Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3494 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

e1cbe0a366ec756d9ad747d59b66c461605.png

Sveiki gerbiamieji skaitytojai!  Šis aprašymas yra tik trumpas besikuriančio projekto pristatymas. Ateityje jis bus nuolat tobulinamas, pridėsime vaizdų iš serverio. 

Kas tai per projektas? 

Turbūt visiems idomu, kas tai bus per projektas, ko jis siekia bei kas sukasi savininko galvoje. Į visus tuos klausimus palaipsnius passitengsime atsakyti. Pradėsime nuo to, jog tai bus projektas, kuris atkūrs kažkadą gyvavusį tgp-life.lt projektą. Daugelis sakys, jog tas projektas neužsidarė, toliau veikia arba veiks, tačiau... Esu to projekto senas žaidėjas, kuris praleido begale laiko tame projekte ir... Norėčiau vėl sugrąžinti tuos laikus, kai projektas buvo geras, su dideliu lankomumu. Naujai atsikūriantys tgp nebebus toks, kaip buvo ankščiau, bus naudojama nauja modifikacija. Keli žmonės, kurie taip pat žaidė šiame puikiame projekte su manimi paragino mane atkūrti jį su identiška paskutinės versijos modifikacija. Ilgai negalvojant sutikau ir apsiemiau projektu. Tad, kaip jau supratote, projektas bus senos tgp projekto versijos atkūrimu. 

Kas aš toks? 

Žaidime sutiksite mane vardu - Malossi, tačiau ne, neesu tas pats žmogus, kuris įkūrė tą projektą. Tiesiog pavartojau panašų vartotojo vardą. Esu tas, kuris dirbs prie visko projekto, busiu atsakingas už viską, kas yra projekte.

Kodėl būtent toks pasirinkimas? 

Neesu koks nors kopijuotojas, kuris tik nori pasidaryti sau naudos. Kaip jau ir ankščiau minėjau, esu to projekto senu žaidėju, matau, jog daugelis žmonių bando atkūrti projektą su paprasta administracija ir neįnešant pastangų ir tokiuose projektuose susirenka žmonės. Tad, pasidomėjus sužinojau, jog žmonėms iš tikrųjų būtų smagu vėl sugrįžti į seną projektą. 

Projekto modifikacija

Kai jau supratote, modifikacija bus naudojama to pačio projekto. Kurį laiką jau dirbu prie modifikacijos, ištaisiau begalę rastu klaidų bei nuolat ją tobulinu. Aprašymo čia nedėsiu modifikacijos, nes daugelis gerai pažįsta tą modą, tačiau greitu metu pasirodys kelios nuotraukos su naujovėmis bei galbūt aprašymas bus patobulintas ir praplėstas. 

Tisklai

Pagrindiniu mūsų uždaviniu bus atkūrti jaukų ir ramų projektą, kuriame būtų vietos kiekvienas norinčiam žmogui jame žaisti. Daug dėmesio skirsiu būtent administracijai. Nuo projekto administracijos priklauso ir jo ateitis, tai ir tvarka serveryje bei forume, taip pat užsiemimai žaidime, pagalba žaidėjams. Projektui neužtenka vien geros modifikacijos, išvaizdos ar reklamos. Svarbiu kiekvieno projekto dalyku yra administracija, kuria žadu skirti labai didelį dėmesį. 

Kita informacija

Projekto forumas - jau atidarytas. Tad visi norintys gali prisijungti ten, registruotis, bendrauti, susipažinti arčiau su projektu bei jo tikslais. Kalbant apie serverio startą, tai jis irgi planuojamas ne už ilgo. Stengsimes viską paruošti kuo greičiau ir atidaryti serverį. Taip pat primenu, jog forume greitai startuos įvairios atrankos, tad norintys registruokites forume. 

Pabaiga

Norėčiau nesulaukti labai daug kritikos, dėl to, kas serveris toks o ne anoks. Šis projektas yra kuriamas tiems, kas jame nori žaisti ir kas juo susidomės, tas ir prisijungs prie mūsų, o ne tam, kad sulaukti vien neigiamus atsiliepimus iš tų, kurie net į tą projektą neeis. 

Redaguota , nario coderman
(redaguota)

Visų pirma neįsivaizduoju iš kur gavai mūsų su Luku domeną, bet tai neesmė, jai naudoji mano projekto vardą ir darai jam gėdai tai bent gfx pasikeisk, nes vargo buvo nemažai ir nelabai noriu, kad tokie kaip tu naudotų mūsų darbus... NESĖKMĖS Beje visus mano mapp darbus, su mielu noru prašyčiau išimti, arba jie bus paplatinti :)

Redaguota , nario Alanas_Adidas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3494 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...