Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3058 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

4a9a313fef4340f706e62ec1f3f2a0bb440.png

Kas tai per projektas? 

Turbūt visiems idomu, kas tai bus per projektas, ko jis siekia bei kas sukasi savininko galvoje. Į visus tuos klausimus palaipsnius passitengsime atsakyti. Daugelis sakys, jog tai eilinis šūdservis, bet mes iškėlusia galvą žengiame į priekį, ir nenuleisime rankų. Modifikacija taip pat nėra kurta nuo 0 tai yra padarytas didelis editas. Taigi kuo daugiau žaidėjų tuo daugiau šansų kad atsiras ir .lt galūnė.

Kas aš toks? 

Taigi aš esu Lukas, žaidime mane matysite kaip Lukas_Plaipa. Aš esu pagrindinis šio serverio įkūrėjas (savininkas).

Projekto modifikacija

Kaip ir minėjau kad modifikacija nėra kurta nuo 0, o tiesiog tobulinama ir editinama kuo geresniu būdu. Padarytas tikrai nemažas editas patobūlintos sistemos, darbai. Viską pamatysite kai serveris atsidarys.

Tisklai

Pagrindiniu mūsų uždaviniu bus atkūrti jaukų ir įdomu projektą, kuriame būtų vietos kekvienam norinčiam žaidėjui. Daug dėmesio skirsiu būtent administracijai. Nuo projekto administracijos

priklauso ir serverio ateitis.

Informacija

Projekto forumas - atidarytas. Tad visi norintys gali prisijungti ten, registruotis, bendrauti, susipažinti su nariais bei projektu. Serverio startas planuojamas ne už kalnų, bet tiesiog reikia patobulinti modifikaciją iki starto.

THE END

Nenorėčiau sulaukti daug kritikos, tad pasistenkite nekritikuoti per daug. Kritiką suprantu, ir pandysiu savo klaidas ištaisyti.

0771a75f7da83e29deb48b99f7274bcc647.png

Us.lt nemokamas subdomenas. Mano manymu tai rodo, kad iš savo to vadinamo projekto norisi tik pasipelnyti. Toliau forumas - default dizainas, net logotipas nepakeistas... Serverio modifikacija - parašyta kad tai yra nemažas editas, daugiau nieko. Nežinau kas pas jus galvose, bet mano išvada tokia, kad norit iš šio projekto pasipelnyt, į projekta reikia bent kažkiek investuoti.

Us.lt nemokamas subdomenas. Mano manymu tai rodo, kad iš savo to vadinamo projekto norisi tik pasipelnyti. Toliau forumas - default dizainas, net logotipas nepakeistas... Serverio modifikacija - parašyta kad tai yra nemažas editas, daugiau nieko. Nežinau kas pas jus galvose, bet mano išvada tokia, kad norit iš šio projekto pasipelnyt, į projekta reikia bent kažkiek investuoti.

Labai teisingi žodžiai, be investicijų nebus ir pelno

#pajebat

Opera Snapshot_2020-05-17_134243_www.supergames.lt.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3058 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...