Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

GTA-LV.LT - 1.1.4 versija


IvirusI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2660 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

GTA-LV

Sveiki visi, gerbiami SuperGames.lt tinklapio lankytojai. Noriu Jus kiekvieną supažindinti, su naująja virtualaus žaidimo SA:MP, revoliucija. Tai nėra tiesiog tušti žodžiai, nes ne jais norime Jums įrodyti, kad šis projektas gali sudrebinti Jūsų seną, nusistovėjusią SA:MP žaidimo rutiną. Norime Jums įrodyti, kad šio žaidimo galimybės, dar nebuvo išnaudotos šimtu,dešimčia procentais. Ilgą laiką per pastaruosius puse metų, prie serverio proceso, modifikacijos progresavimo buvo praleista begalę bemiegių naktų, tačiau vien tai leidžia atskleisti dalį savo motyvacijos šio projekto vardui. Komandinis darbas yra pagrindinis aspektas, kodėl esame pasiruošę startuoti jau šiandien, nors nuo modifikacijos kūrimo pradžios praėjo tik pusė metų. Šiame serveryje, Jūs galėsite susikurti ne tik savo žaidimo personažą, bet ir savo virtualią ateitį. Būtent šiame serveryje garantuojame Jums kokybišką žaidimą, įdomesnes sistemas, įdomesnį žaidimą, nematytus maketus, kuriais galėsite grožėtis. Todėl ir kviečiame Jus, prisijungti prie šio projekto, kuris startuoja jau šiandien vakarop. Šiame serveryje galėsite ne tik praleisti savo laisvalaikį įdomiai, bet ir patirti nepamirštamų emocijų bei nuotykių. Visą modifikacijos kūrimo procesą, prisidėjo daug žaidėjų. Kodėl taip sakau? Į kiekvieno žaidėjo pasiūlymus buvo atsižvelgta, ir tai paspartino mūsų modifikacijos progresą, už ką mes esame jiems dėkingi. Tikimės, jog ir daugelis Jūsų, norės prisidėti prie projekto, žaisti būtent šiame projekte, mėgautis įdomiu žaidimu. Kiekvienas serverio žaidėjas bus apdovanojamas už įdomius pasiūlymus bei rastas ir pasidalintas serverio klaidas, kas leis toliau gerinti ne tik serverio modifikaciją, bet ir projekto vardą, ką mes puoselėjame jau dabar, dar prieš didį serverio atidarymą. Daugelis šių laikų SA:MP serverių tik atsidarę, po vienos ar dviejų savaičių užsidaro, nes neįvertina, jog šiais laikais SA:MP projektą sukurti yra itin sunku, neužtenka modifikacijos, dizaino, reikia besąlygiškos motyvacijos bei potencialo sukurt šių laikų naująjį gigantą, kam mes ir esame pasiryžę. Esame ne tik pasiryžę sukurti projektą, kuris atsirastų TOP lietuviškų SA:MP projektų lentelėje tarp visų šiuolaikinių gigantų ir patiems tapti stipriu konkurentu kitiems projektams, tačiau ir trokštame sukurti bei padovanoti Jums įdomų bei neregėtą žaidimą, kuriame norėsite žaisti dar ir dar, bei mėgautis kokybišku serveriu. Norime įtikti Jums kiekvienam bei išpildyti kiekvieno mūsų brangaus žaidėjo lūkesčius, atsižvelgsime į kiekvieno interesus. Tačiau, norint įgyvendinti visą tai, mums reikia kiekvieno Jūsų, kad žaidimas būtų dar įdomesnis ne vien sistemos pusėje, tačiau ir dėl didelio žaidėjų rato, kuri taps stipria gta-lv.lt projekto bendruomene.

