Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

ČL aštuntfinalio burtai


Lipalas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2682 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Arsenalas ir vėl, kaip jau kiekvieną sezoną, gauna Bayerną ir tikriausiai žada baigti pasirodymą Europoje (tikiuosi jog bus priešingai, kaip Arsenalo fanas). PSG prieš Barca taipogi įdomu visai bus, atsižvelgiant į katalonų formą. Pinigų maišas, city, ar galės įveikti Monaco įvarčių krūšą, ypač kai city turi stones :D


Laukiu komentarų, potencialių underdogų ir tų kurie domisi futbolu.


 


CzeNvl7WIAAe3N6.jpg


Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Nu Arsenalui nesiseka juodai :D Bet tikrai nereikia nuvertinti Arsenalo, tikrai tas Bayernas nieko stebuklingo nerodo, aišku gera komanda metai iš metų, bet nematau kuom jiem būtų visa galva geresni šansai manau 45/55. PSG vėl nepasisekė su Barca, tikrai kris PSG, šiemet jie tikrai ne tas kas buvo Ibros eroje, net vietiniame čempionate buksuoja kur seniau laisvai pasiimdavo tą čempą. Real vs Napoli manau praeis Realas čia(pats Realo fanas :D) Napoli gan gražų futbolą žaidžia šiemet, bet visgi mano simpatijos eina Realui, šiektiek per aukštas lygis Napoliui Realas manau. City vs Monaco manau čia gali būti kovos tikrai mane stebina šiemet Monaco, puikiai žaidžia CL, atsigaves Falcao, puikiai žaidžia ginyboje, tikrai manau turėtų duoti kovos City. Benfica - Borussia bent jau man įdomiausia pora ši. Turėtų buti graži kova, su nemažai įvarčių (žinant borussia :D) bet visgi manau čia išeis Borussia. Porto - Juve manau čia Juve turėtų perlipti nesunkiai šį barjerą, tikrai stipri komanda puikiai žaidžia ginyboje, pasistiprinusi alvesu, higuain, tikrai puikiai komanda šiemet. Bayer - Atletico manau Atletico praeis šį varžovą, nes tiesiog atletico turi daug daugiau patirties, bei daug geresnius žaidėjus nei Bayer. Lesteris - Sevilla viena iš įdomesnių porų, nors ir Lesterio sezonas nėra toks pasakiškas kaip pernai, bet šiemet jie suteikė visą demesį į CL, Premier lyga nustumdami į antrą planą, bet paskutinės rungtynės parodė kad jie dar tikrai gali žaisti geriau. Sevilla irgi žaidžia gan gerą sezoną, paskutinius metus krisdavo grupių etape bet vis laimėdavo europos lyga ir vėl patekdavo į CL. Labai sunku prognozuoti kas čia eis toliau bet aš būsiu už Lesterį.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Arsenalui nesiseka nu čia tikrai, bet kodėl jie būtinai turi pralaimėt. Bayernas nesiautėja tikrai Bundesligoi, o Arsenalas žaidžia solidžiai Barlclays, kurioje tikrai nėra lengva, kiekviena komanda stipri, dažnai būna kad barsto taškus, pagal mane Barclays labai įdomi šiais metais ir Arsenalas galėtų orentuotis būtent į ją, todėl gali skirti mažiau laiko pasiruošimui prieš Bayern'ą kai tokia intriga lygoi. Psg nemanau kad lygus varžovas Barsai, nebe tas PSG jau , kaškaip Ibra buvo nebuvo tobuli , bet išėjo pasipylė... Sevilla Leicesteris va čia bus įdomu. 

 

Pats esu už Real Madrid kuris mano nuomonę turėtų imt 2kartą Uefa (Pagaliau kaškam pavyktų). Ištikros poros nieko tokios, su biveik visais aiškiais favoritais, jeigu be jokių klaidų tai komandos - 8 bus nesveikos, ir uefą bus tikrai įdomi. 

 

Finale labai norėčiau El Clasico, bet norisi uefa finale matyt netik Ispanus, galėtų koks City, Bayern , Borrusia prasibraut, smagu būtų. Bet Ispaniškas futbolas kolkas manau yra geriausias,  ir bent viena komanda finale bus. Trūksta Chealsea :( Gaila... Na kitas sezonas bus nuo to tik įdomesnis :).

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2682 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...