kad ir gan mažų į delną telpančių detalių spausdinimas užtrunka maždaug apie valandą, jei nedaugiau, nebent darysi pagal užsakymą, bet jei kokybė netobula, + esi privatus žmogus, klausimas ar bus pelno? Ir ar apskritai atsipirks viskas?

Šiaip kažkada reikėjo mums reikėjo formelių šokoladui, žinoma aukštos kokybės, kad nesimatytų tų spausdinimo linijų. Žodžiu normalioj spaustuvėj buvo galima pirkti tik nuo 100 vienetų ir tai būtų kainavę 17e už vienetą(Išsižiojau išgirdęs tokią kainą), čia žinoma įeina formelės sumaketavimas ir apdirbimas, bet vistiek norint imti mažiausią kiekį būtų reikėję mokėti 1700e, ir pirkti 100 formelių, kai mum reikėjo kokių 5-10. 

Taip trumpiau tariant: idėja gera ir tai būtų labai naudinga daug kam, bet tam įgyvendinti reikia daugiau, nei tu galvoji, kaip ir sakiau toj spaustuvėj ima ir už formelės apdirbimą, o tai reiškia, kad ir jų spausdintuvas neatspausdina tobulai, kiekvieną formelę jie dar papildomai apdirba :)

• Parašė po 6 mėnesių...

Galima ir is aliexpress pirkt, bet klausimas ar uz kelis simtus euru nusipirksi toki, kurio pagalba dar ir uzsidirbt galesi. Geriau jau tada padaryt didesne investicija, bet pasiimt normalu daikta, apytiksles kainos is vietiniu: http://www.argbaltic.lt/3d-spausdintuvai.html/ , tik aisku, nerekomenduociau iskart pirkt internetu, toki perkant net ne klausimas, kad butina konsultacija.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3277 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...