 

 

 

0724d6aa75139653432c806d05a649d3980.png

 

Trumpai apie sistemas:

 

 

Kaip ir minėjome, visokeriopai stengsimės įtikti kiekvienam ne tik bendravimu, bet ir iš sistemos pusės. Dėl jūsų, mieli žaidėjai, stengiamės kurti kažką nematyto, neregėto, kad būtų įdomiau, unikaliau ir "šviežiau". Yra sistemų visokiausių: mafijų sandėlis, galimybė mafijai užimti kitos mafijos teritoriją su komanda /uzimti, ginklų gamyba, prekyba, pasiekimai duodantys taškus, taškai duodantys prizus, karvių melžimo sistema, liejykla / kasykla / akmens skaldykla, unikali žvejyba bei dar daug daug visko. Tai buvo tik trumpas sistemų apibendrinimas, kokių dalykų gali būti, nors tai dar tik maža jų dalelytė. Kaip ir sakėme, nesvarbu, jog modifikacija kodo atžvilgiu pabaigta ir paruošta atidarymui, tačiau žaidėjų idėjos bus pildomos, kad būtų kuo įdomiau Jums.

 

 

Pora sistemų video

 

Karvių melžimo sistema:

 

 

 

Žvejyba:

 

 

 

O visa kitą - pamatysite serveryje!

 

 

6507b52d23b74bba463efdc3abafbeb6291.png

 

Keletą maketų fotografijų:

 

 

Interjerų parduotuvė:

 

 

Išorė

WPkNqhB.png

 

 

Vidus

fovMLAY.png

 

 

Turgelis:

 

9PHn3tE.png

 

 

Centrinis bankas:

 

Išorė

YJbx8tM.png

 

Vidus

Al6tvT2.png

 

MCEohyU.png

 

 

Transporto priemonių salonas:

 

UlneNQQ.png

 

 

Spawnas / automobilių nuoma:

 

iqYh2Ff.png

 

 

Vairavimo mokykla:

 

Išorė

GvORBCA.png

 

Vidus

NESfss3.png

 

 

Visą kitą - pamatysite serveryje!

 

9Irp3sZ.png

 

 

a68a356ce8b492a20c1321f2d760aac2960.png

 

Šiuo metu vyksta įvairių atrankų:

  • Sužinoti kada vyks įvairių firmų atrankos į darbus, galite ČIA
  • Štai čia galite išvysti direktorių plačias, argumentuotas, išsamias analizes: direktorių // mafijų

 

6ce44ce3ccc93eaf2dc0012406258948985.png

 

Serverio komanda:

 

Justas - Fresk_Exchase ( skype: msenas114 )

Povilas - Povilas_Balilionis ( skype: povilas.darbinis )

Arnoldas - Inn_Progress ( skype: arnold.autuch )

 

j7y0OQm.png


Serverio IP adresas: samp.gta-lv.lt

Serverio teamspeak IP adresas: ts.gta-lv.lt

Serverio forumo adresas: WWW.GTA-LV.LT

 

Su didžiausia pagarba,

GTA-LV administracija

 

2017

Redaguota Penktadienis 18:14 nario » Džeremis.

Redaguota , nario Freskas
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

CoDemo sistemos ir stilius greitai bus atsibodes. Nes jau ant kiekvieno kampo mėtosi. :D

O miningas visai patiko, priminė Runescape senais laikais..

 

Linkiu sekmes :)

Na taip, dėl to pritariame, tačiau sistema ganėtinai puikiai parašyta, tad kodėl gi nepriglaudus, jei kas niekada nevėlu bus pakeisti ;), Dėkui.

 

 

 

Perskaičiau pradžia tikrai sudomino mane, dar nuotraukas ir video sudomino viskas, matosi kad projekto administratoriai stengiasi del projekto. Linkiu jums didžiausios stiprybes.  :beers:

 

Dėkoju už palaikymą! // Rytoj forume bus paskelbtas naujasis serverio atnaujinimas, registruojamės bei sekame naujienas :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Aš jūsų nesuprantu, kodėl negalėjote ankščiau startuoti.Kai tik eastcoast.lt(nereklama) startavo labai daug lv miete projektų atsirado, nu bet čia mano nuomonė.Sekmės tikiuosi ilgai įsipaikysite.

