Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3131 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki visi, ieškau skripterio kuris galėtų prisidėti prie mūsų serverio kūrimo ir dirbtų kartu su mumis. Skripteris turėtų būt išmanantis savo darbą, neužsidaręs žmogutis, o linksmas su geru humoro jausmu. Ar jam bus mokama ir tik privilegijos? Jis bus mūsų kolektyve, bet bus dar galima paklbėti dėl kažkiek pinigėlių, na kol serverio nebus, tai gal ir pamokėčiau KAŽKIEK iš savo kišenės, na dėl šito aptarsime skype. Pats užsiimsiu su tinklapiu ir mepinimu. Kolkas projekto neatskleidžiu. Viską palčiau skype: pievugirtuoklis753

Lauksiu. ;)

Redaguota , nario eK0.

Su SuperGames.LT nuo 2014-04-27!

• ,

Sorry, bet ne įtema dabar pavarysiu. Wtf čia man vienam atrodo, kad kiek matau "besikuriančių" projektų, į dienos išlenda 1,2 "projektai". Comon, kam laidyt šaibas (nebent € ne jūsų) ir kurt vien per tapatį ir dar ieškot skripterio sg forume (ant rankų suskaičiuoti galima skripterius kurie tikrai 80-90% tikrai gerai dirba, bet vėl gi jie nedirbs už privilegijas). Nūūū nebent ten sukursit užsenietiško lygio afigėna mod'a, bet kaip minėjau mažai tikėtina, nes ieškot "sg" forume. Čia mano nuomonė nepyk.

p.s Sekmės paieškose.

• Teigiamai 1

Sorry, bet ne įtema dabar pavarysiu. Wtf čia man vienam atrodo, kad kiek matau "besikuriančių" projektų, į dienos išlenda 1,2 "projektai". Comon, kam laidyt šaibas (nebent € ne jūsų) ir kurt vien per tapatį ir dar ieškot skripterio sg forume (ant rankų suskaičiuoti galima skripterius kurie tikrai 80-90% tikrai gerai dirba, bet vėl gi jie nedirbs už privilegijas). Nūūū nebent ten sukursit užsenietiško lygio afigėna mod'a, bet kaip minėjau mažai tikėtina, nes ieškot "sg" forume. Čia mano nuomonė nepyk.

p.s Sekmės paieškose.

Na dėl projekto stengiuosi, kažką padaryti geresnio, kritiką priimsiu, bandysiu kažką daryti. :)

Na dėl projekto stengiuosi, kažką padaryti geresnio, kritiką priimsiu, bandysiu kažką daryti. :)

Jei tikrai esi užsidegęs kurti, turi gerų įdėjų, tai iškart sakau ieškokis minimum 20 - mečių, tikrai subrendusiu žmonių su patirtim ir gatantija, kad po savaitęs nebūtų tema: "PAVADIDIMAS.LT dalinuosi gamemode". Aplamai nieko nekuriu pats, aš tik žaidžių tą samp'a čia tokie pastebėjimai iš kelių metų matytu temų ir prisikaitytų istorijų. Ir dar karta sekmės :D

Jei tikrai esi užsidegęs kurti, turi gerų įdėjų, tai iškart sakau ieškokis minimum 20 - mečių, tikrai subrendusiu žmonių su patirtim ir gatantija, kad po savaitęs nebūtų tema: "PAVADIDIMAS.LT dalinuosi gamemode". Aplamai nieko nekuriu pats, aš tik žaidžių tą samp'a čia tokie pastebėjimai iš kelių metų matytu temų ir prisikaitytų istorijų. Ir dar karta sekmės :D

Dėkui dar kartelį, Galit rakinti temą, koduotojas rastas. :)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3131 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...