Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).
Mes laikomės BDAR (Bendrojo Duomenų Apsaugos Reglamento) ir neteikiame jokios informacijos projektų/serverių administracijai apie narių parduodamus projektų/serverių turtus.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3080 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Nėra gal tavo komentaro, kuris kažko neužpistų man atrodo.

Pasakiau, kad sistemos gražios ir vidus gražus, tu pasigydyk, nes jau nesąmones komentuot pradėjai

Uzpisu tik retard'us kaip tu, visi zinom kad lawless'as tiek skriptina kiek tu begioji ( t.y vapse 0 ), tu skriptinai savo tas lempines sistemas, lawless'as tik parduot bando ir pasidalinsit ar ka, cia pas jus rusiskas biznis, o tu cia atejes aiskini kad grazios sistemos kai pats darei... :DD SAVIMYLA

• Teigiamai 2
  • Neigiamai 3

efb1f2b74148c0f714794138765121b5166.jpg

(redaguota)

Uzpisu tik retard'us kaip tu, visi zinom kad lawless'as tiek skriptina kiek tu begioji ( t.y vapse 0 ), tu skriptinai savo tas lempines sistemas, lawless'as tik parduot bando ir pasidalinsit ar ka, cia pas jus rusiskas biznis, o tu cia atejes aiskini kad grazios sistemos kai pats darei... :DD SAVIMYLA

Taip, man patinka tai ką darau, man pačiam sistemos yra tikrai gražios, todėl nematau čia nieko blogo ir sakau, kad tai yra gražu ir pirkite.

O apie bėgimą geriau nekalbėk man, esu Lietuvos rinktinėje su trečia vieta Lietuvoje ir dar viena trečia vieta Lietuvos STUDENTŲ pirmenybėse, o aš mokinys, ne studentas ir esu daugiau pasiekęs nei tu gali išsivaizduoti.  :)so shut the fuck up bitch

Redaguota , nario coDemo
  • Teigiamai 2

wPvusf8.png

Taip, man patinka tai ką darau, man pačiam sistemos yra tikrai gražios, todėl nematau čia nieko blogo ir sakau, kad tai yra gražu ir pirkite.

O apie bėgimą geriau nekalbėk man, esu Lietuvos rinktinėje su trečia vieta Lietuvoje ir dar viena trečia vieta Lietuvos STUDENTŲ pirmenybėse, o aš mokinys, ne studentas ir esu daugiau pasiekęs nei tu gali išsivaizduoti.  :)so shut the fuck up bitch

taip taip, tu gi geriausias , protingiausias ir visa kita, girtis temoki, o naudos 0, nekenciu savimylu, ir dar tokiu baisiu... turetu kaip zydai, sudeginti buti.

Imk pilna modifikaciją ir nereiks verkti, labai daug tau kainuoja, jmj, atsigauk, nes Tavo komentarai labiausiai už*isantis

dar vienas ciurku myletojas, pas tave smegenu kaip ir pas ciurkas matau, nedomina manes lievos sistemos

• Teigiamai 2
  • Neigiamai 4

efb1f2b74148c0f714794138765121b5166.jpg

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3080 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.

Skelbimai

• Sukurti naują...