Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3087 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, kai isijungiu koki nors zaidima vaizdo plokstes temperatura is 20°C pakyla iki 75°C. Pirma kart toks dalykas vyksta ijungus betkoki zaidima. Kai zaidima nuleidziu iskart kokia rezoliucija uzima zaidimas toje ekrano vietoje pradeda lagint pele. Draiveriai naujausi. Dulkes pravalytos. Kaista tik vaizdo korta. Yra iseitis?

Redaguota , nario Tautedorus
(redaguota)

Programa yra minecraftas. Kompa buvau restartines, nepadejo. Kai ji isijungi tik po 10min pradeda iki 70°C kaist. O vaizdo korta yra Geforce GTX 950.

o ar tikrai ji toke karsta bandei ja paliesti ? gal vintiletorei neisijunge ir su koke programa tu matouji temperatura ? o tu nieko nedarei su ta vaizdo korta overclockinai ? o gal tu nustatei, kad visalaik ant maximumo dirbtu vaizdo korta ?

Redaguota , nario Qskaras
(redaguota)

Temperatura matuoju "Speccy" programa. Overclockines nesu. Vaizdo plokstes nustatymu nesu lietes t.y nesu keites, kad veiktu visu 100%. Nebent paciam minecraft'e esu padares "Max Framerate: Unlimited".

Dabar buvau palikes ijunkta 20 minuciu. Jokia temperatura nepakilo ir dekstopas nelagino.

Placiau apie visa mano kompiuteri: http://imgur.com/a/Ksubx

Redaguota , nario TrIpl3

Temperatura matuoju "Speccy" programa. Overclockines nesu. Vaizdo plokstes nustatymu nesu lietes t.y nesu keites, kad veiktu visu 100%. Nebent paciam minecraft'e esu padares "Max Framerate: Unlimited".

Dabar buvau palikes ijunkta 20 minuciu. Jokia temperatura nepakilo ir dekstopas nelagino.

Placiau apie visa mano kompiuteri: http://imgur.com/a/Ksubx

AIDA64 geriau atsiųsk, Speccy kartais knisa prota.

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 512GB Samsung SSD + 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit + Arch Linux

(redaguota)

minecraftas pagrinde eina per cpu o ne gpu. ir beto tavo procas 100% apkrautas renderinimu. MC@mini cpu stress testas.

siokia tokia itaka daro ir shaderiai su cuda cores is gtx 950 puses bet pagrindas cpu.

o ar tikrai ji toke karsta bandei ja paliesti ? gal vintiletorei neisijunge ir su koke programa tu matouji temperatura ? o tu nieko nedarei su ta vaizdo korta overclockinai ? o gal tu nustatei, kad visalaik ant maximumo dirbtu vaizdo korta ?

dauguma siuolaikiniu gpu jau buna facrory oc;intos isskyrus keleta is su pvz r9 390 390x 290 290x ar r9 fury/fury X gtx 780/780ti/r9 380(x)

Redaguota , nario Mikoto9223

Chestnuts please

Man atrodo cia viskas prasidejo nuo monitoriaus irasytu driveriu, kuriuos buvau atsisiuntes is LG svetaines. Juos uninstall'inau ir jokio lago nematau.

Esme yra tame kad jokių driver'ių monitoriui netgi nereikia.

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 512GB Samsung SSD + 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit + Arch Linux

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3087 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...