Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

SLG.US.LT # Superinis Lietuvos Gyvenimas


Auris_Gta

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2689 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

TX35MxD.png

 

Serverio tikslas: Pagrindinis tikslas - padaryti serverį tokį, kad jis patiktu kiekvienam, kad kiekvienam būtu lengva, aišku ir patogu. Padaryti serveri tokį, kad jis būtu kuo panašesnis į realų gyvenimą, su pakilimais ir žlugimais.

Serverio taisyklės: Visas serverio taisykles galite pažiūrėti ČIA. Taisyklių nežinojimas neatleidžia nuo bausmės.

 

 

Administracija: SLG administracijai yra surašytos taisyklės, už kurių nesilaikymą, administratoriaus statusas bus nuimamas. Iš karto pasakysiu, kad administratoriaus statusai neparduodami.

 

Žaidimo modas: SLG.US.LT - Sa:Mp serveris GRP stiliaus. Serverio pavadinimas buvo sugalvotas visiškai atsitiktinai, kažkaip šove į galva uždeti Superinis Lietuvos Gyvenimas.

 

Serverio darbai: ( su direktoriaus pakvietimų )

 

Policijos departamentasGinti. Saugoti. Padėti. Štai koks jų moto!

 

Taksistai - Neturi transporto priemonės, o gal paskaudo kojas? Iškviesk juos!

 

Medikai Čia mūsų Serverio medikai, kurie atskubės Jums į pagalbą, ištikus nelaimei!

 

Armija Iškilus pavojui jie jums padės!

 

Mechanikai - Profesionalūs transporto priemonių prižiūrėtojai! Prikabins, įpils ir sutaisys!

 

DyleriaiParduoda žaidėjams/gaujiniams Ekstazi, Heroina, Kokaina.

 

Fūristai Jie gabena Serverio krovinius mūsų žaidėjams!

 

Radistai Skelbia skelbimus, veda rubrikas.

 

Mafijos:

 

Cosa Nostra Mafiją

 

Rusų mafiją

 

 

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Trumpai apie sistemas: 

 

Darbai ir frakcijos: Serveryje yra 5 darbai ir 10 frakcijų. Visi jie labai skiriasi vienas nuo kito. Uždarbis priklauso nuo atlikto darbo, kiek jūs padarėte - tiek ir uždirbote. Šiuo metu, būdami frakcijoje, uždarbis priklauso nuo laiko praleisto darbiniame transporte, bet tai tik laikinai. Darbuose viskas atvirkščiai, pavyzdžiui krovėjui, kad uždirbti, reikia nešioti maišus iš vagonų į sandėlį, Fūristai - turi vežiuoti krovinius nuo taško A iki taško B jiems yra paskirti maršrutai. Teisėsauga - į alga prideda nuo baudos pusę sumos, bei važinedamas su mašiną. Dyleriai - Užsidirba pardavinėdami Heroina, Kokaina, Ekstazi, bei važinėdami su darbine mašiną. Radistai - Užsidirbą skelbdami skelbimus, vesdami rubrikas.

 

Vairavimo mokykla: Vairavimo mokykla pilnai automatizuota. Kad gautumėte teises, jums reikės išlaikyti teoriją(kurią sudaro 10 elementarių klausimu), po kurios praktika, kuri taip pat nėra sunki(jums reikės pravažiuoti nurodytą maršrutą ir nesugadinti mašinos). Jeigu jūs pravažiuojate gerai - gaunate teises. Bet negalvokite, kad jeigu taip lengvai galite išsilaikyti teises, tai važinėsitės kaip norite. Jeigu jūs pažeidžiate KET, policininkas turi pilną teisę atimti jūsų vairuotojo teises ir kai kurį laiką jūs negalėsite išsilaikyti teisių iš naujo.
 
Wang Cars autosalonas: Wang Cars jūs galėsite įsigyti bet kokia mašiną t.y kaip Sportine, paprastą, Motociklą. Nežinote kokį transportą išsirinkti? - Ne problema, transportas rodomas jūsų ekrane, taip pat bus parašyta pagrindinė informacija apie jį. Transporto kainos skirtingos: mažos, vidutinės, didelės. Kuo geresnė mašina tuo didesnė kaina. Tik pradėjus žaisti jūs aišku negalėsite įsigyti sau mašinos(net pigiausios), mes rekomenduojame naudotis taksi paslaugomis arba nuomotis transportą.
 
Namai ir verslai: Serveryje namai išsidėstyti visame mieste. Kadangi nekilnojamasis turtas turi išliekamąją vertę, norėdami čia įsigyti nuosavą namą turėsite gerai paplušėti. Kainos paprastai atsiremia į namo išvaizdą, interjerą bei rajoną kuriame jis pastatytas ar jis su garažu ir t.t. Iš viso serveryje yra 8 namų interjerai išdėstyti didėjimo tvarka(kuo interjero skaičius didesnis, tuo jis brangesnis). Tai pat namuose turėsite seifą kuriame bet kada galėsite saugiai pasidėti bei pasiimti pinigus.
Serveryje yra maždaug 15-20 verslų, verslus galima pirkti ir už kreditus, ir už pinigus, jeigu perki už kreditus didesnis verslo pelnas, jeigu už pinigus per puse verslo pelnas, pinigai eina į alga kas 1minutė pvž 20€/min.
 
