Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3092 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Nenusisnekek. Cia mazi reitai, tiek 10 tiek 20e :) Ypac atkreipciau demesi i tai jog mums po 22 metus ir dirbam realiai programuotojais, what's the problem, zmones perka paslaugas labai noriai. Aisku kad joks samperis neitilps i musu reitus, bet perdaug cia siepiat tai jog mazdaug mes neadekvatus, kai viskas yra per daug normaliai.

Agniau, tiesiog nera tolko tiek investuoti, ir realybej dirbdamas negauni 20e i valanda galiu gaarantuoti. 

efb1f2b74148c0f714794138765121b5166.jpg

• ,

Jo, nes as charginu po 10e/h :) As kalbu is tos puses, jog tu ir man ir Yiinui rasei ir piktinies jog mes plesiam nezmoniskas sumas. :) Rasai suaugusiems zmonems budamas pats turbut suauges, nezinau kiek tau metu, bet manau 19-20 jau yra, bet mastai dar kaip vaikas, kas tau rasys gamemode uz 50-100e, uz tokias sumas samdyk vaika 15meti kuris su malonumu pakurs ta GM'a, tiesiog nieko kvailo cia nera, jog niekas nenori jums kurt modu uz kapeikas.

Esme tame kad gali rasti daug geresniu nei tu ar yinnas kurie maziau net paimtu :D ir as net garantuoju :)

Aš nesuprantu jum čia pokalbių tema ? :D nes tik jūsų postai , o kaip žmogaus kuris teiktu paslaugas dar nematau čia :D

sorry tiesiog uzpisa vagis vaiksto paskui mano postus ir raso nesamones.....

1. Įrodyk kad aš tau kažką skolingas, tada kalbėsim kitaip.

2. Gal pažiūrim pas kurį iš mūsų sąskaitoj daugiau pinigų stovi?

https://www.supergames.lt/topic/284125-ron-vagystes/ daugiau jau irodymu jau nebereikia.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3092 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...