Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Kokius video patartumėte kurti?


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2703 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Va cia kazkam rasiau kazkoki posta ilga kuris klause ar man verta pradet kurt muzika, jeigu atsimenu ar tiksliai kazkas tokio,bet zodziu sakau mano nuomuone, jeigu tu klausi jau kazko kokius kurt, tu neisi toli... esme kad tu gali kurt ir tuos minecraft video kuriu yra milijonai, esme yra kaip tu entertaining busi, ka tu padarysi tokio kad kiti zmones zetu tave, kuom tu busi idomesnis nei kad kiti zmones, tarkim kaip pavizdy manau visi zino mineircraft pries pora metu ji zedavau bet kai jis pradedavo kurt serijas kaip Industrine revoliucija ar kazkas pan ir buvo kazkas su tekkit ar pan , tada vienas lietuvis kaip ViktisLT buvo daug idomesnis jis viska issamiai paaiskindavo jis viska zinodavo grynai skaiciais kaip geriau ir  pan , kaip ir fella auksciau manes sako nera motyvacijos tau.. Pats uzsijemu muzikos kurimu, ir galiu pasakyt taip darau ta pati style kuri daro dar 1m zmoniu pasauly .. ir kai pradejau nieko isviso nei vieno zmogaus neklausiau, ar pradet ,ar verta, koki style ir pan, ir dar iki sios dienos kiekviena diena po pora valandu , o ne koledzo dienom apie 5-12 valandu leidziu kad padaryt kazka kas man paciam naudinga, pats einu i koledza, kartais einu isviso su 1-2h miego ir bunu ten nuo 9 iki 5 , turiu keliu valandu pertruakas per kurias einu i klase ir vel darau kazka su music producing, tesiog dar karta sakau pas tave kaip sake zmogus auksciau motyvacijos nera ar pan, kiek pats domiuos  savo pomegiais is popoliariu zmoniu  nei vienas niekad neklause visi pradejo nuo 12-14 etc..  ir dabar pasaulynio lygio.  Ir dar karta pakartosiu nesvarbu ka tu kursi viskas priklauso kaip tu ta kursi... ( sorry uz klaidas, jau puse anglo is manes tai soz m8. ) . dar biski va tau dar ir motyvacijos privariau. 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2703 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...