Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3505 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki,

Taigi norėčiau pasidalinti apie šio žmogaus projektą ir projekto savininką atvesti šiek tiek į protą, nes jam jo tikrai trūksta. - čia savininko paskyra, projektas tokio pobūdžio kaip ir mano ir tiesiog užmatė mano jau tikrai gan ilgą laiką naudojamą dizainą ir sugalvojo padaryti tokį ir pas save. Ripper'io svetainė: http://cs-saika.us.lt (nueję dar paspauskit ant forumas). Mano projekto svetainė: http://playcounter.eu patingėjo pakeisti spalvas, paliko background'ą, icon'as tokias pat. Jei reiks įrodymų pateiksiu asmeniškai, kad tai yra mano dizainas. Nei jo, nei savo projekto pareklamuoti šia tema nenorėjau, tiesiog gal ateis žmogus pamatęs temą į protą, o šeip nerekomenduoju nei pačio žmogaus, nei žaisti jo projekte. Gero vakaro. :)

628119d364fc57c11fd0f45c7f37ec13512.png

(redaguota)

Sveikas,

Aplamai tokių dizainų išvaizdų (IPB) yra begalės daug, žinoma kažkoks panašumas tarp tavo ir kito žmogaus yra, bet dėl to nereikia kaltinti žmogaus. Kaip atrodytu jeigu kiekvienas turintis IPB dizainą dabar verktu vienas kitam, o žiūrėk šis paveikslėlis toks pats kaip ir pas mane. Nematau čia nieko blogo, įsižiūrėjus į dizainą tai atrodo jis atsisiustas iš google.lt, o tuo labiau jeigu šį dizainą naudoji jau senai, turi puikią progą pasikeisti jį į dar gražesnį bei unikalesnį. Yra tikrai puikių dizainerių kurie turėtų laiko tau nupiešti ir sukoduoti IPB dizainą.

Redaguota , nario Daivaras J.

Sveikas,

Aplamai tokių dizainų išvaizdų (IPB) yra begalės daug, žinoma kažkoks panašumas tarp tavo ir kito žmogaus yra, bet dėl to nereikia kaltinti žmogaus. Kaip atrodytu jeigu kiekvienas turintis IPB dizainą dabar verktu vienas kitam, o žiūrėk šis paveikslėlis toks pats kaip ir pas mane. Nematau čia nieko blogo, įsižiūrėjus į dizainą tai atrodo jis atsisiustas iš google.lt, o tuo labiau jeigu šį dizainą naudoji jau senai, turi puikią progą pasikeisti jį į dar gražesnį bei unikalesnį. Yra tikrai puikių dizainerių kurie turėtų laiko tau nupiešti ir sukoduoti IPB dizainą.

Matau nelabai mąstai ką rašai. Tipo pirk naują, kad vėl galėtų kažkoks pyzdukas paimt ir nuripint? Čia nepanašu, o visas forumas tiek iconos, tiek bg, tiek užrašai ir kita absoliučiai vienoda ir yra akivaizdu. O dizainas taip, nėra platintas, niekas jo neturi be manęs. Jei jis būtų googlėj, niekas ir nesiskūstų.

Kaip matau daug kas nesupranta (visi vienodi, kažkiek panašus). Ne velnio, grynas rip'as kurio net normaliai nepadarė. Tokius kaip jį reikia degint ir visus tokius kurie taip daro. Nevertina įdėto darbo išvis tokie pizdukai, vietoj to, kad ripina dizainus, tegu klaidas susitvarko :D http://prntscr.com/dilsdi O tu laikykis su tokiais individais.

Kaip matau daug kas nesupranta (visi vienodi, kažkiek panašus). Ne velnio, grynas rip'as kurio net normaliai nepadarė. Tokius kaip jį reikia degint ir visus tokius kurie taip daro. Nevertina įdėto darbo išvis tokie pizdukai, vietoj to, kad ripina dizainus, tegu klaidas susitvarko :D http://prntscr.com/dilsdi O tu laikykis su tokiais individais.

Žmogus dirba su dizainais, supranta viską. Jum taip atrodo kas čia tokio. :)

Ir kas iš to? Ką tu tuom pakeisi?

Padorūs žmonės jo projekte nežais, o ir šeip gali nukentėt nuo tokio, jei taip daro. Prastums dar kam nors rip'ą kokį už 10 eurų.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3505 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...