Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3123 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• ,
(redaguota)

10 metu... Atsigauk dar turim gyvenimus

Manes tai nedomina. Parasyta 10 arba 5 metai. Yra zmoniu kurie turi patirties 5 ar 10. Siuo atveju tu neturi. Tai [MODERATED].

Žmogaus, kuris skriptina samp serverius 10 metų tikrai nėra, nes tie kas pradėjo skriptint prieš 10 metų turbūt jau turi normalų gyvenimą ir tikrai negryš prie SAMP, tam, kad uždirbti po 50 eurų per mėnesį :DD

Kur parasyta, kad mokesiu 50 euru per menesi? Kur parasyta, kad apskritai mokesiu menesiais? Is kur istraukei sita skaiciu? [MODERATED].

Redaguota , nario Tautedorus
Taisyklės 1.1 pažeidimas.

SA-MP'ui yra 16 metu. Is kur tie 20 metu bus pienburne tu ka? Laisva esi, scriptinti :dddddd skriptinti.

Nuo kada sampui yra 16 metų? pz kaip tu mane siutini su savo durna galva, tokius kaip tu išvis reikėtų banint, pasakiau tau tiesa, ne ėsmė, kad mokėsi daugiau ar mažiau, bet pati esmė, kad neapsimoka tai daryti žmonės, kurie yra suaugę, dabar turi savo gyvenimą. Prieš rašydamas galvą įjunk, prašaaau.

(redaguota)

Nuo kada sampui yra 16 metų? pz kaip tu mane siutini su savo durna galva, tokius kaip tu išvis reikėtų banint, pasakiau tau tiesa, ne ėsmė, kad mokėsi daugiau ar mažiau, bet pati esmė, kad neapsimoka tai daryti žmonės, kurie yra suaugę, dabar turi savo gyvenimą. Prieš rašydamas galvą įjunk, prašaaau.

10 metai.

Redaguota , nario # Saeydryw

Prasyk neprases, tave isvaryt is forumo reiktu.

SA-MP'ui yra 16 metu. Is kur tie 20 metu bus pienburne tu ka? Laisva esi, scriptinti :dddddd skriptinti.

Ai man tai p.x, taip verčia tlf, kam apsimesti debiloidu jei supranti ką rašau

SA:MP'ui nėra 16 metų. SA:MP 'ui yra 10 metų ir 7 mėnesiai.http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=606447

beveik tiek, kiek jam dabar xDd

Prasyk neprases, tave isvaryt is forumo reiktu.

Rimtai? :D Mandagiai parašiau, kad nerasi tokio žmogaus, o tu mane išvadinai velniu, pienburniu ir dar sakai, kad mane reikėtų išvaryt iš forumo?? Gerai, matosi, kad tėvai tave muša namie, jog negali normaliai atsakyt, rei ktik gi įžeidinet kitus, siūlau užsukt į vaikulinija.lt, tokiems kaip tu tikrai padės.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3123 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...