Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Andrius Bugackis labai baisus žmogus, jis sakė jog Dovydą su Renu jo kaleijimo draugai sumuš.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3066 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

nu tipo sake renas trugde lošt žaidėjams, o Dovyduką pričiupo pardavinėjant privilegijas už nugaros.

Taip, ims ir visi patikės, kad jo draugai laisvėje, zomčikai, manau jei jis dar tokių turi, sužinotų ką jis apie juos kalba, kad grasina jais, tai manau jis greičiau pats gautų gerai į galvą, ir be savo draugų liktų. Jei Renas su Dovydu vaikai, tai ko jis pats neina duot į snukį? Juokingi žmonės, juokingos kalbos to Andriaus ar kokio ten. 

KAPI - Kriptovaliutos ir pinigai mobili aplikacija 
Facebook puslapis https://www.facebook.com/profile.php?id=61558019442962

Va taip ir žlunga projektai :D

Matosi Andrius normaliu draugu neturi, koks pats tokia ir draugai :D

Neesmė čia draugai, jis sako, kad Renas su Dovydu vaikai yra, bet su draugais grasina... Jis pats kaip mamyčiukas atrodo, ir manau toks yra, per daug išlepintas. 

KAPI - Kriptovaliutos ir pinigai mobili aplikacija 
Facebook puslapis https://www.facebook.com/profile.php?id=61558019442962

Iš pradžių viskas buvo normaliai, bet matot. Kur dideli pinigai, ten draugų nebelieka, nesitikėjau realiai to iš Andriaus, daug laiko prabendravę ir tiek projektų buvom padarę ir viskas buvo čiki, bet, kai atidarai stambesnį projektą ir prasideda problemos. Andriau prisimink. Jeigu ne mes ( Aš, Renas, Quplas ) nebūtum startavęs ir nebūtų veikęs serveris toliau, nes kiek žinau, kad po starto tu apie 3 dienas net kompiuterio neturėjai. Pinigų taip nesumokėjai. Mums grąsini, šmeižia. Į projektą bent jau nuo manęs investavęs buvau 210e, kiek gavau iš projekto ? Net gėdą sakyti :D vos 10 eurų. Žinojau, jog nieko gero nebus, pradėjau pardavinėti serverio pinigus žaidėjams, bet ten tik keli eurai nubirėjo, vos 12e, o Andrius sako, jog 200e. Galiu pasikartoti, jog su savo sąskaitom įrodyčiau, jog gavau vos 12e.

Šiek tiek nuotraukų

http://imgur.com/a/mIivS

Ką Renui sakė ir grąsino įmesiu taip pat į šią temą.

Andriau, negalvok, jog esi galingiausias čia, pamatysi, kaip viskas bus ! :)

SĖKMĖS 

✉ Email; [email protected]

To ir reikėjo tikėtis. :) Dabar kuriat tapati Los Santos (Su Tomu) tai laukia projekto toks pats likimas kaip ir nutiko dabar.

Kuriam tokį projektą kuris 100x daugiau išsilaikys, negu, kad jis būtų kurtas su Baguckiu. Baguckis iš mūsų pavogė pinigus, man tai kas, aš modifikaciją turiu, man tereikia padirbėt prie jos ir LS lenks RL rekordą dvigubai jeigu pasistengsiu.

Tau reikia mažiau šnekėti, o daugiau daryti, turbūt vien bybi burnoj laikai rašydamas čia :/

Guess who's back

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3066 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...