Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3110 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, visi supergames.lt lankytojai. Kaip suprantote iš šios temos pavadinimo, kolkas nedideliam, bet sparčiai besiplėtančiam projektėliui - fc.lt[fort carson miestelių gyvenimas], komandoje trūksta žmogaus, kuris užsiema ir moka "webinti". Ko man reikės iš šio žmogaus ? - bent jau pradžiai sukurti paprastą forumą, su ne įtin puikiausiu dizainu, jeigu kažkas rimtai susidomės, viską aptarsime asmeniniais susirašinėjimais. 

Projektą šį kartą neaprašysiu, nes greičiausiai jeigu rasiu kažką kuris galėtu padėti, tai tik už pinigų sumą, kurią esame paruošę sumokėti, o jeigu atsitiks taip, jog norės prisijungti prie projekto, tai asmeniškai papasakosiu viską.
Apskritai, turbūt pirmą-antrą kartą matote mane šiame supergames.lt forume, turiu vos kelis teigiamus atsiliepimus, bet esu pasiruošęs viską padaryti jog mūsų projektas sekmingai startuotų ir plėstusi žingsnis po žingsnio ! - būtiniausia motyvacija ir tikėjimas

Projekto komanda[2 asmenys]

Juozas[16-iolikos metų] pareigos - Projekto įkūrėjas, scripteris[patirtis iki 1 metų]. SA-MP išviso žaidžiu apie 5-6 metus, serverio kūrimu susidomėjau maždaug prieš 2 metus, scriptinu tik apie 8-9 mėnesius, dar man daug yra ko išmokti, bet stengiuosi padaryti viską, jog žaidėjus tenkintu mano kuriamos sistemos. 

Robertas[22-erių metų] pareigos - Mapperis[patirtis 2 metai], Remėjas. Vienas iš pagrindinių veidų projekte, be kurio turbūt nebūtų pradėjęs plėtotis šis projektas.

Susidomėję parašykit savo kontaktus čia temoje į atsakymus, arba yra AŽ[asmenine žinute]

Redaguota , nario BlackGoku

• ,

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3110 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...