Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3043 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Tai vat. Labas vakaras. Buvau prisidėjęs prie vieno projekto, adresu www.SF-City.LT[NeReklama], kaip maperis. Tiek mano lūkesčiai, tiek savininko norai nesutapo (norėjo, jog permapinčiau ko ne visą San-Fierro už paprasčiausią administratorių žaidime, pervardintą į „Mapperis“, so... :mucha:), platinu kelis Map darbus, jog šie nesinaudotų jais, kadangi buvau paprašęs, jog išimtų visus mano architektūros darbu - neišėmė. Vos ne visi Map darbai platinti ten, tai bus ir šie ne vien tik jų.

Turėkit į sveikatą, tokie meh darbai, bet gal kokiam šūdserviukui (kaip šis), ar šeip kam nors objektų pasižiūrėt pravers...

1. Šiukšliavėžių darbas [Nuotraukos] [Atsisiuntimas]

2. K.M.A [Nuotraukos] [Atsisiuntimas]

1. Savartynas [Nuotraukos] (Pridėti ir konteineriai, išdėlioti po visą miestą, šiukšliavėžių sistemai buvo naudoti) [Atsisiuntimas]

:taika:

Redaguota , nario ©Vikarijus

14833.gif

Lūkesčiai aišku buvo permapint, bet laiko turėjai daug, tiesiog tuo momentu iki atnaujinimo norėjau daugiau. Aš tau sakiau duodu administratorių žaidime,( taip pat turėjai pareigas forumas), tol kol sukursiu maperio pareigas, tai maždaug būtų dieną užtrukę, aišku tu toks sakai kad tau reik pirma pareigų nors aš tau sakau kad tau teks palaukt, o tos administratoriaus pareigos daug kuo ir nesiskiria. Ir bėje sakai visi platinti, iško sprendi? Iš visų mapų kiek yra buvo gal tik viens platinas, daugiau nevienas, tai geriau būk sąžiningas ;) Iškarto sakai šūdserveris? Kažko iškarto negavai? Iškarto šūdserveris? Pavydas? Nu ką galiu tau pasakyt, tiesiog sakydamas kad nori tų pareigų, tai čia ta prasme apgausiu tave? Duodamas jau admin pasitikiu tavim ir pats sakei kad tau pareigų reik kokių, aš tai pat esu pabrėžęs apie atlygį savo maperio paieškos temoje, tai tu taip rinkaisi, gerai kad ir nepradėjau tau mokėt, nes matosi koks žmogus esi ;) Sėkmės.

(redaguota)

Lūkesčiai aišku buvo permapint, bet laiko turėjai daug, tiesiog tuo momentu iki atnaujinimo norėjau daugiau. Aš tau sakiau duodu administratorių žaidime,( taip pat turėjai pareigas forumas), tol kol sukursiu maperio pareigas, tai maždaug būtų dieną užtrukę, aišku tu toks sakai kad tau reik pirma pareigų nors aš tau sakau kad tau teks palaukt, o tos administratoriaus pareigos daug kuo ir nesiskiria. Ir bėje sakai visi platinti, iško sprendi? Iš visų mapų kiek yra buvo gal tik viens platinas, daugiau nevienas, tai geriau būk sąžiningas ;) Iškarto sakai šūdserveris? Kažko iškarto negavai? Iškarto šūdserveris? Pavydas? Nu ką galiu tau pasakyt, tiesiog sakydamas kad nori tų pareigų, tai čia ta prasme apgausiu tave? Duodamas jau admin pasitikiu tavim ir pats sakei kad tau pareigų reik kokių, aš tai pat esu pabrėžęs apie atlygį savo maperio paieškos temoje, tai tu taip rinkaisi, gerai kad ir nepradėjau tau mokėt, nes matosi koks žmogus esi ;) Sėkmės.

Pats teigi, jog administratoriaus pareigos daug kuo ir nesiskiria (beveik tokios pačios, kaip ir būtų maperio), tai kokios bėdos? Nepatiko - išėjau. Susidariau savo nuomonę apie serverį - ją šioje temoje pasakiau. Paplatinau darbus, jog jūs naudotumėt be mano leidimo jų ir viskas. Kokios bėdos? :taika:

„Gerai kad ir nepradėjau tau mokėt“ - Puikus kabliukas tiems maperiams, kurie skaito šią temą, ir galvoja, jog tu pinigus mokėsi iš tikro. :mucha:

P.S. Ačiū už sėkmės palinkėjimą, tikiuosi ne sarkazmas.  :lol:

14833.gif

Kaip visad puikūs darbai, tik gailą jog neatitinką vietovė.

banner2.gif UBc2Va5.gif

AZTEC.LT                                                                                                                  TLKG.LT

(redaguota)

Tai žinoma tos pačios :) ban, jail, mute, o kad maperio būtų su kuo? /s kitaip, duoti pažymas, teises, licenzijas, ar tu nori ir dalinti direktorius, prižiurėtojus ir privilegijas visas? Nes daugiau komandų ir nematau, kurios skirtųsi nuo admin.

