Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3490 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

*[steam] H1Z1 - 0 valandų, su pirmuoju emailu. 8.5 € 6.99 €

Parduodu Steam paskyrą su žaidimu - H1Z1 - King of the Kill. Paskyra parduodu kartu su pirmuoju el. paštu ant šito accounto, nes el. paštas buvo sukurtas specialiai šitam accountui ir ant jo nieko daugiau nėra užregistruota ir pan.

Paskyra visiškai nauja, švari, jokių banų ir pan. Lietuviškas paskyros prisijungimo vardas!

Steam link: http://steamcommunity.com/profiles/76561198349504328

Kaina: 8.5 €  6.99 €

Atsiskaitymas: Visi lietuvos bankai, Perlo terminalas, Maximos kasa, Paysera, SEB, bei galima iš rankų į rankas. 
Esu PATIKIMAS 
Bet jei vis dėl to nepasitikit galime imti tarpininką. 
SUSISIEKIMAS: 
el. paštas: [email protected] 
Facebook: https://www.facebook.com/GrigalisL
Steam: http://steamcommunity.com/id/LuGRG/

Redaguota , nario trooferis

Pataisiau, ne tos paskyros linką įdėjęs buvau :), dėkui už pastabumą!

H1z1 gift galima pasiimt už 9-10 :))

Ir ką tuo norėjai pasakyti? Aš gi neprašau brangiau, nei tavo minėti giftai kainuoja. Tikrai beprasmis komentaras, rodos, komentuoji, kad tik komentuot ;)

Pataisiau, ne tos paskyros linką įdėjęs buvau :), dėkui už pastabumą!

Ir ką tuo norėjai pasakyti? Aš gi neprašau brangiau, nei tavo minėti giftai kainuoja. Tikrai beprasmis komentaras, rodos, komentuoji, kad tik komentuot ;)

Komentaro esmė ta - kam pirkti už panašią kainą paskyrą, kada gali į savo naudojamą acc nusipirkti gift :)) Taigi jis nėra beprasmis + acc perkant, gali atsigrąžinti pardavėjas ir t.t.

(redaguota)

Komentaro esmė ta - kam pirkti už panašią kainą paskyrą, kada gali į savo naudojamą acc nusipirkti gift :)) Taigi jis nėra beprasmis + acc perkant, gali atsigrąžinti pardavėjas ir t.t.

Visada galėjai ir gali pirkti iš kitur tuos giftus, kodėl būtent dabar tau užkliuvo šitas skelbimas? Gi pigiau parduodu, negu giftas kainuoja, gal kai kuriem svarbiausia yra kaina, nenori leisti pinigų didesnių vien dėl to, kad galėtų ant savo main accounto žaisti. Ir ne visi turi tuos savo naudojamus accountus, kitas gali nusipikrti ir šitą naudoti, kaip pagrindinę paskyrą.

O dėl atsiėmimo, tai pardavėjas negali atsiimti, nes parduodu su orginaliu, pirmuoju emailu, ir nei ant emailo, nei ant steam paskyros nėra uždėti ten papildomi emailai, tel. numeriai ir pan.

Todėl pirkėjas nusipirkęs galės viską pasikeisti ir nepergyventi dėl kažkokių atsiėmimų. Suteikiu 100% garantiją. Siūlyčiau įsiskaityti į skelbimą prieš komentuojant. 

Komentuoji vien dėl to, kad surinkti kuo didesnį skaičių pranešimų ar teigiamos reputacijos. Tikrai pilnavertis suaugęs žmogus taip nesielgtų ir nesistengtų gadinti pardavimų vien dėl dėmesio. 

Redaguota , nario trooferis
  • Parašė po 2 savaičių...
  • Parašė po 2 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3490 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...