Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirmasis Video Youtube!


DziugisLT

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2709 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Tik pradėjęs žiūrėti iškart sustabžiau ties 0.54s - 1.04s. Tas tarpas kada krovė tu neturėjai tiesiog ką šnekėti, tai labai blogai kadangi tokį laiką reikia užimti nes nėra į ką žiūrėti tai turėtum žiūrovą sukoncentruoti į savo balsą, kalbėseną..

 

Toliau žiūrint tu tris ar keturis kartus jeigu ne daugiau paminėjai apie pradžią žaidimo, kad ji nebloga ir panašiai, kam to reikėjo? Jeigu nieko kito nesugalvojai reikėjo bent jau paklausti ar jums taip panašiai yra nutikę, ar jūs mėgstate žaisti single player ir panašiai...

 

Ir ta iškalba, balso nustatymas maždaug kaip radijo laidų vedėjo - spausk like ir laimėk kelionę į didžiausias kapines baltijos šalyse, ar maždaug šiandien ryte važiavau dviračiu į darbą radijo stotyje ir mačiau kaip du bomžai mušėsi dėl alaus kailiuko, nu wtf.

 

Kitas dalykas angliškų frazių bei žodžių vartojimas - jeigu nemoki geriau kalbėti lietuviškai arba paaiškinti visas prasmes, kadangi tavęs gali žiūrėti ir mažesnio amžiaus žiūrovai.

 

Išvada: Prieš kurdamas video turi tiksliai žinoti kokį turinį pateiksi, ir kokiai auditorijai jis skirtas, žaidimo metu aprodyti pilnai visą žaidimo veiklą ir ką ten darai, nepalikti tuščių vietų, mikrafoną laikyti arčiau savęs arba spec. programomis pagarsinti balsą kitame video, susitvarkyti balso toną, ir šnekėti naturaliai. Sėkmės žaidimų gameplay kūrime. O heiterių banalius žodelius valgyk pusryčiams ir išsituštink jais prieš miegą. :)

Redaguota , nario Mantas S.
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Rly? 1 prenumeratorius youtubei, tu darai savo pirmą video ir pačioje video pradžioje sakai, kad kursi privatų MC serverį ir darysi atrankas į jį ? WTF dude. O tas MC tai jau atgyvenęs reikalas yra, su juo tikrai neprasimuši, nebent mokėtum įdomiai kalbėti ir sugebėtum sudominti žmogų, kad jis tave prenumeruotų. Nes dabar pilnas youtub'as tokių MC gameplay kaip tavo.


e3e9ed52889bf7f4066fb95372c26b4c90.png


Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2709 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...