Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3504 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Ką pirkti draugei Kalėdoms?  

17 balsai

1. 1. Ką pirkti draugei Kalėdoms?

• Xbox ONE
      5
    • Playstation 4
      12

Recommended Posts

(redaguota)

lietuve gamere pana retas dalykas o gal nebe? daug pazystamu merginu nekencia zaidimu ir panasiu nesamoniu ju nuomone.

netik kad nekencia ju vadindamos "laiko svaistymu" bet ir totaliai nusiteikusios pries is bet kurios puses.

tai gali buti tiesiog nereguliarus internetinis ts/discord voice call'as gaminant ne kiek naktinis kimarinimas.

Redaguota , nario Mikoto9223

Chestnuts please

lietuve gamere pana retas dalykas o gal nebe? daug pazystamu merginu nekencia zaidimu ir panasiu nesamoniu ju nuomone.

netik kad nekencia ju vadindamos "laiko svaistymu" bet ir totaliai nusiteikusios pries is bet kurios puses.

tai gali buti tiesiog nereguliarus internetinis ts/discord voice call'as gaminant ne kiek naktinis kimarinimas.

arba aš labai lucky, arba nežinau, bet 80proc. mano draugių gamina.

.

.

.

.

oh wait aš draugių neturiu

7f1d657af87f408184ad0da6852b802459ac03cb

R.I.P lukonic will be missed

2009-12-03 - 2016-12-29

.

.

.

.

drauges, tikslesnis issireiskimas butu pazystamos.

.

.

.

.

man asmeniskai bukai atrodo kai pasako jog fps zaidimai skatina ziauruma. is dalies teisios yra jos, bet kartu ir ne. skatinimas labiausiai yra susidurus su zmonemis kurie agresyviai bendrauja match;u metu o ne del to kad zaidimas turi amziaus cenzo riba.

Chestnuts please

Tai žiūrint ką draugė labiau mėgsta, kurią konsolę ir kokius žaidimus žaidžia, visgi daug eksliuzyvų yra vienai, bei kitai konsolei, tarkim aš PS4 jei imčiau, tai tik dėl The Last of Us 2 ir The Last Guardian, bet užtat Xbox One turi Forza Horizon 3, bei kitokių žaidimų. Tavo vietoj tuo ir remčiaus. Nors kad ir kaip keista, kad mergyčka žaistu žaidimus. Nei viena mano draugė nepritartų tokiai dovanai. 

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3504 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...