Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3092 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Ko ieškau

Ieškau žmogaus kuris galėtų scriptinti už pinigus tiesiog gautu mėnesinę sumą kurią busime sutarią  bendrai , žmogus turi būti brandus , mokantis bendrauti taip pat reikia žmogaus kuris tikrai turėtų gan didelę patirtį savo srityje kadangi su naujokais ne ką gero ir padarysiu , žmogus turi turėti norą dirbti bei ryžto kadangi be to ne kas ir gausis

Atsiskaitymas

Už darbą mokestis bus sutartis tarpusavyje , bus nustatyta suma mėnesiui kurią bus galima išdėlioti į savaitinį mokestį , taip pat nesitikėkite pinigų tik pradėję dirbti turite padaryti progresą bent jau šiokį tokį ir gausite pirmus pinigus.

Susisiekimas P.M

Redaguota , nario edy.
  • ,
(redaguota)

Temos autoriau, kokio dydžio biudžetą turite? Kadangi kiekvieną laisvai samdomą programuotoją manau tai domintu. Kadangi norėtume žinoti ar tikrai galėsite atsiskaityti už suteikiamas paslaugas laiku.

Esu dirbantis tik ne Lietuvoje todėl manau mano turimos pajemos yra pakankamos tam

Redaguota , nario edy.

Temos autoriau, kokio dydžio biudžetą turite? Kadangi kiekvieną laisvai samdomą programuotoją manau tai domintu. Kadangi norėtume žinoti ar tikrai galėsite atsiskaityti už suteikiamas paslaugas laiku.

Is taves geriau tegul niekas neuzsisakineja, sistemos gal ir geros bet pinigus galima sakyti vogi, uz valanda 15e :DDD sutvarko visas klaidas ;DDD idomus esi.

Is taves geriau tegul niekas neuzsisakineja, sistemos gal ir geros bet pinigus galima sakyti vogi, uz valanda 15e :DDD sutvarko visas klaidas ;DDD idomus esi.

Tikrai ne 15 eur. ^^

įprastai 4-5e. tarifas aišku priklauso ką daryti reikia, jei ant poilsio režimo tai ten ir po keletą eur. paemu už valandėlę.

Jai padėjau galėtum ir +REP uždėti,juk tai taip nesunku,bei suprasiu kad tikrai buvau naudingas.

• Parašė po 2 savaičių...

Zinoma ekstrasensas, tu newbie dresta oldschooleris kuris senai sampe nebesilanko, tuo labiau su abuoliais anas nesneketu arba ispizdavotu ir eitum verkdamas, tai vadinas tas tavo zinojimas gali buti skaudi praeitis :D

tu, kaimo klierike *Myliu SuperGames.lt*, ką tu čia primest bandai? pinigų net neturiu maperiui už darbą pasiūlyt :D pisa jis man protą *Myliu SuperGames.lt*, nieks tavo darbų nematę nors tu "oldschool'eris". tavo tie stumimai yra šūdo verti kaip ir tavo supuvus asmenybė. kai pradėjai lankytis sg iškart pradėjai save kelt aukščiau kitų nors esi tiesiog paprasta nuopisa kuris nieko "unikalaus" nesukursi, o tik žarstysi pažadus.

„Life is too short to remove usb safely“

tu, kaimo klierike *Myliu SuperGames.lt*, ką tu čia primest bandai? pinigų net neturiu maperiui už darbą pasiūlyt :D pisa jis man protą *Myliu SuperGames.lt*, nieks tavo darbų nematę nors tu "oldschool'eris". tavo tie stumimai yra šūdo verti kaip ir tavo supuvus asmenybė. kai pradėjai lankytis sg iškart pradėjai save kelt aukščiau kitų nors esi tiesiog paprasta nuopisa kuris nieko "unikalaus" nesukursi, o tik žarstysi pažadus.

Jau fejeverkus tevai sprogdino prilipine prie tavo ausu? naujus atsvente? :DD *Myliu SuperGames.lt* tu durnas as negaliu... Kam man uz nevykusi mapperi moket pinigus kai turiu tikrai viena geriausiu mapperiu kuris kuria is idejos - kaip ir as... o as pasikeliau pradejes lankytis sg? as pradejau lankytis sg 6,5metu atgal, tu dar i triusikus triesdavai kas 10minuciu snekuti.... As niekados nekeliu saves auksciau, tik man traumuotieji kaip tu nervuoja tai pizdavoju.

efb1f2b74148c0f714794138765121b5166.jpg

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3092 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...