VRC: VRC - Vehicle Registration Center(lietuviškai - Transporto priemonių registravimo centras). Vos nusipirkę transporto priemonę turėtumėte atvaryti į šią vietą, nes čia jūs galėsite ją apsidrausti, priregistruoti, pravaryti techninę apžiūrą. Apdrausti mašiną būtiną, nes kitaip jai sprogus negausite visos kompensacijos! Priregistruoti taip pat būtiną, nes kitaip jus gali pagauti policininkai ir išrašyti baudos. Techninę apžiūrą taip pat svarbus dalykas, dėl jos policininkai taip pat gali „prisikabinti“. Prisiregistruoti mašiną galima mechanikų bazejė.
 
Greičio matuoklių sistema: Greičio matuokliai yra sudėti mieste, jeigu jūs važiuojate didesniu negu 110km/h greičiu, greičio matuoklis tai užfiksuoja ir jums pareina baudą, gaunate baudos tašku(surinkus 10 taškų, prarasite teises). Viršijus greitį jūs suprasite, kad buvote užfiksuotas tada kai visas vaizdas ekrane sublyksės, lyg jus būtų nufotografavę, norint neviršyti greičio, galite įsijungti greičio ribotuvą(/autopilotas).
 
Saugių žonų sistema: Saugios zonos yra pažymėtos „TextDraw'u“(Užrašu ekrane). Ekrane pasirodo užrašas kad saugi zoną, saugoje zonoje negalima šaudytis, muštys, taip apsaugo naujokus per chaosą.
 
Šaudyklos sistema: Šaudyklos sistema yra viena unikalesnių sistemų mūsų serveryje, administratoriai paraše /tdm jie nusitelepartuoją į DM zoną, ir ten galima vęsti eventą, parašius /eheal - pagydo šalia esančius evente žaidėjus. /egun duoda šalė esantiems ginklų paketą. AK-47, Shotgun.
 
Vartojimas: Serveryje yra 3 tipų narkotikai (heroinas, kokainas, ekstazi). Visi narkotikai prideda gyvybių bei sukasi vaizdas nuo vartojimo, jeigu persivartojų tai tada turi medikas atvažiuoti išblaivyti.
 
Smulkesnias sistemas: Serveryje yra radijos sistema parašius /radijas yra visų tipu radiją. Yra mafijoms garažai galės vežti pagrobtus žaidėjus, o teisėsauga gales panaudoti bombą prie vartų kad būtų lengviau patekti į baze ir išslaisvinti pagrobtajį. Darbuose yra rangai, mašinas vairuoti galima nuo tam tikro rango.
 
Banko grobimas: Mafiją gali užimti banką, su komanda /gpadetibomba teisėsauga turi išvalyti mafijozus iš banko ir tik tada gali panaudoti komandą /gnuimti atsitupęs turi laukti kol praeis 10 sekundes jeigu tave nušauną, turi vėl išnaujo vykti į grobimą ir išminuoti bombą. Jeigu teisėsaugininkas išminuoją jie gauna į direktoriaus fondą pinigų, o jeigu mafijozai išlaiko 20 minučių banką tada jie gauna į fondą pinigų. Ekrane parodys mafijozams kiek liko iki užgrobimo.
 
Serverio ekonomiką: Ekonomika labai mažą, verslai kainuoją maždaug po 5-10 kreditų, o už pinigus nuo 20 tukstančių € iki 40 tukstančių € mašinos sportines yra brangios, namai nėra itin brangios galim sakyti pagal ekonomiką pigios.
 
#
 
Serverio informaciją:
 
Svetainė: http://slg.us.lt/
Serverio IP: samp.slg.us.lt:8000
TeamSpeak: Kuriamas
 
Redaguota , nario MaPeRiUkAs*
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Kodėl neverta jūsų rinktis?

 

  • us.lt galūnė;
  • kopintas dizainas;
  • jei kopintas dizainas, faktas, jog kopinta ir modifikacija;
  • vaikiška administracija;
  • teamspeak neturit;
  • neturi suvokimo, kas yra projekto kūrimas; 

galimą vardinti ir vardinti, bet nusibostų.  :|

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

rasyti uz tave tikrai geriau moku :DDD o atnaujinimo nei vieno nemaciau, nebent atnaujinimus skaitai kaip tekstu pakeitimas

Ačkarikus užsidek gal tada prižlibsi prie atbaujinimų, ne tavo mados kad tekstus keiščiau atnaujinimai yra klaidų taisymas, bugų taisymas bei sistemų kūrimas.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Kaip jums mane užknisate kurdami šudserverius su us.lt galūnėmis, gamemodas platintas jei neklystu new-york editas samgo ir tiek.Nelinkėsiu sekmės bet leiskite kitiems projektams, gyvuoti su .lt galūnėmis o nesavo šudserverius kurti su us.lt galūnėmis.Geriau žaisti kituose serveriuose, ir ten kažka nusipirkti nei koki šudserveriuka kurti kur po savaitės ar mėnesio užsidarys.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Kaip jums mane užknisate kurdami šudserverius su us.lt galūnėmis, gamemodas platintas jei neklystu new-york editas samgo ir tiek.Nelinkėsiu sekmės bet leiskite kitiems projektams, gyvuoti su .lt galūnėmis o nesavo šudserverius kurti su us.lt galūnėmis.Geriau žaisti kituose serveriuose, ir ten kažka nusipirkti nei koki šudserveriuka kurti kur po savaitės ar mėnesio užsidarys.

Nesijaudink po kurio laiko isigysiu ir .LT domeną jūsų projektas irgi buvo pradėtas nuo us.lt paskui perejote į .LT domeną tad nereikia man čia fantazuoti.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2689 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai



×
×
  • Sukurti naują...