Dėl to, kad tuo metu buvo ruošiama modifikacija ir dabar 90 procentų paruoštai startavome, na taip išėjo :)

GTA-LV administracija sveikina Jus su ateinančiomis šventėmis

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Uhh, mining ir kitu sistemų čia nebus. Kurias aš buvau padaręs. :) tad norėčiau kad mano video ir info būtu išimta :)

Na tuo pačių ir mano visas idėjas. Viskas bus parduota su GM. tad :) pažeistos mano autorinės teisės. (Neištrinus, ar naudojant mano darbus, pradėsiu platinti map, txd, ir kitus failus susijusius su GTA-LV)

 

 
Serveris turi stipria anti cheat sistemą, serverio scripteris rimtai padirbėjo prie serverio anti cheat sistemos ir padarė ją kokybišką, jį blokuoja dauguma nelegalių programų. Serverio sistemoje taipogi įterpė ir apsaugas nuo c-bug nebeeis cbuginti, tačiau ne visur, cbugas neveiks tik tada jeigu pus puolama mafija, grobiamas bankas ir įvairiuose kituose tokiuose situacijose. Taipogi padidintas narkotikų vartojimo laiko intervalas siekiant išvengti įvairiausiu keybinderių, ar šiaip greito įklijavimo. 

Serveris turi mining sistema, taip galbūt esate jau matę šia sistema keliuose serveriuose jeigu ne lietuviškose, tai angliškuose kur šį idėja nebėra nauja, kaip bebūtų gaila bet Lietuvoje tai dar yra naujovė, nes ne visi šia idėja pripažįsta ir priglaudžia. Mūsų serveryje jus galėsite taipogi keliauti į kasyklas ir gavę kirtiklį galėsite pradėti kasti akmenį, kaip kasite akmenį jums kils jūsų mining lygis. Baigus kasinėtis galėsite parduoti savo iškasta žaliava už tam tikra pinigų kiekį. Viską ką iškasate ir parduodate bus panaudota ginklų gaminime policijos pareigūnams arba mafijoms gaminant ginklus bei sprogmenis, todėl šis darbas kaip ir turi paskirtį.

Serverio vairavimo mokykla. Taipogi visiems žinoma sistema, kuri yra ganėtinai paprasta ir yra kiekviename serveryje, nėra skirtumo ar jis šūdinas, ar jis lyderis kiekvienas serveris turi šia sistemą, mes ją irgi turime tik šiek tiek patobulinta ir naujesnę negu dabartiniuose projektuose. Pirmiausiai tai atvykus į vairavimo mokyklą turėsite registruotis egzaminui, neišlaikius egzamino sekantį registracijos kaina bus dvigubai didesnė, ir taip ta kainą didės iš pradžių bus 50, paskui 100, 150, 200, 250. Tai priklausys nuo kartų kiek jus suklydote ir neišlaikėte egzamino. Kadangi kompiuterių kiekis vairavimo mokykloje yra ganėtinai mažas ir ribotas, sistema taipogi ribos laiką kuri negalėsite laikyti egzamino. Tai priklausys irgi nuo kartų kiek suklydote, viena kartą 1 minutė, 2 kartą - 2 minutes, 3 - 3 minutės ir panašiai tas pats ir su kainos kylimų. Na ir išlaikius egzaminą galiausiai žaidėjas bus nukeltas į aikštelę kur atsirakins automobilis leidžiantis pradėti vairavimo egzaminą. Mašinoje sėdės instruktorius kuris stebės, jūsų greiti kelyje, mašinos dūžį, ar jį buvo įdaužta smarkiai ar išvis nebuvo įtrenktą, sustojimą prie šviesoforų, ir linijas. Stebės kuria liniją važiuosite, jeigu važiuosite priešinga netinkama jus neišlaikysite egzamino. 
 
Redaguota , nario Karolis'H
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Kažkaip kartais atrodo kad per daug sudetingumo nereikia, kad paprastas serveris tiktu. Čia pagal sistemas gal biški ir sudetingumo yra. Na bet ką galiu pasakyti daugelis populiarių projektų irgi turi sudetingus gm o čia dar neaišku koks baigsis. Sėkmės bachūrai!