Tai tu pats pagalvok. Administratorius pas tave kainuoja apie 2Eur, man privilegijos būtų beveik tokios pačios, kaip Administratoriaus, tai reiškias, tu nori, kad 30+ darbų permapinčiau už 2eu vertės administratorių, pervardintą į „Mapperis“ ?  :mucha: 

Labas, paplatinai ir kietesnis jau? Projektas šūdserveris? Tu nematai kiek pas juos žaidžia žmogau, diebą po 20-30 susirenka ir tas skaičius tau centai? Sukurk savo serverį ir pažiūrėsim kiek pas tave loš, kad negavai kažkokių pareigų rai atėjai verkt, kad čia šūdas? Laukiu tavo serverio. :D

Neblogas free-postas. Pagarba. :D  

Neįsižeisk, bet iš kur tokių bukų atsiranda, kaip tu? :lol:  Kad paplatinau, reiškias jau aš ale kietas?  :funny: Paplatinau, jog šis projektas nenaudotų mano Map darbų, į kuriuos aš įdėjau prakaito be mano leidimo. Paprašiau išimti - to nepadarė, so, turi jie - vadinasi turi visi.  :taika: O pavadinęs projektą šūdserviu, pasakiau savo nuomonę, galbūt kiti mano kitaip - visi turi teisę išreikšt savo nuomonę, so, apie projektą kelis žodelius pasakiau ir aš.

Oplia, good job. :taika: Jau tai pasako, koks yra serveris :mucha:

Ir šjp jau, čia ne kokia apklausa, ar nuomonių kambarys - tad, savo neigiamas emocijas rašykit į A.Ž., o ne čia. Čia žmonės vertina darbus.

14833.gif

Nuo kada administratoriaus pareigos kainuoja 2eur? :D iškur tai trauki, pas musvip gali pasiimti su keliom komandom, šeip mūm adminų daug nereikia tai vien tik banku adminas kainuoja apie 8eur, ką kalbėt apie sms,vien dar pareigas gavai forume. Matau neturi veiklos, tik ant kažko pastumti, gavai ban'ą kad per skelbimus rašinejai net ne skelbimus ir tai darei blogą įtaką serveriui.

Nuo kada administratoriaus pareigos kainuoja 2eur? :D iškur tai trauki, pas musvip gali pasiimti su keliom komandom, šeip mūm adminų daug nereikia tai vien tik banku adminas kainuoja apie 8eur, ką kalbėt apie sms,vien dar pareigas gavai forume. Matau neturi veiklos, tik ant kažko pastumti, gavai ban'ą kad per skelbimus rašinejai net ne skelbimus ir tai darei blogą įtaką serveriui.

Tokiam serve, Adminas kainuoja 27 litus dar, kalbant sena valiuta. :oho:  :funny:. Jei žinute, tai gal sieks pusę šimto litų. :woot: Kad kaina užkelta kosminė, nereiškia, jog ta privilegija tiek ir verta. ;)

„Per skelbimus rašinėjai net ne skelbimus“ - gera priežastis duoti IP banui.  :mucha:

14833.gif

Tu nesupranti kad užkelta kainą kad mum nereikia tų daug administratorių, o mes pagrinde tik renkam juos, tai kad tau neatrodo vertinga pareiga, kurią daviau laikinai, nes sakau bus už dienos maperio pareigos, su komandomis aišku tau nepatinka, ir nori iškarto turėt jas ir tau administratorio pareigos atrodo lyg būtų vip'o, nors visi žaidėjai žino kad maperis esi ir būsi, bet kad toks esi tai ką žn, dar reikėtų užaukt tau kad suprast viską normaliai, pripratęs gauti privilegijas iškarto aukštas tai ir manai kad šūdserveris :) o tai ką mūm palikt tave ir kad rašinėtum tas pievas, gal dar reklamas iš vlr- eitų?

Tu nesupranti kad užkelta kainą kad mum nereikia tų daug administratorių, o mes pagrinde tik renkam juos, tai kad tau neatrodo vertinga pareiga, kurią daviau laikinai, nes sakau bus už dienos maperio pareigos, su komandomis aišku tau nepatinka, ir nori iškarto turėt jas ir tau administratorio pareigos atrodo lyg būtų vip'o, nors visi žaidėjai žino kad maperis esi ir būsi, bet kad toks esi tai ką žn, dar reikėtų užaukt tau kad suprast viską normaliai, pripratęs gauti privilegijas iškarto aukštas tai ir manai kad šūdserveris :) o tai ką mūm palikt tave ir kad rašinėtum tas pievas, gal dar reklamas iš vlr- eitų?

Gal sakau, jau niekam nebeįdomi tavo nuomonė? Rašyk į A.Ž., jei nori kažką pasakyt.

14833.gif

savartyne įdėtas 1 objektas čj ? originali vieta kaip supratau ir idėtas kažkoks pastatas , KMA sienos iš žolių ? a ok be logikos ir grožio už pastangas 2/10

Savartyne įdėti netgi 4 objektai. :mucha: Tos šiukšlių krūvos ne originalus mapas, bet ten 2 minučių darbas, įkėliau, kad bent nenaudotų. :taika: O dėl kito mapo, nesuprantu, kur tu sienas matai. Būna tokios storos tvoros iš žolių, net nežinau kaip lietuviškai jos vadinasi, bet visgi, Samp niekada nebus identiškas realybei. ^_^ 

14833.gif

Labas, paplatinai ir kietesnis jau? Projektas šūdserveris? Tu nematai kiek pas juos žaidžia žmogau, diebą po 20-30 susirenka ir tas skaičius tau centai? Sukurk savo serverį ir pažiūrėsim kiek pas tave loš, kad negavai kažkokių pareigų rai atėjai verkt, kad čia šūdas? Laukiu tavo serverio. :D

čia daug? Šūdserveris kur adminai visi.

Nuoroda: https://lmg5.lt?ref=Martin_Hill

Užsiregistruok ( užtenka tiesiog su discord'u, į žaidimą nebūtina jungtis ), parašyk man kokiu nick ir gauk 100 forumo eurų arba 1 eur į banką.

Nuoroda: https://lmg5.lt?ref=Martin_Hill

Vienam iš užsiregistravusių iki 2023-09-30 pervesiu 10eur į betkurią sąskaitą :)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3043 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...