Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Prolife.Lt Gyvenimas San Andreas


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2710 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki Lankytojai , nariai, fanai ir visi kiti ! Šiandiena pristatysiu jums naujai kylantį projektą .
Prolife.Lt || Serveris Tavo Malonumui!
Sveikas, užsukai paskaityti nes turbūt ieškai vietos kur galėtum tapti svarbus asmuo? Taigi ši vieta kaiptik tau, tu turbut iš miesto į miestą klaidžioji ir nerandi sau vietos, emigruoji į vieną valstybe, paskui į kitą, tai gi siulau tau atvykti pas mus į Prolife.Lt valstybe. Prolife.Lt || Serveris Tavo Malonumui! Veiksmas vyksta SanFierro mieste...
Prolife.Lt || Serveris Tavo Malonumui! - Serveryje teikiame aukščiausios kokybės žaidimo patirtį. Garsėjame savo unikaliu žaidimu, serverių kokybe, darbščią administraciją ir draugiškais žaidėjais. Savo srityje dirbamę jau nelabai jau ir ilgai bet stengiamės padaryti tai ko nori kiti ir kas patinka žaidėjams.
Stabilumas, patikimumas ir racionalumas. Tai trys pagrindiniai mūsų principai ir siekiai, kuriais vadovausimės kūrių dėką, kartu su Jumis, ves mus į priekį.
Serveryje sukurta Admin lygių sistema, viso padaryti 3 Lygiai,
Serveryje pamatysit unikalius mapp darbus, unikalias sistemas,
draugišką administraciją bei draugiškus žaidėjus
Serveryje yra tokių sistemų:
Mašinų;
Direktorių sistema
Namų;
Verslų;
Kioskelių sistema;
Degaliės sistema;
Žvejojimo;
Furistų;
Ginklų licenzijos;
Darbų;
Mini darbų;
Gaujų sistema;
Mafijų sistema;
ir daug kitų...
Keli aprašymai apie darbus :
Darbai bę Pakvietimų :
Gatvių valytojų darbas - tai darbas žmonėms, kurie sunkiai randa darbo ir reikia bent minimalaus atlyginimo, šiame darbe jums bus pateiktos vietos kur turėsite važinėti iš taško A į tašką B ir taip gausite pinigus į algą, tiesiogiai paprastas darbas vairuoti ir blizginti gatves nuo primėtytų nuorukų ar tiesiog purvo.
Autobusų vairuotojų darbas - tai paprastas darbas mėgstantiems vairuoti, aišku reikia turėti išsilaikius teises, šiame darbe važinėsite pagal savo maršrutą į stoteles, ramus darbas nereikalaujantys didelio fizinio pasirengimo, o tiesiog mokėjimo vairuoti, geros nuotaikos bei nusiteikimo darbui, alga ne didoka, jeigu daug kas naudosis viešuoju transportu šiek tiek taupymui turėsite pinigų.
Gaisrinės darbas - mėgsti gelbėti žmones, bet ne operuoti, tikrinti sveikatą? Šis darbas kaip tik tau, čia gali užgesinti gaisrus ir jokių operacijų tau atlikti nereikės, užgesinti ir viskas.
Darbai su Pakvietimais :
Furistų darbas - šis darbas yra ramus, bet paragauti furisto duonos verta, nes užsidedi muzikos, pasikrauni krovinį ir veži, darbas ramus bei pelningas, taigi jeigu nori sužinoti daugiau manau apsilankysi šioje firmoje ir išmėginsi furisto duoną.
Medikų darbas - tai turbūt svarbiausias darbas serveryje, nes nuo medikų priklausys žaidėjų gyvybės. Medikai turės atskubėti kuo greičiau, kad suspėtų išgelbėti žaidėją o jeigu medikai spės atvykti laiku, tai turės parašyti komandą /pagydyti ir žaidėjo Vardas_Pavardė ir žaidėjas išgys. Šį darbą galės dirbti ir vyrai ir moterys.
Taksistų darbas - jei žaidėjas neturi pinigų išsilaikyti automobilio ar motociklo teisių, ar neturi pinigų nusipirkti automobilį ar motociklą, tai tuomet žaidėjas gali išsikviesti taksi, kuris nuveš į jūsų nurodytą vietą, kaina bus imama važiuojant kelyję. Taksistų darbą gali dirbti ir vyrai ir moterys.
Policijos darbas - dar vienas iš svarbesnių darbų serveryje, nes nuo policijos pareigūnų priklauso serverio žaidėjų likimas. Policiją gavusi iškvietimą vyksta į nurodytą vietą išsiaiškinti kas ten atsitiko, gaudo nusikaltėlius, patruliuoja mieste. Policiją galima iškviesti parašius komandą /kviesti >> policija. Policijos pareigūnai turi būti atsargūs gaudant nusikaltėlius. Policijos darbą gali dirbti ir vyrai ir moterys.
Radijos darbas - įdomus darbas, kai reikia praskraidinti žaidėjų nuotaiką vedant įvairias rubrikas, skambinant žmonėms ir imant interviu bei skelbti skelbimus. Radijos klausytojų nuo jūsų vestų įdomių rubrikų prasiskraidina nuotaika ir būna linksmesni. Už įdomius anekdotus ar kokius laimėjimus gali būti sumokamas ir prizas.
 
Mechanikų darbas - tai irgi svarbus darbas, nes nuo mechanikų priklauso žaidėjų automobilių likimas. Mechanikai gali įpilti kuro iš bakelio, pataisyti automobilį, nutempti automobilį. Mechanikai tempia automobilius paliktus ne vietoje. Taiso automobilius, pila kūrą. Daro tiuningą. Todėl kiekvienas žaidėjas gali išsikviesti mechaniką pagal jo tūrimą problemą. Šį darbą gali dirbti ir vyrai ir moterys.
 
Serverio startas planuojamas kolkas nežinia kada dar.
Registruokitės ir jūs šiame tinklapyje! adresas- http://prolife.lt/
Projekto Savininkas: @Modestas@ .Francisco_Washington
Projekto Prižiūrėtojai,Administratoriai : Ernestas_Devill , Eimukas_Fuger
TeamSpeak adresas : TS.PROLIFE.LT
Serverio ip : samp.prolife.lt

Redaguota , nario Larsoniukas
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Nesuprantu šio serverio savininko , buvo kreivas šio dizaino lygiavimas , tikriausiai dar ir dabar kreivas. Taigi pasiūliau padėti nemokamai ištaisyti lygiavimą , davė prisijungimus , ir nėjo prisijungti tiesiog kai jungiesi prie admincp persikrauna puslapis ir neprijunge , jam parašiau gavau blocką... Tai kaip geras žmogus nusiunčiau jam kodą kuris ištaiso lygiavimo klaidas. 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Sėkmės su projektu, bet gaila man atrodo eilinis serveris, nelabai sudominot ! :/

Na tikrai nesame eilinis mes tesiog stengemės daryti taip kad klaidų nebūtu ir patraukti visų dėmesi tikrai nežlugsime ir nepaliksime likimo valiai

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 2 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2710 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...