Redaguota , nario Orlando`
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

 

Uhh, mining ir kitu sistemų čia nebus. Kurias aš buvau padaręs. :) tad norėčiau kad mano video ir info būtu išimta :)

Na tuo pačių ir mano visas idėjas. Viskas bus parduota su GM. tad :) pažeistos mano autorinės teisės. (Neištrinus, ar naudojant mano darbus, pradėsiu platinti map, txd, ir kitus failus susijusius su GTA-LV)

 
Serveris turi stipria anti cheat sistemą, serverio scripteris rimtai padirbėjo prie serverio anti cheat sistemos ir padarė ją kokybišką, jį blokuoja dauguma nelegalių programų. Serverio sistemoje taipogi įterpė ir apsaugas nuo c-bug nebeeis cbuginti, tačiau ne visur, cbugas neveiks tik tada jeigu pus puolama mafija, grobiamas bankas ir įvairiuose kituose tokiuose situacijose. Taipogi padidintas narkotikų vartojimo laiko intervalas siekiant išvengti įvairiausiu keybinderių, ar šiaip greito įklijavimo. 

Serveris turi mining sistema, taip galbūt esate jau matę šia sistema keliuose serveriuose jeigu ne lietuviškose, tai angliškuose kur šį idėja nebėra nauja, kaip bebūtų gaila bet Lietuvoje tai dar yra naujovė, nes ne visi šia idėja pripažįsta ir priglaudžia. Mūsų serveryje jus galėsite taipogi keliauti į kasyklas ir gavę kirtiklį galėsite pradėti kasti akmenį, kaip kasite akmenį jums kils jūsų mining lygis. Baigus kasinėtis galėsite parduoti savo iškasta žaliava už tam tikra pinigų kiekį. Viską ką iškasate ir parduodate bus panaudota ginklų gaminime policijos pareigūnams arba mafijoms gaminant ginklus bei sprogmenis, todėl šis darbas kaip ir turi paskirtį.

Serverio vairavimo mokykla. Taipogi visiems žinoma sistema, kuri yra ganėtinai paprasta ir yra kiekviename serveryje, nėra skirtumo ar jis šūdinas, ar jis lyderis kiekvienas serveris turi šia sistemą, mes ją irgi turime tik šiek tiek patobulinta ir naujesnę negu dabartiniuose projektuose. Pirmiausiai tai atvykus į vairavimo mokyklą turėsite registruotis egzaminui, neišlaikius egzamino sekantį registracijos kaina bus dvigubai didesnė, ir taip ta kainą didės iš pradžių bus 50, paskui 100, 150, 200, 250. Tai priklausys nuo kartų kiek jus suklydote ir neišlaikėte egzamino. Kadangi kompiuterių kiekis vairavimo mokykloje yra ganėtinai mažas ir ribotas, sistema taipogi ribos laiką kuri negalėsite laikyti egzamino. Tai priklausys irgi nuo kartų kiek suklydote, viena kartą 1 minutė, 2 kartą - 2 minutes, 3 - 3 minutės ir panašiai tas pats ir su kainos kylimų. Na ir išlaikius egzaminą galiausiai žaidėjas bus nukeltas į aikštelę kur atsirakins automobilis leidžiantis pradėti vairavimo egzaminą. Mašinoje sėdės instruktorius kuris stebės, jūsų greiti kelyje, mašinos dūžį, ar jį buvo įdaužta smarkiai ar išvis nebuvo įtrenktą, sustojimą prie šviesoforų, ir linijas. Stebės kuria liniją važiuosite, jeigu važiuosite priešinga netinkama jus neišlaikysite egzamino. 
 

Nepradėk čia žliumbti, kad buvai išmestas iš projekto, už nedarbą, visos idėjos sugalvotos yra mano, o tavo vieną sistemą išimsim (mining)

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Nepradėk čia žliumbti, kad buvai išmestas iš projekto, už nedarbą, visos idėjos sugalvotos yra mano, o tavo vieną sistemą išimsim (mining)

na niekas čia nežliumbia. ir niekas manęs neišmete, jei nepastebėjai tai aš pats išėjau. na neesme. O dėl VM ir gali išimti savo kitas idėjas laikyk kiek nori. (paskaityk žvairi chatus kad mano darytas darbas VM) bus įkelta bus paplatinta dauguma dalyku. GG

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2660 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...